Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberInimesed ärge peljake rasva, st. on olemas head ja halvad rasvad, täistera müslides ja leibades on üldjuhul tegemist heade rasvadega, nii pähklitest kui seemnetest saadavad rasvad on organismile hädavajalikud. Hommikusöök on üks väheseid aegasid kus ei peaks vaatama nii pingsalt et seal rasva üldse ei oleks, selle energia te kulutate päeva jooksul ära. Vältida tuleks õhtusel ajal rasva tarbimist, eriti loomse.
Ott Kiivikas
MemberMina olen söönud ikka selle võiks öelda et enamlevinud süsteemi järgi kus esimesel viiel päeval toimub laadimine 0,3 gr. kehakilogrammikohta, edaspidi üks kuhjaga teelusikatäis päeva jooksul või trennipäeval vahetult peale trenni. kuu võtan siis pean pausi 1- 2 kuud. Olen viimased aastad kasutanud Tai Kane kreatiini. Praegu ei ole laadimisi teinud kuna ei taha paiste minna, üldjuhul on vähemalt minu puhul nii et kreatiin toimib siiani hästi. Olen nüüd ka hooaja väliselt söönud WDGP seal on piisavalt vähe kreatiini ei tee paiste, kuid annab jõudu ja taastab kiiresti.
Ott Kiivikas
MemberNo mingi tippmees ei ole aga hooajaväliselt on mõõdud olnud pikkus 1973/74 cm, kaal 106kg. Rind 132 cm ( sissehingatult ), biitseps 48 cm ( külmalt ), reis 73 cm, säär 52 cm. Ei midagi erilist, kuid kindlalt võin väita et niipea selliseid mõõte taga ei igatse, parem olla natuke kuivem ja teravamas vormis, visuaalne efekt on palju parem.
Ott Kiivikas
MemberPlaadi nimi on APREON kui ma õieti mäletan ja teine lugu plaadilt ( Originaal jäi kuhugi esinemiskohta, nii et ma selle loo nime ei mäleta). Kui sa selle info põhjal ei leia siis võin täpsemalt otsida.
Ott Kiivikas
MemberIse soovitan Polari kelli, odavamad on 800 ringis ja näitavad ainult südamelöögisagedust. Tavaharjutajale soovitaks M-51, M-52, sellel on lisaks palju funktsioone ka kalorikulu ja protsentuaalselt palju läheb rasva arvelt jne. Rööbaspuudel surumisi ja lõuatõmbamisi teen spetsiaalse rihmaga millel on kett küljes, sinna saab raskuse otsa riputada.
Ott Kiivikas
MemberKõik sõltub harjutaja staazist kui inimene alles hakkas harjutama ei ole vaja karta, et kohe lihas harjub. Kuid kui on tegemist juba vanema olijaga, siis oleks vaja pidevalt muuta harjutusi ja nende järjekorda, see aitab vältida rutiini.
Ott Kiivikas
MemberKindlasti peaks tegema ühe sheigi puhkepäeval, sest siis toimubki taastumine ja andes kehale vajalikke taastumis vahendeid on ka suurem tõenäosus et me homme jõuame tugevamini treenida
Ott Kiivikas
MemberRasvapõletuseks on kõige parem kiirkõnd, st. sa ei pea jooksma, tee peale jõusaaliharjutusi vähemalt poole tunnine käimis seanss pulsivahemik 120 – 140 , eeldades et sa oled noorema poolne inimene. Üldjuhul tõuseb pulss kiirkõnni aeg ilusti sellisesse pulsivahemiku ( kui on hea vastupidavus, lisa jooksurajal kallet et tõsta pulssi) kui jaksad võid kõndida ka kauem kuni tund.
Ott Kiivikas
MemberEvolutioni proteiinid on 80 % – lised, ise olen proovinud Ultra Wheyd, hea sokolaadi maitsega, olen seganud No 1 – ga, saab kokku huvitava toote. Samuti olen Post Workouti seganud juurde WDGP- le. Erinevaid tooteid kokku segades saab ka vahetada maitse rutiini.
Ott Kiivikas
MemberEhk siin mõni kodanik oskab minu enda eest öelda, mida ma söön, vähemalt olen ma üks väheseid kui mitte ainuke kulturist, kelle viimased neli dopingukontrolli tulemust on olnud negatiivsed, erinevalt mõnedest teistest tegelastest, kes jooksevad erinevate toidulisade firmade vahet ja soovitavad seda kes neile hetkel parima pakkumise teeb. Hea toode reklaamib ennast ise. Ma olen söönud Tai Kane tooteid viimased neli aastat ja tulemuste üle ei ole põhjust kurta.
Ott Kiivikas
MemberSoovitan Protein No 1 te, minul on aidanud põlvevalust üle saada, samas täidab ka lisavalgu vajadust, kuid olen tarbinud regulaarselt pikemat aega, imerohte ei ole.
Ott Kiivikas
MemberMõni mees teab isegi paremini kui ma ise kui palju ma surun, kuigi pildijärgi vaadates polnud veel sündinudki kui ma kangi tõstma hakkasin. Kõige rohkem ma arvan surub hoopis Conan Hävitaja kui ma õieti mäletan 190×10, see vägitükk eldaks 240 ringi surumist, kahjuks sellise nimega meest ei ole kohanud ühesgi jõutõstmise ja surumise protokollis, loodame selliseid tavaharjutajaid ka võistlustel näha.
Ott Kiivikas
MemberJalgpall on puhtalt anaeroobne tegevus ja samal ajal loota lihasmassi kasvu oleks naiivne, toimub tugev lihase lagundamine. Tean tegelasi kes käisid 3 – 4 korda tegemas jõusaali ja samal ajal 1 – 2 korda mängimas jalgpalli, tulemus oli see et nad ei suutnud kilokestki juurde võtta, kuigi eesmärk oli lihaste kasvatamine. Soovitasin loobuda nii intensiivsest aeroobsest tegevusest ja keskenduda sellele, mis on lõppeesmärk, tulemus oli see et inimene võttis kümme kilo kehakaalu juurde. Aeroobsest tegevusest ei peaks loobuma, see peaks toimuma rasvapõletuse sagedusel.
Ott Kiivikas
MemberOlen sellist dieeti kasutanud viimased kuus aastat ja ei kurda et tulemusi poleks, treenida jõuan küll ja maht tõuseb kahekordseks võrreldes hooajaväliste treeningutega, nii et jutt et ei jõua ei jaksa ei pea paika kui oskad järgida enesetunnet, vaatad peeglisse ja kaalud ennast pidevalt. Küsimus on ka taastumisvhendites ( toidulisad, massaz jne. ) Üldjuhul on nii et kui inimesel esineb dieedi aeg halba enesetunnet, kurnatust ja treeninguisu puudumist, tehakse midagi väga valesti, see on keha signaal et ollakse valel teel.
Ott Kiivikas
MemberKui pead silmas Glutaminpeptidi ( mitte aga Whey Dr. Glutaminpeptidi, siis enne trenni sega teda mahlaga, 1 mõõtlusikatäis, sama peale trenni kuid valgu osa tõsta mõne muu valgutootega näit. No 1 või Lemon. Samas ega ma teda enne trenni tavaliselt ei kasuta, ikka peale trenni või öösel segatuna valgukonsentraadiga, sest siis toimub taastumine ja lihaste üles ehitamine
-
AutorPostitused