Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2016 at 4:10 p.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistled kulturismis ja fitnessis 2016: tulemused! #386383
Ott Kiivikas
MemberPikk physique +178cm tuleb lavale, seal peaks olema ka meie Kuits olema..
aprill 24, 2016 at 4:07 p.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistled kulturismis ja fitnessis 2016: tulemused! #386382Ott Kiivikas
MemberOtseülekande lingi leidsin ka üles:
http://sportacentrs.com/sportacentrs_tv/live/24042016-b_ifbb_atklatais_latvijas_cempionats_b_br
aprill 24, 2016 at 3:27 p.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistled kulturismis ja fitnessis 2016: tulemused! #386377Ott Kiivikas
MemberHeddy kui saad pane piildi juurde ka kategooria – kuna pildi teravus on nagu ta on ,siis ei adu enam, mis pikkus see laval on, ei tunne lihtsalt kaugelt võetud kaadrites ära kes meieomadest pildil on, seda enam, et on ka palju uusi võistlejaid. Tänud operatiivsuse eest!
aprill 24, 2016 at 7:32 e.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistled kulturismis ja fitnessis 2016: tulemused! #386343Ott Kiivikas
MemberEmmil ka soeng tehtud ja lahinguks valmis…
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
aprill 24, 2016 at 7:11 e.l. in reply to: Läti lahtised meistrivõistled kulturismis ja fitnessis 2016: tulemused! #386342Ott Kiivikas
MemberSoovin edu sportlastele, terast ja objektiivset silma kohtunikele ja helge grimmimise käe ja selge peaga abilistele lava taha…
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Jääme ootama medalisadu!Ott Kiivikas
MemberLeidsin internetiavarustest üles ka Oslo protokolli ja seal võitsin nii kategooria kui absoluudi puhta skooriga…
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />aprill 20, 2016 at 5:58 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386283Ott Kiivikas
MemberKodulehel need olidki, praegu midagi muud ma ei ole leidnud…sellist asja ei ole just palju ,et 4 päeva peale võistlusi olen põhimõtteliselt 3 pilti näinud…..
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />. Vorm oli sul kõva seal – ise enne ei näinud, kuid nüüd videost sain aru ,et kes sind EKV klassikas võita tahab, peab ikka väga kõvas kunnos olema….
” width=”20″ />aprill 20, 2016 at 5:20 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386279Ott Kiivikas
MemberClassica -180cm siin ka meie mehed Siim Savisaar ja Peep Reinart
aprill 20, 2016 at 5:15 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386278Ott Kiivikas
MemberVahva kokkuvõttev video, kus ka meie sportlased korduvalt läbi käivad, nö highlights…
aprill 20, 2016 at 5:09 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386277Ott Kiivikas
MemberPilte tiksub, kuid väga vähe….
-90 1. koht

-90kg 2. koht Krzystof Skryplonek Poola

-90 kg 3. koht Fredrik Spang Rootsi

-80kg 1 .koht Mats Ljung Rootsi

-80kg 2.koht Raigo Kuusnõmm Eesti

-80kg 3. koht Klaus Bjerg Taani

+90kg 1. koht Ole Kristian Vaga Norra

+90kg 2. koht Devidas Dubinas Leedu

+90kg 3. koht Niro De La Rua Rootsi
aprill 20, 2016 at 4:57 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #386276Ott Kiivikas
MemberKus on sinna tuleb juurde, on tavaks öelda! Kui ma just parasjagu laval ei ole, siis tegelen mõne õpilasega saalis…
” width=”20″ />. Viimati lisandus Teami uus naispere liige, pean tunnistama, et varsti peaks mehed ja naised tasakaalus olema, mis tegelikult väga positiivne, sest esiteks on huvitavam, täiesti erinevaid kehatüüpe treenida ja lisaks naiste lissandumisele on hea, et suund on suuresti bodyfitnessi peal. Steve on viimane liituja, kelle eesmärk ja ütleksin ka, et kehatüüp sobib pigem bodyfitnessi – eks aeg näitab, kuidas ja kunas sinna lavalaudadele jõuame, esimene eesmärk mitte enne 2017.
Enda kohta ütleb Steve järgmist:
Tee spordini leidsin ma juba 9 aastat tagasi, kui alustasin jooksmisega. Esialgu tegin seda soovist kaalu alandada, kuid hiljem juba hea enesetunde pärast. Nüüd juba viimased viis aastat olen käinud lisaks jooksmisele ka erinevates rühmatrennides – peamiselt siis bodypump ja spinning. Olen teinud aastaid mitu tundi päevas trenni ja seda 5 kuni 6 korda nädalas. Ehe näide sellest, et kui su toitumine ei ole korras, siis tee ükskõik kui palju trenni – kaal on endiselt sama või isegi tõuseb. Vahepeal sain küll kaalu alla ca 13 kg, kuid siis aasta tagasti otsustasin, et need lõputud cardio trennid tuleb asendada jõutrennidega. Tellisin ühelt treenerilt omale jõusaali treeningkava, kuid kuna mu toitumine oli endiselt jäänud tahaplaanile, siis kaal muudkui tõusis ja soovitud lihaseline keha asendus pigem rasvaga. Sõin ju rohkem, et lihas kasvaks
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Kuid tegelikult mul puudusid teadmised selle kohta, mida ja kui palju tuleks üldse süüa. Otsustasin, et tahan sellest nõiaringist välja astuda ja seetõttu pöördusin abipalvega just Ott Kiivikase poole, kes on oma ala vaieldamatu parim. Aitäh sulle, et mu Team Kiivikase liikmeks võtsid. Nüüd saab vaid parema ja tervema elu poole püüelda ja keskenduda oma treeningutele/toitumisele ja eesmärgile jõuda lavale ja samas selle kõige juures õppima nautima kogu teekonda sinna.
aprill 19, 2016 at 6:38 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386269Ott Kiivikas
MemberTore tõdeda, et puhas võit kategoorias ja absoluudis puhas teine…
” width=”20″ />aprill 18, 2016 at 11:52 e.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386247Ott Kiivikas
MemberPeale võistlust näeb lõpuks ka kaalumise pilte…

aprill 18, 2016 at 9:06 e.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis/ Balti Matsh 2016 – ülevaade toimunust #386242Ott Kiivikas
MemberProovime teha ka sellel aastal võistlejatele elu mugavamaks ja sellega seoses, kellel on võimalik ,siis palun saatke juba enne võistlust ära oma vabakava muusika DJ Merikanile (siis ei pea kohapeal enam plaate kaasa vedama ja ei ole meil vaja ka enam hunnikute viisi CD – plaate pärast ära visata). Märkige lihtsalt juurde, kas muusika läheb käima laval või lava taga. MP3 formaadis muusika meilile eikomerikan@gmail.com (selge, et kui kellgeile see info kohale ei jõua või ei ole antud formaadis võimalik oma lugu saata, siis aktsepteerime ka kohapeal registeerimisel kaasavõetavaid CD -sid, kuid kui vähegi võimalik saatke enne Heikole (see puudutab kõiki klassikas ja kulturismis ja fitnessis võistlevaid sportlasi, sh lastefitnessi).
aprill 18, 2016 at 7:46 e.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2016 – 4 medalit Eestile! GALERII #386240Ott Kiivikas
MemberAbsoluudi võitis Ole Kristina Vaga (mehe käed olid nagu minu jalad….))) (absoluudis seisime lava taga koos, siis ma talle nii ütlesin…)

-
AutorPostitused