Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,631 through 15,645 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Taastumine #29773
    Ott Kiivikas
    Member

Tule läbi arutame.

in reply to: Tai Kane GP Whey #29756
    Ott Kiivikas
    Member

Kaks mõõtlusikatäit aminot üks mõõtlusikatäis N0 1. Kaks sheiki päevas, üks kindlasti peale treeningut, teine põhitoidukordade vahepeal. Puhkepäeval teen ühe sheigi. Mõõtlusikas on aminol olemas.

in reply to: Tai Kane GP Whey #29754
    Ott Kiivikas
    Member

Üks-ühele on raske asendada, keskendu sellisel juhul rohkem tavatoidule. Toidulisadest võiksid proovida Heavy Amino dr. juurde võib lisada õige pisut Protein NO1, et tõsta valguprotsenti, ise praegu kasutan seda kombinatsiooni ja tundub toimivat. Massi lisamiseks on siiski soovitav kasutada monohüdraati, tsitraat sobib paremini kestusaladele, sisaldab suurel hulgal süsivesikuid, mis sobivad kasutamiseks pikematel distantsidel ja peale tugevat füüsilist koormust. Monohüdraadile peab ise süsivesikuid lisama.

in reply to: proetiin #29743
    Ott Kiivikas
    Member

Tai Kane Whey drink Glutaminpeptid 1200gr. selle järjepidev manustamine annab parima tulemuse.

in reply to: Hea või halb? #29734
    Ott Kiivikas
    Member

Parema puudumisel käib küll, saad nii süsivesikuid kui valku. See ei pea olema kindlasti pool tundi peale trenni, võib ka varem.

in reply to: Õli #29731
    Ott Kiivikas
    Member

See sõltub sellest millist grimmi kasutatakse, proffigrimmidele õli lisada ei ole mõtet, õli panemisega tuleb olla ettevaatlik, sest liigne hulk peegeldab tagasi ja õiget vormi ei olegi näha. Kui aga kasutatakse omatehtud värvi või kruntgrimmi, siis võib ka natuke õli panna.

in reply to: Õli #29729
    Ott Kiivikas
    Member

Kasutatakse beebiõli samuti on saadaval spetsiaalselt kulturistidele mõeldud õlisid- täpset koostist ei ole uurinud, kuid lõhnavad väga hästi. Pruuniks tegemiseks on teistsugused kreemid. Ise kasutan Jan Tana grimmi, sellele ei ole vaja õli eraldi peale panna. Grimm on üks tähtsamaid asju millele kulturist esinema minnes peaks tähelepanu pöörama, võib olla väga hea võistlusvorm, kuid ilma korraliku grimmita läheb pool effekti kaduma. Õnneks on sellest hakatud viimastel aastatel aru saama ja üha vähem võistlejaid tuleb lavale katusevärvi või mingit savi kasutades. See on sama effekt kui võistelda peotantsus mingi tavalise kleidiga või teksapükstega.

in reply to: Energia tootmine #29643
    Ott Kiivikas
    Member

David seletas juba asja lahti, raske on midagi veel lisada, kui siis seda et rasvade arvelt võetakse energiat viimasena ja seda juhul kui me treenime õiges pulsivahemikus ja kestval pingutusel.

in reply to: Otile ja ainult Otile #29625
    Ott Kiivikas
    Member

Tänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele.

in reply to: Otile #29622
    Ott Kiivikas
    Member

Eraldi kalorite kokku lugemisega ma ei ole tegelenud, põhilisteks abivahendideks on peegel ja kaal. Vaatan, et kaal ei tõuseks liiga järsku ja, et pilt ei läheks väga uduseks. Samas saab organism pidevalt natuke rohkem kui ta kulutab. Kõik sõltub ka sellest kui palju ma kulutan, aktiivselt liikudes tõstan ka automaatselt toidu hulka. Toit on ka hooajaväliselt kvaliteetne.

in reply to: kui kiiresti #29620
    Ott Kiivikas
    Member

Täitke uuesti ära, koos oma täpsete andmetega, võis olla mingi serveri probleem, võtame Teiega ise kohe ühendust.

in reply to: kui kiiresti #29621
    Ott Kiivikas
    Member

Sõltub sellest kus Te elate, kõigepealt tuleb täita tellimusleht ja seejärel võtame Teiga ühendust lepime kokku kuidas Te kauba kätte saate.

in reply to: kas 3×65 või 70, 65, 60 #29561
    Ott Kiivikas
    Member

Ma ei ole põhjalikult süvenenud HIT-i metoodikasse ja üldjuhul suhtun skeptiliselt sellistesse litsatesse ja kähku imet tegevatesse lahendustesse. Kindlasti on HIT- iga väiksem tõenäosus langeda ületreeningusse, kuid ise ei tea vähemalt Eesti tasemel ühtegi tugevat tegijat, kes HIT-i kasutaks. Eks ta ole algajate kasutada rohkem.

in reply to: Imelik #29617
    Ott Kiivikas
    Member

Sa pöördusid oma küsimusega valede inimeste poole. Tõstmine ja kulturism on kaks väga erineva suunitlusega spordiala ja ka oma treeningmetoodikas erinevad nad väga palju, vaatamata sellele, et treeningul kasutatavad vahendid on samad. Kava sobivust peaks siiski konsulteerima jõusaalitreeneriga. Tõstjate kommentaar sinu küsimusele näitab nende ebaprofessionaalsust kulturismi osas.

in reply to: Unn #29484
    Ott Kiivikas
    Member

Kiloses jogurtis on 140-150 gr. süsivesikuid ja 30-35 gr. valku, lisaks 15-20gr. rasva. Süsivesikute osakaal on liiga suur, organism ei ole suuteline nii palju toitu korraga omastama ja energiahulk , mille moodustavad enamjaolt lihtsuhkrud ladestuvad rasvaks kui organism neid ära ei kuluta.

Viewing 15 posts - 15,631 through 15,645 (of 15,774 total)