Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,466 through 15,480 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Küsimus jällegi hr. Kiivikale #34058
    Ott Kiivikas
    Member

Mul ei ole küll kahjuks vastavat raamatut käepärast, kuid toiduainete valikul tuleks kindlasti lähtuda mitmekesisusest ja kui sinna sisse juhtubki toiduaine, mis ei peaks vastama meie veregrupile ma usun et ei juhtu midagi hullu. Näit. mul on B – veregrupp, kus on vastunäidustatud tomat ja ket?upid, kuid võin öelda, et ei möödu päevagi kui ma neid toiduaineid ei kasutaks ja ma ei tunne ennast sugugi kehvasti, nii et päris üks – ühele ei maksaks võtta, võid rahulikult edasi süüa nii kuidas seda senini teinud oled, üldjuhul peaks olema nii, et organism peaks ise ära tundma mis talle sobib, mis mitte

in reply to: algaja värk, küsimus hr. Otile #34000
    Ott Kiivikas
    Member

Alguses piisaks kui jätad raskuse samaks nagu teises seerias ja suudaksid teha 10 kordust. Algajate kava soovitan teha 2 kuud, siis vahetada ja jagada lahti üla ja alakeha vahel. Hiljem kui oled juba treenitum, soovitan hakata esimesest seeriast peale korralikult pingutama, loomulikult eeldab see korraliku soojenduse ja soojendusseeriate olemasolu.

in reply to: Põlv annab tunda:( #33976
    Ott Kiivikas
    Member

Võid proovida Ultra Geli, ise olen kasutanud No 1 , sellega katad ka lisavalgu vajaduse, minul on aidanud põlved korda saada, loomulikult on sóovitav kasutada ka soojendussidemeid ja põlvesidemeid, kindlasti peaks üle vaatama ka harjutuste järjekorra.

in reply to: küsimus otile #33975
    Ott Kiivikas
    Member

Kättesaadavad on kaks viimast varianti, olen ka ise pidevalt kombineerinud erinevate toodete kokkusobitamist, edu proovimisel.

in reply to: küsimus otile #33973
    Ott Kiivikas
    Member

1. 2 spl. ( supilusikatäit No1) + 1 44gr. väike pakk Whey drink malto + 1 tl ( teelusikatäis kreatiini ) segatuna 300 – 400 ml. veega.

2. 1 spl. Lemonit + 1 mtl ( mõõtlusikatäis Glutaminpeptidi) + 44 gr. kott Whey drink maltot + 1tl. kreatiini. Segatuna 300 – 400 ml.veega.

3. 2 spl. No 1 + 2 mtl. täit Heavy Amino dr. + 1 tl. kreatiini , segatuna 300 – 400 ml. veega

4. 1spl. Whey Lemon + 2 mtl. Heavy Amino + 1 mtl Glutaminpeptide + 1 tl. kreatiini, segatuna 300 – 400 ml. veega.

Whey dr. Maltot ei ole me Eestis müünudki, asendada võib maltodekstriiniga või Heavy Amino dringi või Original Amino dringiga.

in reply to: küsimus kellelegi targale näiteks Otile #33953
    Ott Kiivikas
    Member

T – on õieti aru saanud, süsivesikute suhe valkudega võiks olla 2:1 ehk 60 – 80 gr. süsivesikuid 30 – 40 gr.valku. Kõik sõltub kehakaalust ja kulutusest. Valgu süntees ei saa hakata enne toimuma kui ei ole süsivesikute näol taastatud energia varud.

in reply to: küsimus kellelegi targale näiteks Otile #33950
    Ott Kiivikas
    Member

On enamaltjaolt süsivesikutel põhinev toidulisand 100gr. on 15gr. valku, seda on piisavalt vähe, võite ette kujutada kui palju peaksite seda toidulisa sööma et saada kätte 30 gr. valku mis oleks piisav peale treeningut taastumiseks, ühe purgiga saaks sellisel juhul läbi 7 päeva, küll aga saate iga portsijoni kohta 150 gr. süsivesikuid, millest võite lihtsalt paksuks minna. Soovitav on selliseid süsivesikurikkaid tooteid segada mõne valgu baasil valmistatud tootega ( Lemon või No 1 ), kui neid tooteid kombineerida võib kokku saada hea toote, milles on piisavalt süsivesikuid ja taastumiseks valku.

in reply to: puhkepäeva valgusheik #33922
    Ott Kiivikas
    Member

Sheiki puhkepäeval võid teha nii enne magama minekut, kuid kui puhkepäev juhtub olema tööpäeval, siis võib olla päeva jooksul põhitoidukordade vahepeal.

in reply to: Mis asjad need vene MilkProtein pulbrid on? #33915
    Ott Kiivikas
    Member

Koostises peaks olema 60% piima valku ehk kaseinaati + vitamiinid +mineraalained, maitselt on suhteliselt magusad. Kas ka nimetatud koostisosad , mis pakendil on sisalduvad ka tootes ei oska öelda kuna minuteada ei ole keegi ametlik maaletooja ja tooteid ei ole kinnitatud tervisekaitse ametis. Kuna hind on odav, siis tooraine ei saa olla eriti kvaliteetne.

in reply to: soovitage toidulisasid … #33914
    Ott Kiivikas
    Member

Tabletide ja kapslite aeg hakkab vaikselt mööda saama ( ma mõtlen just valgu osas, aastaid tagasi oli levinud just proteiin tablettides), kuid võid ette kujutada kui tahad saada 30 – 40 gr. valku toidukorraga kui palju tablette peab sisse ajama ega seda mugavam ei ole teha kui pulbrilisel kujul veega segada. Kreatiini ja BCAA sid võid küll võtta tablettidena, kuid valku soovitan küll pulbrilisel kujul võtta.

in reply to: Otlie – Tai Kane glutamiinpeptiid #33911
    Ott Kiivikas
    Member

Kui sa soovid taastumist ja progressi kiirendada, siis soovitaksin WDGP – d ( Whey dr. Glutaminpeptide), seal on lisaks kreatriinile ja glutamiinile, lisatud ka BCAA – aminohapped, rasvapõletaja L – Carnitin, vitamiinid ja mineraalained. Loomlikult võib ka neid asju eraldi lisada, st. sa panedki juurde lusikatäie kreatiini ja glutamiini peale trenni, kindlasti ära unusta süsivesikuid lisamast, soovitav on ka vitamiine eraldi juurde võtta. Puhkepäeval võid teha ühe sheigi, millesse on lisatud nii kreatiin kui glutamiin, see aitab taastumist kiirendada.

in reply to: Fast vs Tai Kane #33790
    Ott Kiivikas
    Member

Robocop ei müü allahindlusi, vaid kui teeb, siis annab tasuta ( pole viimaste aastate jooksul olnud võistlusi nii jõutõste kui rammumehe kui loomulikult kulturismi), mida Robocop ei oleks toetanud. See on kokkuvõtes rohkem kui ale ( ma nimetaksin seda sponsorluseks). Praegune situatsioon on natuke sarnane kütuseturul toimuvale, kus hinnasõja käigus üritab uus tulija võita turuosa, ükskõik mis hinnaga ( saamata ka ise seejuures kasu). Saame näha kuidas Fast toetab lähiaastatel Eesti sporti, esimene suurem võimalus seda teha oleks Eesti meistrivõistlustel kulturismis ja fitnessis 25.10.2003

in reply to: Toidulisandid peale haigust? #33835
    Ott Kiivikas
    Member

Kindlasti soovitaksin glutamini ( aitab organismi taastada ja tõstab immuunsussüteemi ), juures võiks olla mõni valgubaasil baseeruv toode näit. Protein No 1, peale trenni lisada kindlasti süsivesikuid mahl või glükoos, fruktoos.

in reply to: küsimus #33715
    Ott Kiivikas
    Member

Treeningute arv on täiesti piisav, koormuse kohta on raske midagi öelda kuna ei ole ülevaadet kuidas oled senini treeninud ( seeriad, harjutused). Kindlasti kasuta koos kreatiiniga mõnda muud valgu või süsivesiku valgu lisandit, siis on suurem tõenäosus ka et saad lihaseid juurde, muidu tõmbad lihtsalt vett sisse. Kretiini kuuri effektiivsus peitubki samal ajal antava tavatoidu ja toidulisandite kombinatsioonist, mida kvaliteetsem on tavatoit seda kvaliteetsem on ka mass mida juurde saadakse, ära unusta kreatiiniga koos võtta lihtsüsivesikuid.

in reply to: küsimus.. #33695
    Ott Kiivikas
    Member

Protein No 1 – valgulisandi ja liigesetoiduna, olen kasutanud viimased 3 aastat, kombineeritud kujul on kõige paremini sobinud Whey dr. Glutamine Peptide 1200gr.

Viewing 15 posts - 15,466 through 15,480 (of 15,774 total)