Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberKiloses jogurtis on 140-150 gr. süsivesikuid ja 30-35 gr. valku, lisaks 15-20gr. rasva. Süsivesikute osakaal on liiga suur, organism ei ole suuteline nii palju toitu korraga omastama ja energiahulk , mille moodustavad enamjaolt lihtsuhkrud ladestuvad rasvaks kui organism neid ära ei kuluta.
Ott Kiivikas
MemberNagu eelpool öeldud, saab süda kuumaga suure koormuse samuti saab ta koormust sellele eelnenud treeninguga. Saunas oleks soovitav käia trennist vabal päeval. Saun aitab kiirendada taastumist ja ainevahetust. Isiklikult ma tunnen ka, et peale rasket treeningut ei jaksa laval olla, tunduvalt mõnusam on, aga istuda seal puhkepäeval.
Ott Kiivikas
MemberÄkki ütled mulle ka kust sa vaatasid, mina vaatan võistlus tulemusi IFBB koduleheküljelt võistlus tulemuste menüü alt. Ühe fänni kohta oled sa küllaltki ebaviisaka kõnemaneeriga.
Ott Kiivikas
MemberKuna kuus esimest pannakse välja IFBB koduleheküljele, siis kui see Teid nii väga huvitab võite teha järelpärimise seal avaldatud maili aadressidel.
Ott Kiivikas
MemberVahepael ei olnud mahti kirjutada kuna saabusin alles täna kell 9 hommikul Minskist. Olen lugenud neid kommentaare ja olen viimati kirjutanuga samal arvamusel, see haukumine ei muuda mitte midagi, igal osapoolel on oma arvamus. Foorum on muutunud mõnede inimeste jaoks oma tunnete väljaelamise kohaks, ise üritan kommenteerida ja vastata ainult asjalikele küsimustele.
Ott Kiivikas
MemberLiis, minul on läinud selleks aega 8,5 aastat ja kaugeltki ma ei ole oma kehaga rahul ega saa kunagi olema. See on sama kui sa unistad saada miljonäriks, arvates et sul on siis piisavalt raha, kiuid omades miljoni mõtled miks ei võiks olla rohkem.
Ott Kiivikas
MemberMulle jääb arusaamatuks, mis puutub sinu positiivsesse dopinguproovi meie Šveitsis käik, mis toimus aasta varem. Nagu ma aru saan ei ole enam küsimus sinu puhtuses, vaid selles, et kui sina tarvitad dopingut. siis teevad seda ka teised. See on nagu väikese lapse , jutt et ” ega mina üksi ei teinud, tema tegi ka”. Seda positiivset tulemust sa enam negatiivseks ei muuda.
Ott Kiivikas
MemberLemon Super ei ole hüdrolüüsitud valk, soovitav oleks oodata vähemalt tunnike. No 1 puhul võib paus olla lühem.
Ott Kiivikas
MemberJärgmised EKFL- poolt korraldatav õppeseminar toimub 13.09.2002 täpsem info, tunniplaan ja eelregistreerimine pannakse üles amazoni.
Ott Kiivikas
MemberIse viibisin kohapeal ja lugesin protokolist kokku 22 võistlejat, kas tõesti jäi nii palju võistlejaid tulemata? Mille põhjal eelmine rekord oli Pärnu võistlustel? Kui ma õieti mäletan oli 1994a. Eesti karikavõistlustel kulturismis Tartus väikses Vanemuises 44 võistlejat, ja enne neid võistlusi on kulturismi võistlusi peetud aastakümneid.
Ott Kiivikas
MemberEi saagi, see on geneetikaga kaasa antud, samuti ei saa lühikest biitsepsit pikaks venitada jne.
Ott Kiivikas
MemberKui eesmärgiks oleks saavutada max. effekt, on teadlaste poolt välja käidud soovitus kuni 100gr. süsivesikuid 5gr. kreatiini kohta, nii et 40 gr. ei ole veel max. Selge on see, et 2000 lisa kcal päevas teevad inimese kähku paksuks, nii et proovige hoida 40 gr. ringis, ilma süsivesikuteta aga läheb effekt kaduma.
Ott Kiivikas
MemberEi ole olemas paremaid ega halvemaid harjutusi, tuleb proovida erinevaid variante ja leida millised sulle kõige paremini sobivad.
Ott Kiivikas
MemberKui särgid valmivad on neid võimalik osta amazoni poest, sellest anname teada.
Ott Kiivikas
MemberOlen korra proovinud toodet, kus oli juba kreatiin kokku segatud süsivesikutega ja ega tulemus ei erinenud tava kreatiini võtmisest. Vahet ei ole kas nad on juba kokku segatud või me võtame ise süsivesikuid lisaks.
-
AutorPostitused