Ottoson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ottoson
MemberTere,
Kas Robocopis on veel müügil TEXAS HEAVY HOOD dressikat? Eile kui Spartas käisin ütles Jüri, et sealt osteti kohe ära kui soodukas tuli.
Ja kui on, siis, mis suuruses?
november 3, 2009 at 7:39 e.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232064Ottoson
MemberKas Osladil võistleb ikka 90´s? Kahe kaalumis pildi võrdluses tundud sina Ott ikka palju teravama vormiga!
Ottoson
MemberAC-C on tõesti mitte kõige maitsvam lisand, aga see-eest asi töötab väga hästi. Võin julgelt öelda, kes lisandit on kasutanud kiidavad seda (just treening raskuste suurenemise poolest). Ise kasutan A-CC ja HT-R koos nagu Viska soovitas.
juuli 14, 2009 at 11:51 e.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207248Ottoson
MemberKurat, mis kast nagu kuskilt multifilmist.
Aga kohad:
Ott 6
Natalia 4
Ottoson
MemberMa ei mäletamillal ma viimati olin palavikus. Pakun välja, et põhikooli ajal (praegu olen 24). Aga eks see siis tähendab, et pole veel piisavalt lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 20, 2009 at 7:58 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197392Ottoson
Memberveresoon nagu aiavoolik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ottoson
MemberKas BSN Nitrixit ja Doriani valku on hetkel müügil?
Ottoson
MemberEi tea kas see nägi välja nagu Benny Hill shows
mai 6, 2009 at 9:52 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194634Ottoson
MemberOtt
Ottoson
MemberTere Kaido,
Kõigepealt palju õnne!
Rinnalt surumise kava mul juba on, kuid kas saaksid saata ka jõutõstmise kava.
Ette tänades
Taavi
Ottoson
MemberSuper! Nii kiiresti pole siin vastust veel saanudki. Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ottoson
MemberOn minulgi lapsest saati olnud probleem, et ei lähe hommikuti midagi sisse. Kuna käin aktiivselt jõusaalis ja sellele alale loomulik on, et inimesed jälgivad põhjalikult oma toitumist siis olen midagi sundinud ennast hommikuti sööma. Kuid tõesti läheb väga vaevaliselt toit hommikuti sisse ning olen viimasel ajal hakanud valgu shake jooma. Kasutan Eiselti Protecit piimaga. Protecit sellepärast, et see sobib hästi toidukordade asendajana, kuna sisaldab nii “kiireid” kui “aeglaseid valke”. Lisaks joon veel smuutit. Kuid tasapisi on hakanud isu tulema ka nn. tahke toidu vastu. Ning nüüd teengi nii, et kui tunnen, hommikul hea isu, siis söön toitumiskavas kirjapandud hommikusöögi järgi ja kui isu nii eha pole siis teen valgu koksi!
jaanuar 5, 2009 at 7:49 e.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177899Ottoson
MemberKas meestel on ka erinevad kaalukategooriad või üks suur absoluutne kategooria?
jaanuar 2, 2009 at 2:21 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177446Ottoson
MemberVäga tore uudis. Kuna Revali võistlusele ei saa tulla siis saab Spartas võistelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 1:08 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174571Ottoson
MemberPagan, neli päeva juba postivahet käinud, pole ikka jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul sama jama, ajakiri ammu poes müügil, aga postkast ikka tühi. Eelmine kuu võtsin ajakirja toimetusega ühendust, siis oli järgmiseks päevaks postkastis olemas. Veits imelik kui see kuu peab sama asi korduma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused