P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberFännasin mõningaid mehi niikaua kui veel noor ja loll olin ja uskusin, et hea söögi ja valgupulbriga saabki kõva trenni tehes samasuguseks kui mustvalge poster seinal:)
Polnud siis veel sõna steroid kuulnudki! Kahjuks enam ei fänna kedagi kulturismis.
P-A-U-L
MemberHärjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberLaktoositalumatus on ka üks põhjuseid, mis tekitab gaase ja kõhuvalu.
P-A-U-L
MemberAlgajal ei ole mingit mõtet kotti taguda, eriti paljaste kätega. Sidemed+kotikindad on vajalikud.
Kuid kõik algab siiski tehnikast, niiet esimene pool aastat aitab hüppenöörist ja peeglist
??:”>P-A-U-L
MemberKõik FightClubi vennad lasevad spagaadi ära?Nalja teed??
veebruar 11, 2010 at 10:18 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #255528P-A-U-L
MemberTõiesti ajuvaba on see teema! Mõni töötu passib siin ja kirjutab järjest komme…..
Hakkab nagu rateks asi muutuma???
P-A-U-L
MemberVaata peeglisse-oled rahul? Kui ei, siis lõpeta see enesehaletsemine ja hakka juba peale! Või käid siin foorumis niisama lolli mängimas???
Olen trennis pakse tüdrukuid näinud küll ja küll, keegi ei vaata halvustavalt, pigem vastupidi- inimene tahab muutuda…..
Niiet siin netis passimise asemel mine tee kerge 10min sörki alustuseks ja ära aja biskviiti sisse teleka ees!
jaanuar 29, 2010 at 7:26 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252614P-A-U-L
MemberKena muidugi vaadata, kuid endale sellist elu ei taha.
Choose life.
jaanuar 26, 2010 at 7:18 p.l. in reply to: Täna toimus ametlik leppimine Fitness.ee ja Bonsuna.com vahel! #252233P-A-U-L
MemberAga mul on sellest täiesti ükskõik, küll varsti keerab keegi jälle mingi sitamaja püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
Memberräägime nelja aasta pärast edasi…..
P-A-U-L
MemberKustkohast saaks soodsalt piiritust osta, tahaks viinaks lahjendada???
P-A-U-L
MemberOlen väga erinevaid proovinud ning jõudnud välja sinnani, et kõik see on üks suur äri ja raharaiskamine.
Pool aastat ei tarvita enam midagi peale omega-3, ning mingit tagasiminekut pole jõu osas olnud, areng läheb edasi.
Parem sööge korralikult ja kvaliteetset toitu, see annab kõige parema tulemuse!
P-A-U-L
MemberLoomulikult tuleb kasuks, anna aga minna
P-A-U-L
MemberJõusaal 200.- kuus
Toidulisad 0.- (läbiproovitud ning minu jaoks mõttetu rahakulutus)
Korralik tavatoit 3000.-
P-A-U-L
Membermine poodi ja vaata erinevust pakendite pealt
-
AutorPostitused