P-A-U-L
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
P-A-U-L
MemberPildi järgi nagu väga väeti alles, vist vale kama süstinud:)
P-A-U-L
MemberA peale saiakeste muud osta ei oska???
P-A-U-L
Memberharjutustepank kirjutatakse kokku
P-A-U-L
MemberAlko ja suits on ikka väga laastav, vaadake veidi ringi…
Steroidide tarbijaskond on kordi väiksem, ja ma arvan ,et nende laastav mõju on kaduvväike võrreldes alko ja suitsuga.
P-A-U-L
MemberProovi magneesiumi, kui käsi higistab, siis haare nõrgeneb tunduvalt ja suur osa jõudu läheb selleks et kangi kinni hoida.
P-A-U-L
MemberMa arvan, et siin võivad olla järgmised probleemid: Mariuz on juba liiga vana et tippu jõuda, Mariuz ei ole selle ala jaoks loodud või Mariuz ei ole üldse trenni teinud.
Nii magedat kätetööd(olematu kaitse ja olematu tehnikaga löök) ei tohiks sellisel tasemel endale lubada.
Püstivõitluses teeks tõenäoliselt Moisar ka talle tuule alla…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P-A-U-L
MemberKrt, selles osas kogemus puudub, peaks pikemat aega siis niiviisi suurte x-arvuga treenima…
P-A-U-L
MemberMis intervalliga see 1000 kõverdust teed? (ma mõtlen, mitu seeriat ja kui pikad vahed)
Ise olen vahel(kuus korra) teinud rinnale pikemaid seeriad näit. 50X50X4seeriat.
Annab heasti sitkust.
P-A-U-L
MemberIse eelistan kartulile tatart.
P-A-U-L
MemberKas nagu “lihtsalt jube kui hea” võõõi maitseb väga jubedalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjas on ju: VÄGA ÕUDSELT MAITSEV, seega jubeda maitsega!
P-A-U-L
MemberVedelikke on mõistlik tarbida ikka vajaduse järgi, trennipäeval kulub mul mingi 2-3L, vabal päeval vähem. Vastik raskustunne tekib, kui ülearu lahmida.
P-A-U-L
MemberKrt, südame suhtes igatahes mul tekib mingi tõrge…
P-A-U-L
Memberkui see kava nii individuaalne on irw, siis soovitan kõigil tellitud kava üles riputada, sest nii või naa see ju on INDIVIDUAALNE ja toitmib ainult SINU peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
2a tagasi tellisime sõbraga toitumiskava, mina olin paks ja aeglase seedimisega + palju suurem jüusaali kogemus, teine vend oli jumala kont ka kribu + jõusaalist väga vähe teadis, tema eesmärk oli kaalus juurde võtta , minu oma aga rasvapõletamine JA ENNÄE IMET, 1:1 KAVA – no mine vi**u kui närvi ajas , mille eest me maksime kahe peale 1000? parem klappida 10 vennaga, igaüks 50 eeki. .. tra krdi individuaalne MY ASSSSS
KODU ANTTILAST tellisite v?
P-A-U-L
MemberMinu soovitus on selline: TELLI TOITUMISKAVA!!! Nii lihtne see ongi, siin foorumis sattud aina sügavamale segadusse, kuna kõik on hirmus TARGAD ja suured spetsialistid nõustama…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava on individuaalne, ning järgib sinu eesmärke ja hetkeseisu. See mõnisada krooni investeeringut tasub ennast ruttu ära, tean omast käest.
Olen kaotanud kaalust kuue kuuga 8kg, ning seda tänu õigele toitumisele.
P-A-U-L
MemberEi ole kahjuks Mariusel absoluutselt eeldusi olla fighter. Jäägu ikka oma liistude juurde, arvan mina.
-
AutorPostitused