Ottoson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 4, 2012 at 5:51 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #323602
Ottoson
MemberTänud Ott tervituste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edastasin isale ka sinu blogi lingi!Ottoson
MemberLiisu, ka siit sulle kuhjaga õnne!
juuli 24, 2012 at 6:24 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #320459Ottoson
MemberKäsin KSAs opil 3 aastat tagasi ja tagasisidena saan anda ainult positiivset infot. See on ikka uskumatu tunne! Minul oli hommikul op, mis kestis paar minutit (ok terve protsedur võttis pakun et 1h, ettevalmistus jms opiks). Kui op tehtud oli takso ees ja viis mu koju, kus pidin mõned tunnid lintsalt lebama ja silmatilku koguaeg panema. Õhtul läksin juba välja jalutama ja just see oligi uskumatu, näen nüüd jälle kõike ja teravalt! Väga kaif!!!
aprill 6, 2012 at 7:46 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #274495Ottoson
MemberKahjuks see aasta ei saa tulla, töölt keeruline ära saada antud kuupäevadel!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2012 at 7:02 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #308355Ottoson
MemberTubli Siim ja edu!
Ottoson
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ottoson
MemberKurat 44 särk Argole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Minul on 44 särk ja võistlen -74kg. (Ok natuke on see mulle suur, 42 oleks paras.)Ottoson
MemberMärkasin ise sama asja. Kahjuks ei saa enam vaadata ka eelregistreerunud võistlejate nimekirja!
Ottoson
MemberTubli Reimo, varsti kükid sellist raskust ilma kummideta!
jaanuar 31, 2012 at 5:57 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #234677Ottoson
MemberVabandust, et teemast kõrvale kaldun, aga millal EMV reg.sportlaste nimekiri tuleb?
Ottoson
MemberPalun pange 2011 Lamades surumise EMV lõplikud tulemused ka kodulehele!
Ottoson
MemberVäheke “kollast” reklaami ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pipi alistas käesurumises Serbia tippkulturisti!
http://www.elu24.ee/644072/galerii-pipi-alistas-kaesurumises-serbia-tippkulturisti/
Eleri, lugesin välja, et oled nüüd Ott Kiivikase lemmikõpilane!
Ottoson
MemberTere,
Teen siis ka oma esimese sissekande siia blogisse kuna kuulun samuti Sparta Powerlifting team´i.
Võistlusteni pole enam palju aega, 22 oktoober lamades surumise emv. Võistlen kaalukategoorias -74kg (mehed). Vaatasin hommikul üle registreerunud sportlaste nimekirja. Minu kategoorias on toimunud mõningased muudatused, mõned võistlejad on vahetanud kaalukategooriat, mõni nimi hoopis kadunud. Ühesõnaga -74 kategoorias kokku 14 võistlejat, eelenvat oli võislejaid rohkem. Minule see sobib, et võistlejaid vähem, sest muidu oleks veninud katsete vaheline paus liiga pikaks. Kui eelmine aasta tulin -75kg kategoorias neljandaks tulemusega 162,5kg, siis see aasta tahan kindlasti parandada tulemust nii koha kui kangiraskuse suhtes. Numbreid hetkel ei hakka välja ütlema kuna olen selle kohapealt küllaltki ebausklik. Pisut on probleeme ka särgiga kuna kogemust veel vähe.
Lisaks on veel vaja maha võtta kiloke pekki, et 74 siise saada. 2,5 kg olen juba maha võtnud ja hetkel olen nn. dieediga graafikus. Kaks nädalat saab veel teha tugevat trenni ja viimane nädal on plaanis nädala algul teha veel kerge proov särgiga, et paika panna algraskus. Võibolla ka kaks kerget trenni nädala esimeses pooles ja nädala teine pool juba täiesti trennivabad päevad enne võistlusi.
Muidu näeb minu treeningnädal välja järgmine: 4 jõusaali trenni + 2-3 aeroobset trenni. Reeglina vaatan enesetunde järgi kuidas taastumisega kuid tunnen, et üks trennivaba päev nädalas tuleb teha. Lisaks jõusaalile käin siis jooksmas (korraga 45-60) minutit või siis rattaga sõitmas (1,5h tugevat treeningut). Aeroobset treeningut soovitan kõikidele jõutõstjatele kuna mõeldes kolmevõistluse peale, kus võistlus kestab terve päeva. Keha peab olema valmis pikaks võistluspäevaks ja tugev aeroobne põhi on selle aluseks!
Taavi
Ottoson
MemberSõitsid mulle Kadriorus vastu, mõtlesin kuhu kimad!
Ottoson
MemberSurumise kõik 3 katset kirjas. Viimane siis 152,5
-
AutorPostitused