Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,586 through 15,600 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: OTILE! #30861
    Ott Kiivikas
    Member

Ega siin mingeid salanippe ei ole, rind on minu jaoks olnud lihasrühm, mis areneb suhteliselt kergelt. Mul on olnud mõned traumad, mis ei ole lasknud lamades suruda ja sellepärast olen rohkem teinud kaldpinnalt surumisi. Enamus rinnatrenne alustan kaldpinnalt surumistega. Mul on sellepärast väga väike vahe lamades surumise ja kaldpinnalt surumise raskuste vahel. Teise harjutusena võin juba teha ükskõik millist rinnaharjutust.

in reply to: Kah säär #30854
    Ott Kiivikas
    Member

Kuidagi pikad puhkused on sul treeningpäevade vahepeal ja tõenäosus, et lihased 16 päevaga ära ei taastu on 0- lähedane. Tegu võib olla sellega, et sa oled säärelihast venitanud (mikrotrauma).

in reply to: Säär! #30852
    Ott Kiivikas
    Member

Korduste arv on sama nagu muudel lihasrühmadel 6-10, aga et massi juurde tuleks ei piisa ainult õigest korduste arvust. Palju on kinni geneetikas mõnel mehel ei kasva mitte kunagi sinna midagi, tuleb leida enesel sobiv kordade arv. Samuti võib proovida kui treenida tihedamini või vastupidiselt harvem ja vaadata kuidas sääred reageerivad erinevatele meetoditele.

in reply to: Otile! #30846
    Ott Kiivikas
    Member

Külmalt see tähendab, et pingutad ikkagi, aga eelnevalt ei pumpa verd lihastesse( enne võistlusi pumbatakse lava taga kangide ja hantlitega, et anda võimsamat muljet). Pumbatuna võib lihase ümbermõõt suureneda kuni paar sentimeetrit.

in reply to: Otile! #30844
    Ott Kiivikas
    Member

Kehakaal 101 kg. Rind ( sissehingatult) 132 cm. Biitseps ( külmalt ) 47 cm. Reis (külmalt) 71 cm. Säär 50 cm.

in reply to: Kreatiinide vahe Tai Kanel #30851
    Ott Kiivikas
    Member

Vahe on selles, et on olemas kaks erinevat firmat, ühe kaubamärk on Tai Kane, teisel Universal ( esimene on Soome kaubamärk, teine USA ) sealt ka hinnavahe. Poes ei ole leib ka ühesuguse hinnaga.

in reply to: Küsimus Treeneritele #30838
    Ott Kiivikas
    Member

Kindlasti on soovitav alustada algajate kava järgi, sest 2 kuud on piisavalt pikk aeg, et lihased koormuse unustaksid.Piisab 1 kuust sissetöötamisest, siis võiks pöörduda vana kava juurde. Alustuseks sobib lihtsalt mõni valgubaasil toode( Lemon Super või No 1) peale trenni võid juurde süüa banaani või segada mahlaga, et saada ka süsivesikuid. Hiljem võid kasutada kreatiini.

in reply to: Reaalne kasv #30806
    Ott Kiivikas
    Member

Ühegi toidulisa söömisel ei ole ma mõelnud kui palju ma sellest purgist kasu saan. Küll aga olen mõelnud kui ma järjepidevalt treenin, toitun korralikult, söön toidulisasid peaksin jõudma enesele püstitatud eesmärgini. Ärge oodake imesid olge realistid ja varuge kannatust.

in reply to: Proteiinid #30795
    Ott Kiivikas
    Member

Eelpool öeldu peab paika, täpsustan ainult niipalju, et 1,5-2 gr. valku kehakilogrammikohta päevas, ühe toidukorraga 30-40 gr. Paljud tavaharjutajad teevadki teadmatusest selle vea, et eraldatakse trennipäevad- kus peab sööma korralikult ja trennivabad päevad- söömine pole nii oluline. Keha vajab toitu iga päev, mõni päev me lihtsalt kulutame rohkem energiat, siis võiks süüa süsivesikuid rohkem.

in reply to: VIHULA HÄRG #30799
    Ott Kiivikas
    Member

Sellise info saatsid meile korraldajad ja kui seal on möödalaskmisi on see kivi korraldajate kapsaaeda.

in reply to: Koormustest #30793
    Ott Kiivikas
    Member

Pane otsingusse sõna koormustest ja saad piisavalt infot, ma olen koormustesti kasulikusest ja vajalikusest siin korduvalt rääkinud. NB! Kõik kes tahavad esitada küsimust, võiksid kasutada otsingut, sest paljud teemad kipuvad korduma.

in reply to: Koormustest #30791
    Ott Kiivikas
    Member

Mina teen koormusteste igal esmaspäeval ja neljapäeval 16.45-19.45, kolme tunni sisse jääb neli testi aega, kus ma annan ka toitumisalast nõu. Ette registreerimine Planet Spordis tel.6610547, kohtumiseni.

in reply to: Veresooned #30672
    Ott Kiivikas
    Member

Proffidest on vast enim sooniline Paul Dilett ega seal midagi ilusat ei ole. Olulisem on siiski lihaste kuju sümmeetria.

in reply to: Otile ja Marekile #30758
    Ott Kiivikas
    Member

Jätka samas vaimus peamine on kannatlikkus, sinu treeningstaaz on seitse korda väiksem kui mul, tuleb osata oodata ära oma aeg. Kas sa kreatiini oled proovinud?

in reply to: Otile ja Marekile #30752
    Ott Kiivikas
    Member

Seened on ühed raskemini seeditavad toitained ja küsimuseks jääb kui palju organism suudab sealt neid kasulike koostisosi omastada. Kindlasti on vahelduse mõttes soovitav süüa toiduaineid, mida me igapäevaselt ei tarbi, kuid loota et austersarviku pealt kasvama hakkame on liiga naiivne.

Viewing 15 posts - 15,586 through 15,600 (of 15,774 total)