Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2016 at 6:24 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384883
Ott Kiivikas
MemberIga nädal on toonud uue Teamiliikme ja ei mööda ka see nädal ilma selleta! Sedakorda vahelduseks vahepealsele naispere liitumisele on jällegi heameel tutvustada noormesst Sten Märtinit! 24 aastane noormees, kes vaatamata lühikesele kokkupuutele jõusaaliga on teinud läbi täiesti korraliku arengu ja usun ,et kui motivatsiooni ja tahtmist jätkub, siis kuuleme sellest mehest veel tulevikus. Vaatamata heale toorikule on tööpõld ka Steni puhul lai ja seda näitas eriti hästi meie esimene väljaõpe, kus sain aru, miks mingid lihasrümad on selgelt kehvemini arenenud kui osa. Stenil on head jalad, õlad ja käed, kuid mahajäänud on suured lihased rind ja selg ja seda ka kava koostamisel arvestasin. Esimese hooga nägin, et võiksime proovida rannafitnessi ,kuid mehel on ka arvestatavad jalad ja sääred, mis oleks tugevaks plussiks klassikalises kulturismis, seega aja jooksul vaatame, mis seal t välja koorub, praegu on vaja korralikult trenni teha ja õigesti toituda. Algul arvasin ,et lavale võiksime jõuda 2016 sügis (see ei ole ka välistatud, kuid soov on mõlemapoolne, et kui tulla, siis juba ka mingit taset näidata, mitte lihtsalt osaleda), seega praegu võib meiega arvestada 2017 kevad. Pikkust mehel 184 cm ja kaalu 89 kilo seda mitte väga suure rasvaprotsendi juures, seega täiesti arvestatav lihasmassi ja pikkuse suhe, eeldades, et mees 8-9 kuud tõsisemalt üldse harjutanud.
Siin Steni lugu ,tema oma sõnade järgi:
Olen Sten, 24aastane noormees. võib öelda, et pikki aastaid oli minu põhikireks kokkamine, siis nüüd on selle kõrvale lisandunud, teine huvitav ja minu jaoks vajalik asi – oma keha treenimine. Mu soov on näha, kui kaugele ma suudan minna ning milline saab olema minu nö piir. Pean tunnistama, et ei ole olnud eriline jõusaalihunt, kokku on ala 8-9 kuud jõusaali kogemust, millest omakorda 5 kuud on siis “korralikud” ja olen ka toitumist jälginud. Tunnen, et Team Kiivikas annab mulle selle vajaliku toe ja tõuke, saavutamaks neid asju millest ma olen unistanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elame – näeme ja hakkame Steni arengut ka siin teemas aktiivselt kajastama.
Ott Kiivikas
MemberBiFit tundub, et on päris populaarne võistlus, seal mingi 150 naist rebib soojamaa reisi eest!…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhkus kulub ka lõpuks marjaks ära. Selge, et numbrilises mõttes 1000 kalori peal olla ei ole just kõige kergem ,kuid võistlusspordis on see mingil perioodil lihtsalt vältimatu osade kehatüüpide puhul, kuid mis muud kui edu ja jaksu nii konkursil kui kevadistel lavalaudadel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2016 at 9:01 e.l. in reply to: News from IFBB! – IFBB ELITE CIRCUIT to be launced! #384863Ott Kiivikas
MemberKlassikutele korralik mot. Võtja 15 000€ on juba raha moodi asi, selge et pead kõva vana ka olema, et kõikide nende võistluste summas kõige rohkem punkte kogud. Kuid sellise dopingupooliitika jätkumisel ,mis on EM ja MM annab ehk lootust ka puhta spordi kummardajatele. Samas on seal valikus sees palju ka mitte dopingukontrolliga võistlususi ,kus patustajad punkte saavad koguda (selles osas on segane kontseptsioon).
jaanuar 30, 2016 at 8:50 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384862Ott Kiivikas
MemberPaar kuud on trennis korralikult rassitud ja olen proovinud uusi trennimetoodikaid, mida varem teinud ei ole. Minu staazi juures ei ole mõtet enam istuda ühe ja sama süsteemi juures ja see loob omakorda ka trennimõttes tegevusvabaduse, mida siis praegu ka ka kasutan. Kaalu olen tasapisi lisanud ja olengi leidnud, et offseasoni ideaalkaal on minujaoks mitte üle 92 kilo – siis läheb järsku pilt udusemaks, kuid selline 90 – 92 vahemik on igati ideaalne stardipositsioon eelolevaks võistlushooajaks ja siit on lihtne vormi teha – võib isegi öelda, et sügisel alustasin hooaega udusema vormiga kui praegu on – seda päris kindlasti.
Muus osas on tööd nii et ka nädalvahetused raban – varsti puhkus ka ja enne seda eab jõudma, lahtised otsad ära teha. Team Kiivikasega liitub ka iga nädal mõni uus sportlane ja täna tuleb samuti uus mees ülevaatusele Sten – tema tutvustes teen lähipäevil. Toitumis ja trenniplaane ja ka personaaltrenne on ka viimasel ajal tellitud (eks neid on ka varem ,kuid ma olen tavaliselt need edasi suunanud neile, kelle põhitöö on treeneritöö, kuid nüüd olen ise ka mõned teha võtnud ja nädalavahetuseti seda ka teen):
Pilt siis selline, ilma pumpamata 91,5 kilo
jaanuar 26, 2016 at 8:55 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384792Ott Kiivikas
MemberNii hea meel, et bodyfitnessis võistlejaid tuleb aina juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaat, et võtan isegi kingad ja bikiinid kapist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Metskass viimane aeg kingadelt tolm pühkida….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
jaanuar 25, 2016 at 8:22 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384776Ott Kiivikas
MemberTeam Kiivikas on saanud endale uue liikme, kelleks on Ailen. Ailen on 21a. noor neiu, kes on põhitööna on koertejuuksur…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ma pean tunnistama, et mul ei ole ühtegi tuttavat varem selle ameti peal olnud, kuid ei ole välistatud, et Ailenist ei võiks saada meie teamijuuksur…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mens physique poisid on nagu puudlid kevadel ära pügatud…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Kuid asja juurde, heameel, et bodyfitness on taas tõstmas pead ja lisaks suurele hulgale bikiinidele, kes viimaste aastatega on lavale jõudnud, näen uut tõsusu ka bodyfitnessi osas. Suurt sporditausta Ailenil ei ole, kuid oleme ennegi näinud, kui mitte väga kõva sporditaustaga inimestest on sirgunud vähemalt Eestitasemele tegijad. Seega hakkame tööle ja aeg näitab…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu tegime ära plaanid ja panime eesmärgi lavale jõuda 2017 a (siis on Ailen veel juunior).Enda kohta ütleb Ailen nii: Mina olen 21-aastane Ailen. Sport pole kunagi olnud minu lemmikute seas. Koolis olin alati mina see, kes esimesena pakkus välja, et äkki laseks kehalise tunni üle. Kuuendas klassis avastasin enda jaoks võrkpalli, kaks korda nädalas sai mängitud ja hiljem ka võistlemas käidud. Kümnendas klassis viskas kopa ette ja hakkasin kaalust juurde võtma. 2014.aastal tänu kolleegide mõjutusele läksin ka mina Revalisse rühmatrenne avastama. Sellest sai üsna kiiresti haigus. Sama aasta sügisel hakkasin jõusaali avastama. Üpris kiiresti leidsin enda jaoks fitnessi ja kulturismi maailma ning tekkis huvi võistlemise vastu. Eelmise aasta maikuus võttis Kristjan Konsap mu “enda tiiva alla” ning hakkasime treenima bodyfitnessiks. Septembris aga lendasin Inglismaale kolmeks kuuks. Trenn ja tervislik toitumine lükkus tahaplaanile ning kaalu tuli kõvasti juurde. Trenni sai tehtud küll, kuid oluliselt vähem, kui hing(ja keha) ihkaks. Selle aja jooksul tõusis mu motivatsioon ja tahtejõud veelgi rohkem ning detsembris tagasi jõudes olin kindel, et tahan endast anda nüüd kõik ja treenida range treeningkavaga ja toitumiskavaga võistluseks. Õnneks samal ajal hakkas Ott enda tiimi uusi liikmeid võtma ja nägin seda kui uue võimalusena enda jaoks. Tean, et pikk maa on veel minna, kuid soov võistelda ja võtta ette see põnev teekond on suur!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimesed väljaõpped ja kohtumised on ka kõige pikemad, nii ka seekord. Kohtumispaik nagu alati Reval – Sport (olgu öeldud, et juba oleme sinna ära tellinud hulga uusi maisnaid, seega tasub sinna trenni tulla, taastuspoolest ei räägigi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Hakkame ka Aileni tegemisi siin blogis kajastama ja ei jäägi muud soovida – viige oma unistused ellu! Minge trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 25, 2016 at 8:46 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384773Ott Kiivikas
MemberTänases Õhtulehes on pikem lugu, sellest kuidas alustasin oma tütreAmani treenimist bikiini fitnessi võistlusteks: http://www.ohtuleht.ee/714577/ott-kiivikasel-on-uus-ja-huvitav-valjakutse-aidata-oma-tutar-bikiinifitnessis-voistluslavale#2
jaanuar 23, 2016 at 3:54 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384759Ott Kiivikas
MemberAmani võistlusettevalmistus 2018 bikiini fitnessi võistlusteks on jõudnud sellesse faasi ,et aeg on valida endale sobilikud trenniriided. Millised riided sobivad siis noorele preili trenni ja ettevalmistuseks saate näha allolevast videost. Uued trenniriided või tossud annavad alati trennile hoogu juurde – seda vast teab igaüks omastkäest! Moeshow las alata!
jaanuar 23, 2016 at 3:24 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384758Ott Kiivikas
MemberTänase shoppingu tagajärg on pildil. Uued Fasti valgujoogid ja Nix ja Nax batoonid -mõlemad on superhea maitsega, seda NIX pähklikreemi oma sööd nagu tavašokolaadi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Snickers
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. šokolaadi valgujook on ka puhas magustoit ja hea makrode suhe ka seal 50 valku ja pool süsikaid…tavaliselt on süsikate osakaal suurem olnud, kuid mulle sobib selline variant vahepealaks paremini.
Synergy proovin ära peale tänast trenni – neid saab praegu ostuga kauba peale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2016 at 9:45 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384745Ott Kiivikas
MemberRõhutan omalt poolt, et sinna võivad tulla ka inimesed, kes eh kisegi ei plaani otseselt kas Bikinis või Physiques lavale tulla. Olgu öeldud, et paljud põhialused ja asjad on kõikidel neil aladel sarnased (pean silmas nii toitumist kui ka trenni), erienvused hakkavad suuresti sisse tulema võistlusriietuses ja poseerimises – kuid palju juttu on muud aladega (kulturism, klassika, bodyfitness) sarnane. Ka motivatsioon ja meie kujunemise lugu pakituna on usun ,et motiveeriv kuulda, sest tihti arvatakse ,et edukatel inimestel on kogu aeg “kuldlusikas” suus olnud, tegelikult selgub, et nad on tihti alustanud sealt, kus paljud täna on ja arvavad, et ei ole võimalik sealt välja saada….eh ksaate mõtteid kuidas oma otsuseid suunata ja selge, et ka kogemustepagas on meeletu, mida edasi anda ja mis tuleb ükskõik mis võistlusalal kasuks!
jaanuar 21, 2016 at 8:06 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384738Ott Kiivikas
MemberHead sõbrad üle tüki aja korraldan Eestis seminari ja suur rõõm on seda teha koos Egle Eller Nabiga! All kirjaledus, keda seminarile ootame ja jätkuseminar Master Class toimub täpselt kuu hiljem. Jaanuari lõpuni soodushinnaga registreerimine!
Bikini Fitness & Men’s Physique ABC
Seminar Bikini Fitness & Men’s Physique ABC on kõigile, kes huvituvad bikiinifitnessi või men’s physique spordialast kas harrastajana või võistlejana.
Kui oled huvitatud sportlikust ja tervislikust eluviisist ning sooviksid oma treeninguid viia uuele tasemele, kuulata oma ala spetsialiste ning tutvuda teiste ala harrastajatega, siis see seminar on just sulle!
13. veebruaril toimub Tallinnas toimuval Bikini Fitness & Men’s Physique ABC seminar, kus IFBB bikiinifitnessi PRO Egle Eller-Nabi ja Eesti 17-kordse kulturismi absoluutse meistri Ott Kiivikase juhendamisel võimalik tutvuda bikiinifitnessi ja men’s physique aladega, kriteeriumitega, läbida spetsiifiline treening tipptreenerite juhendamisel ning saada kasulikke teadmisi toitumise vallas. Päev, mille jooksul on võimalik omastada teadmisi, mis on olulised bikiinifitnessis ja men’s physiques võistlemiseks!
Seminarile on oodatud bikiinifitnessi ja men’s physique ala harrastajad, algajad, samuti ka edasijõudnud sportlased, treenerid ja huvilised. Oodatud on kõik, ka huvilised, kes pole võistlemisest huvitatud.
Tule kogu teadmisi oma ala spetsialistidelt ja kohtume seminaril Bikini Fitness & Men’s Physique ABC!
Koolitajad: Egle Eller-Nabi ja Ott Kiivikas
Toimumisaeg: 13. veebruar 2016 kell 10.00 – 17.00 Tallinnas
Korraldaja: Eesti Kulturismi ja Fitnessi LiitAjakava:
10.00 – 10.15 sissejuhatus
10.15 – 10.45 Motivatsiooniloeng, Ott Kiivikase ja Egle Eller-Nabi edulugu
10.45 – 11.30 bikiinifitnessi ja men’s physique spordialade tutvustus ja kujunemine, kriteeriumid läbi kohtunike silmade ning kuidas alustada
11.30 – 12.30 treeningu põhialused bikiinifitnessi ja men’s physiquest lähtuvalt
12.30 – 13.30 lõunapaus
13.30 – 14.15 toitumise põhialused bikiinifitnessi ja men’s physiquest lähtuvalt
14.14 – 17.00 praktika: bikiinifitnessi ja men’s physique treening
Seminar annab 8 täiendkoolitustundiBikini Fitness poseerimine
Koolitaja: IFBB PRO Egle Eller-Nabi
Toimumisaeg: 13. veebruar 2016 kell 17.30 – 19.30 Tallinnas
3 täiendkoolitustundiPraktilise poseerimisseminar on suunatud bikiinifitnessi sportlastele, eriti “Bikini Fitness & Men’s Physique ABC” osalejale, kes soovivad õppida ja praktiseerida bikiinifitnessi poseerimist. Seminari juhendab IFBB bikiinifitnessi PRO Egle Eller-Nabi.
Maksumus:
Bikini Fitness & Men’s Physique ABC
Hind kuni 31. jaanuar 54.00€
Täishind: 67.00€Bikini Fitness poseerimine
Bikini Fitness & Men’s Physique ABC osalejale: 20€
Täishind: 35.00€jaanuar 20, 2016 at 7:21 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384720Ott Kiivikas
MemberKui võib uurida, siis kuidas hetkel (kaalu tõstmise/hoidmise perioodil) treeningtsükkel välja näeb ning ta milline dieediperioodil välja näeb? Mõtlen treeningpäevade ja puhkepäevade suhtes nädala lõikes.
Dieediperioodi kohta huvitab ka see, kuidas/kuhu kõige targemini ning paremini paigutada kardiot kui seda peaks olema vaja lisada.
Tsau, et mitte ennast siin tühjaks rääkida, siis mul on tulemas vähemalt kaks seminari veebruari kuus koos Egle Eller Nabiga kus me neid teemasid käsitleme. Kes veel ei ole võistlenud, kuidas alustada ja siis edasi juba Master Class, kus räägin täpsemalt kogu ettevalmistusperioodi planeerimisest nii toitumise kui trenni võtmes lõpetades sellega kuidas kardiot ja jõusaali edukalt kombineerida – selles osas on ka palju müra, kuid ma ole aastatega proovinud kõikvõimalike variante ja olen leidnud enda arvets optimaalse lahenduse. Esimene seminar on juba 13 veebruar Tallinnas ja teine 12 märts samuti Tallinnas (eeldatavasti Arigato spordiklubis), usun et lähipäevil kui mitte täna tuleb välja juba täpsem info nii päevakava, sisu kui maksumuse osas (tegemist on nädalavahetusega, seega usun ,et paljudele sobilik ka väljastpoolt tulles).
Ma ei ole aastaid teinud seminare (jätame välja treenerikoolituse – kuid see on selline baasõpe – kuid sedakorda läheme juba otse võistlusspordi kallale ja usun ,et tulevad põnevad loengud, sest kogemustepagas on selline, et “ülepagas”….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seega hoidke silmad ja kõrvad lahti ja tuleg seminarile.Tänane päeva harjutus tuleb säärtelihastele – kes ei ole veel jõudnud teamkiivikas kanalit tellida, tehke seda juba täna ja minu sportlaseleht facebookis facebook.com/ottkiivikas77 ootab ka meeldivaks lisamist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2016 at 7:31 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384701Ott Kiivikas
MemberJärjekordne osa Amani tegemistest on teie ees, sedakorda toimetame Revali Veekeskuse poole peal, taastusjoogid sisse peale trenni ja edasi sauna ka lumme!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes külma kardavad, ei soovita vaadata….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2016 at 8:29 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #384690Ott Kiivikas
MemberTänane päeva harjutus tuleb õlalihastele – täpsemalt õla keskosale kinesio masinal plokiga lendamine. Kui soovid jookvalt saada teavitusi uute videote kohta, telli endale teamkiivikas kanal!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2016 at 4:21 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #384683Ott Kiivikas
MemberOngi aeg tutvustada Teami uut liiget ja eelkõige heameel on selle üle, et naised julgevad ka ühendust võtta ja oma parema sportliku vormi saavutamise minu kätte usaladada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Marit Mõik on Team Kiivikas uus liige ja Mariti eesmärk on võistleda bodyfitnessis. Vaatasime vormi üle ja selge, et pikk tee on minna, kuid vaadates seda kust Marit alustas, siis juba tänaseks on ta läbi teinud imelise muutuse – 33kg!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga hakkame liikuma sinna suunas, et kunagi lavalaudadele jõuda, praegu ei julge varem ennustada kui aastanumber 2017, mitte varem. Tegime ära trenniplaanid ja käisime üle harjutused, lisaks mõõtsime ära rasva% ja võtsime erinevad ükbermõõdud, et oleks igakuiselt motivatsioon meie arengut kajastada. Ainuüksi esimene kohtumine läks üle 3 tunni – kuid kui midagi teha võtan, siis teen seda põhjalikult ja ootan ,seda ka õpilastelt!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin Mariti enda lug, läbi tema enda sõnade:
Olen Marit. Oma elatud 27 eluaastast umbes 20 on olnud väga ebasportlikud. Võib öelda, et olen terve oma elu natuke suurem, kui teised olnud. Põhikooli lõpupoole otsustasin ennast nö käsile võtta. Sealt siis 5 esimest sportlikumat eluaastat. Käisin rühmatrennides ja suutsin oma kaalu viia 55kg-ni. Kuid siis tulid tagasilöögid. Õppisin mõnda aega Taanis, kus trenn jäi tahaplaanile. Tagasi Eestis olles keskendusin samuti hoopis muudele asjadele ja kaal aina tõusis. Kuna otsustasin aastaks aja maha võtta ja Austraaliasse minna, siis oma kaaluga uuesti tegelema ei hakanudki. Seljakotirändurina füüsilist tööd tehes hakkas ka kaal natuke langema, kuid jällegi Eestis tagasi olla tuli see kõik tagasi. Oma suurima kaalu “saavutasin” 25ndaks eluaastaks. Ja siis otsustasin, et niimoodi ikka edasi minna ei saa.
6. jaanuar 2014 on see päev, mil seadsin sammud Reval Sporti. Alustasin rühmatrennidega. Omal käel suutsin kaalu umbes 20kg langetada, kuid siis jäi areng seisma. Kuna oma peaga enam edasi minna ei osanud, liitusin Reval Spordi poolt pakutud väljakutseprogrammiga. Programmi käigus lisandus rühmatrennidele ka jõusaal. Tänu sellele hakkas jällegi kaal langema ja kadus umbes 10 kg. Pärast programmi vabanesin omal käel veel umbes 3kg-st, kuid siis jõudsin jällegi punkti, kust edasi minna ei osanud. Aga vähemalt oli tekkinud visioon sellest, mida oma kehaga üldse saavutada sooviksin. Ja see viis selleni, et kirjutaisn Otile oma soovist tema team-iga liituda. Tean, et soovitud tulemuseni on veel pikk teekond minna, kuid unistama peab ju suurelt ja loodan, et koostöös Otiga suudame selle ka ellu viia!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pilt enne kui Marit oma muutust alustas
Nüüd ülevaatusel Revalis
Kaalunumber esimesel kohtumisel
Õppeprotsess – selles osas oli kõige suurem puudujääk (loe harjutuste tehniliselt õige sooritamine – tõin hea võrdluse, et Marit on õpetatud lugema nii ,et tähestiku õppimine on vahele jäänud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Nullist pihta, kõik harjutused läbi!Lõpuks pilt koos treeneriga
-
AutorPostitused