Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberMida madalam see on seda parem. Kõige parem on ennast näidata ja konsulteerida mõne vanema tegija või treeneriga. Loomulikult ei tee paha enesekriitika.
Ott Kiivikas
MemberSellise pildi peal tunduks iga inimese käsi jämedam kui muidu, võite kodus proovida kui surute ühe käega teise käe biitsepsit seestpoolt. Vähja käsi on lihtsalt piisavalt kuiv ja hea kujuga, mis tekitb visuaalse effekti, mida kulturism taotleb, oluline ei ole ümbermõõt, vaid see kui suur see visuaalselt paistab. Kui rääkida ümbermõõdust, siis Marekiga võistelda siin ei saa.
Ott Kiivikas
MemberIse olen kreatiini kasutanud viimased 5,5 aastat, sellest viimasel kolmel aastal Tai Kane oma, küsimus kui ta ei toimiks, miks ma seda 3 aastat järjest kasutanud olen? Loomulikult on iga järgnev kreatiinikuur väiksema toimega kui eelmine, kuid seda sellepärast, et organism harjub sellega, nii on ka treeningu ja toitumisega. Üldjuhul levitavad sellist juttu inimesed kes on kadedad, või mingil muul moel kibestunud ja nad ei suuda jõuda enesele püstitatud eesmärkideni, siis seda enamjaolt mitte pühendumise arvelt, kuid lihtsam on öelda, et see ja see toode ei toimi kui tunnistada enesele puudujääke pühendumises. Ma ei ole väitnud, et ühegi konkureeriva firma kreatiin ei toimiks nii et jäägu igaühe enda otsustada ja proovida, mis toimib, mis ei.
Ott Kiivikas
MemberOma kogemusest ütlen, et kui kükkida on valus, siis ära küki, vaid otsi enesele harjutused mida sa teha saad. Vahepeal ei saanud ma teha kükke aasta jagu, kuid nüüd jällegi saan. Tuleb teha lihashooldust massaz, venitused samuti olen järjepidevalt kasutanud Protein No 1. Soovitav on kasutada põlvesidemeid juba enne seda kui olete jõudnud põlvi vigastada. Kuigi fakt on see, et ilma kükkideta jämedat jalga ei kasvata.
Ott Kiivikas
MemberOn pigem madalama poolne kui kõrge, kõik sõltub toitumisest mitte spordialast.
Ott Kiivikas
MemberHuvitav Marekiga olen küll koos napsu võtnud ja seda rohkem kui ühe korra, kuid hr. Conanit ma ei mäleta, seda mitte joodud koguse vaid nime pärast ehk aitad värskendada mälu. Üldjuhul kui on mingi suurem võtmine, siis on selleks ka eriline põhjus ( viimati tütre sünd 31.12.2002) või mõni võidu tähistamine, lihtsalt sünnipäev või nädalalõpp ei stimuleeri jooma. Olen tähele pannud mida vähem ma sellele tegevusele pühendun, seda paremad on tulemused spordisaalis.
Ott Kiivikas
MemberOn TAI KANE toode ja maksab 395.- ( 800gr.) Hulgi hind ostes 5 toodet on 350.-
Ott Kiivikas
MemberSuurem osa laetavast kogusest peaks tulema peale trenni, siis on lihased kreatiini suhtes kõige vastuvõtlikumad.
Ott Kiivikas
MemberVastab küll, aga kreatiini taset ei mõõdeta veres, vaid lihastes, protsentuaalselt on seda raske öelda, aga arvan et 90 % tunneb vähesel või rohkemal määral kreatiini mõju.
Ott Kiivikas
MemberOlen kasutanud kõikide loetletud firmade tooteid ja kõik on toiminud ühtmoodi hästi, viimastel aastatel olen kasutanud Tai Kane oma, tooraine pärineb kõigil kolmel Saksamaalt, pakendatakse ainult eri maades.
Ott Kiivikas
MemberÄra hoida ei ole võimalik, teatud määral on alati tunda lihasvalu kas järgmisel või veelgi enam ülejärgmisel treeningust järgneval päeval. Ära hoida saab ainult nii kui teeme kerge treeningu, siis üldjuhul järgmine päev ei tunne midagi. Kuid tugevast treeningust on võimalik kiiremini taastuda kui süüa tervislikult, kasutada toidulisasi( kreatiini, glutamiini, vitamiine ja mineraalaineid jne.) samuti on taastumist kiirendavaks teguriks saun ja masaaz. Kuid üldjuhul on ka treeningkavad seatud niimoodi, et sama lihasgruppi ei treeni me mitmel järjestikusel päeval.
Ott Kiivikas
MemberAjad kunas olen kohapeal leiad treenerite menüü alt, teisest küsimusest ei saa ma hästi aru, küll kohapeal räägime.
Ott Kiivikas
MemberEga võistlejate arvuga ei saa kiidelda jah, see käib ka kulturismi kohta. Võistlema minek on iga inimese enese soov, loomulikult ei tee paha väike enese kriitika, soovitav on eelnevalt konsulteerida kas mõne treeneri või võistlejaga ja kuulda nende arvamust, aga teretulnud on iga võistleja nii fitnessis kui kulturismis.
Ott Kiivikas
MemberSelleks tuleks helistada Planet Sporti tel. 6610547 ja küsida täpsemat infot.
Ott Kiivikas
MemberEga nüüd sellepärast kuskile cm- tulemata jää, ürita siis päeva teine pool süüa väiksemad kogused ja tihedamalt. Kui aga iga söögikorra vahe kipub nii pikaks venima, siis üle kolme toidukorra päevas süüa ei jõuagi, mis on piisavalt vähe, et organism suudaks toidukogustest enesele vajaliku omastada. Toidukoguseid suurendada ei maksa kui sa ei taha paksuks minna kui organism suudab omastada 30-40 gr. valku ühe toidukorraga ja umbes 60 gr. süsivesikuid tunnis , siis ei ole mõtet süüa 80 eeldades, et üks toidukord jäi vahele. Samuit liigne kogus süsivesikuid, teeb lihtsalt paksuks.
-
AutorPostitused