Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberNäidiskava on tellitud ja see on tegemisel, varuge natuke kannatust.
Ott Kiivikas
MemberÜritan vastata natuke lihtsamalt, et oleks parem aru saada. Kindlasti on sellel tõepõhi all, sest on ju üldteada, et kõigile ei sobi ühesugused toiduained, nii on ka valkudega. Üldjuhul on inimene harjunud rohkem loomsete valkudega, sest neid kasutame me igapäevaselt; piim, kohupiim, liha, munad jne. suurem tõenäosus on, et su organism võtab paremini vastu kas vadakust või kaseinaadist valmistatud toidulisasid. Ausalt öeldes, ei tea ma ühtegi tippsportlast, kes teeks oma võistlusvormid sojavalgu pealt, sest üldjuhul eelistatakse eelpool nimetatuid.
Ott Kiivikas
MemberVõin öelda oma margid 17 aastasena, harjutanud olin selleks ajaks ühe aasta. Ma olen pidanud algusest peale treeningpäevikut, nii et hiljem on lihtne vaadata. Lamades surumine 122,5kg, täiskükk kangiga 155kg, jõutõmme 162,5kg. Kehakaalus -82,5kg.
Ott Kiivikas
MemberUus jalatrenn tee siis kui lihasvalu on täielikult kadunud, taastumise kiirendamiseks tee kindlasti venitusharjutusi.
Ott Kiivikas
MemberMina sinu asemel teeksin ikkagi rinna, õla ja triisepsi ühel päeval, sest siis saavad koormust ühed lihased ja hiljem on neil aega puhata ja kasvada. Praegu on nii, et õlaesiosa ja triitseps saavad üle päeva koormust, küsimus kunas nad kasvavad? Kui öeldakse, et lihas hakkab kasvama 48 tundi peale treeningut.
Ott Kiivikas
MemberToiteväärtusi võetakse lihad, kalad jne. märgkaalu ja teraviljatoodetel kuivkaalu järgi ega toiteväärtus ehk kaloraaz ei muutu toidu valmistamisel, muutub toidu vee sisaldus.
Ott Kiivikas
MemberSenini ei ole juhtunud lugema ühtegi artiklit, mis oleks viidanud valgupulbrite kahjulikule mõjule. Kuna enamuse kontsentraatide tooraineks on vadak või kaseinaat , mis ei erine oma olemuselt muudest piimatoodetest, siis ei saa ka tähendada nende kahjuliku mõju. Kasutamis õpetused on pakenditel kirjas. Üldjuhul oleks mõttekas teha kaks sheiki päevas põhitoidukordade vahel, need on eraldi toidukorrad.
Ott Kiivikas
MemberJään paraku vastuse võlgu, olen küll lugenud mõningaid numbreid, kuid soovitan sul sirvida ajakirjast äkki leiad sealt interneti aadressi, mul ei ole praegu paraku ühtegi ajakirja käepärast.
Ott Kiivikas
MemberEi saa maha salata, et enesetunne on kindlasti parem kui sinul. Vähemalt julgen kirjutada oma nime all, kas see on su uus nimi? Omalt poolt tervitan seda mitte Määritud meest keda ennem tundsin ja loodan, et sa suudad taastada oma endise nime.
-
AutorPostitused