P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
Memberwindows media playeriga pilt super, kui hakib, siis ühendus aeglane või arvuti viga.
P-A-U-L
MemberKus nagu nali on?
P-A-U-L
MemberOlen ülimalt rahul, et Koovit lõpuks sai selle, mis talle kuulub! Palju Õnne!!!
Ei ütle, et Kiivikas kehv mees on, aga proportsioonid on Koovitil ikka kordades paremad.
Üllatuse vlamistasid oma OLEMATU vormiga Indrek Viska ja Marek Liiva, ei saa hästi aru, mis eesmärgiga üldse välja mindi…
P-A-U-L
MemberÄra osta paska! Sigmad ja Beuerid on saast, proovi näit. Sigma pulsivööd(vist tehtud salvokelgu plastmassist) ümber rinna ja jookse paar kilti, see nii kõva ja paindumatu et hõõrub naha katki! Igal juhul osta Suunto või Polar.
P-A-U-L
MemberEi MEELDI üldse! Milleks selline sünnitis?
P-A-U-L
Membervärdjalik
P-A-U-L
Memberpane soola ka paar lusikat
P-A-U-L
MemberKindlasti aitavad ka probiootikumid, igas apteegis müügil. Mina sain neist abi peale antibiootikumikuuri, kui olid igasugu seedehäired.
P-A-U-L
MemberEnne tarvitamise algust on mul pea valutanud aastas vblla paar korda, selliseid sümptomeid pole varem esinenud. Kõige vastikum ongi see raskustunne peas, no täpselt nagu oleks õhtul napsuga üle pannud
Kael on ka veidi kange, kuigi külma ple saanud.Lisaks veel seda, et unega on mul ka probleem, kui juba korra ärkan öösel, siis uuesti uinuda on keeruline, selline äraevuse tunne vms…
märts 12, 2010 at 12:02 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #260960P-A-U-L
Memberkes seda hindab, kas on või ei ole asjalik postitus???
võiks siiski veidi vaeva näha ja mingi asjalikuma teema välja mõelda, mille eest võimalik auhinda võita!
P-A-U-L
MemberJõusaali tola arvustab jõusaali tolasid
Täis komplekt !
TASE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 4:37 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259751P-A-U-L
MemberKaitseliidu, mv noored, 300st/265 III kolmas klass 5 kohtTõesti SILMAPAISTEV tulemus!!! Ma võitsin Uugametsa jaanipäevajooksus 2001 a kuuenda koha! Mis selle peale ütled ah???
P-A-U-L
MemberEI taha!
P-A-U-L
MemberNagu sellist imelikku jahu ajad suust välja? Ise ikka aru saad, mida tahad saavutada? Ilma piltideta on see teema tühi lora ja jätab pigem mulje, et mingi tugitoolisportlane kel pole midagi teha, lihtsalt lollitab väljamõeldud kommidega siin……. Pole ju raske paar pilti teha, nägu saab varjata.
P-A-U-L
MemberTänan, EI!
-
AutorPostitused