Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberÖösel on organism puhkeasendis ja hüdrolüüsitud valku-( vastab seedeprotsessile organismis) on organismil kergem omastada ja magu ei pea erilist vaeva nägema selle toidu seedimiseks. Mida ei soovita õhtul ja öösel süüa on lihtsüsivesikud ( kiiresti imenduvad ), soovitav on kasutada liitsüsivesikuid, mis sisaldavad kiudaineid. Võib- olla seletad lahti oma poolse versiooni.
Ott Kiivikas
MemberEi ole proovinud Muscle Pro-d, oskan soovitada tooteid mida ise proovinud olen. Kui olen seganud Heavy amino dr. No 1- ga panen kaks mõõtlusikat ühte ja kaks mõõtlusikatäit teist, segada 400- 500 ml. vee, piima või mahlaga. Mõõtlusikas on Heavy aminol kaasas.
Ott Kiivikas
MemberKui tähelepanelikult lugeda, kõlab eelmisest tekstist läbi, et No1 sobib hästi nii peale trenni kui öisel ajal. Peale trenni on hea võtta kiiresti imenduvat valku kuna organism omastab seda kiiresti ja juba tunni möödudes oleks mõttekas süüa valgu ja süsivesiku rikast tavatoitu.
Ott Kiivikas
MemberKreatiinidest olen viimased aastad kasutanud Tai Kane kreatiini hinna ja kvaliteedi suhe on paigas. ” nn.” massitoidud on üldjuhul väga väikese valgu sisaldusega, ise olen seganud Heavy amino dr või Original amino dr.. Protein No 1- ga, toimis väga hästi.
Ott Kiivikas
MemberNo 1 täidab korraga kahte funktsiooni, aitab rabvida ja ennetada liigeste vigastusi ja katab lisavalgu vajadust. Hüdrolüüs võimaldab ka valgu kiiremat omastamist, seda eriti peale treeningut ja öine aeg. Lemon on lihtsalt lisavalgu vajaduse katmiseks, sellepärast ka taskukohasem. Kui ei ole liigeseprobleeme võib vabalt kasutada ka Lemonit. Ise eelistan No 1 ( varem oli liigeseprobleeme, enam mitte).
Ott Kiivikas
MemberJõudumööda lisan erinevaid kavasid, erinevatele tasemetele, kannatust.
Ott Kiivikas
MemberJõusaalis karta seda, et äkki hakkavad lihased kasvama ( arvates seda, et oleme liiga andekas sellel alal) on sama nagu minna harrastama mõnda teist spordiala näit. tennist ja arvata, et äkki hakkan liiga hästi mängima, siis peaks hakkama turniiridel osalema jne. Vaadake rannas ringi, kui palju Te näete lihaselisi inimesi, kuigi järjest enam külastavad inimesed spordisaale? Jõusaalis saab inimene valida enesele sobiva koormuse, arvestades enesele püstitatud eesmärke. Samuti on korralikes jõusaalides olemas kardioseadmed, millel saab anda teistsugust koormust( sarnaselt aeroobikale- kuid ilma hüppamata) erinevalt jõuseadmetest.
Ott Kiivikas
MemberMinul on kõik liigesehädad ( küünarnukid, randmed, põlved) aidanud korda teha Protein No 1. Kaks aastat tagasi ei saanud ma teha kükke, nüüd ei ole mingeid probleeme.
Ott Kiivikas
MemberIse olen söönud No 1 viimased poolteist aastat ja selline tagasiside on esmakordne. Säilimisaeg on üldjuhul pikk, praegusel juhul võib- olla tegemist soojade ja niiskete ilmade mõjuga.
Ott Kiivikas
MemberVähk saatis jah reede õhtu karmi sõnumi, milles soovitas mitte kakelda venelastega, kellel on nukid taskus. Mina omalt poolt soovitasin tal kasvada nii suureks, et keegi ei julge tulla norima. Loodan, et Kalmus ei saanud sellest kurjast vägitükist innustust.
Ott Kiivikas
MemberMina olen kasutanud kreatiini viimased 5 ja pool aastat, seda ühe valemi järgi, mis minu puhul on toiminud. Esimesel viiel päeval 20- 30 gr. päevas edaspidi 5- 10 gr. üks kuu võtan, siis paus. Viimane kuur tuli juurde 4 kg. 98- 102kg. Võtan koos viinamarjamahlaga.
Ott Kiivikas
MemberGlutamiin on inimese peamine aminohape, tema mõju massi kasvatamisel ei ole nii suur kui dieedi aeg aitab säilitada lihasmassi. Amazoni poes on hinnad väljas. Effektiivsem on glutamiini hüdrolüüsitud variant glutaminpeptid.
Ott Kiivikas
MemberSa oled ennegi lubanud ja hiljem oled olnud sunnitud oma sõnu sööma, nii et ole lubadustega ettevaatlikum.
Ott Kiivikas
MemberMillistest lihastest käib jutt? Minul lisandub igale poole pingutades, mõnele rohkem, teisele vähem.
Ott Kiivikas
MemberKui oli tegemist sellise” puhkusega” on tõenäoliselt tegemist sellega, et säär sai natuke teistsugust koormust kui ta on harjunud saama. See on sama kui oled kogu aeg kangisaalis treeninud ja ükspäev lähed jooksma, see võtab samuti jalad valusaks. Teha tuleks seda, et lasta säärel taastuda ja uus treening teha kui valu pole tunda.
-
AutorPostitused