Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,436 through 15,450 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Energia #34677
    Ott Kiivikas
    Member

Lisaks energiale, mida saad kas puuviljadest või mahlast, soovitan lisada ka valku, et oleks materjali millest lihaseid ehitada. Ise teen tavaliselt enne trenni 1- 1,5 tundi valgusheigi kuhu on lisatud lihtsüsivesikud, või sheigi mis on tehtud vee või piimaga juurde söön küpsema banaani.

in reply to: Champion 8 #34668
    Ott Kiivikas
    Member

Olen oma arvamust Eesti valkude suhtes juba täna avaldanud, kui kellelgi on midagi lisada , võib seda vabalt teha.

in reply to: Kaalu tõstmine #34655
    Ott Kiivikas
    Member

Kas sellist püramiidi teed iga trenn? 1 kordusi ei soovita ma üldse teha, juhul kui ei ole tegemist jõutõstjaga, asi selles, et vigastuse oht on liiga suur, eriti kui su raskused veel suurenevad.

in reply to: Eesti valk #34644
    Ott Kiivikas
    Member

Eesti piimatoodetest tundsin tõsist puudust kui olin Indias MM -il, kuid mitte Eesti toidulisanditest, kahjuks peab tõdema seda, et puudub kvaliteetne tooraine ja tehnoloogia millega valmistada kvaliteetset toodet. Kui alustasin treeninguid proovisin, kuna sel ajal muud ei olnudki saada, alustuseks käis küll ( nimetame seda õppevalguks, kui tekkib hiljem võimalus kvaliteetsemat osta, siis tunned vahet). Loomulikult kui valida kas olla söömata või süüa Eesti Valku, soovitan viimast varianti, kuid kui on võimalus valida kvaliteetsema ja kallima vahel valin viimase.

in reply to: Õlgade treening… #34650
    Ott Kiivikas
    Member

Lihtsam variant on see kui kirjutad lahti selle kuidas sa praegu ise treeninud oled, siis saab edasi vaadata kus või mida muuta. Umbes on raske anda soovitusi kui puudub ettekujutus milliste koormustega on inimene kokku puutunud

in reply to: Abi olex vaja!!! #34652
    Ott Kiivikas
    Member

Varieeri ka haardega kasutades nii pealthaaret kui althaaret kangi tõmmetel vastu kõhtu. Kindlasti tee ületõmbeid ( pullover) kas kangi või hantliga, kui leiad koha kus lõuga tõmmata, kasuta nii laiahaaret kui kitsast althaaret. Hantliga nagu öeldi saad teha ühe käega tõmbeid küljele, kui võtad lahti harjutuste panga ja klikkad selja peale saad näha liikuvaid pilte ja on lihtsam aru saada millega on tegemist.

in reply to: Mida teate Muscle Pro nimelisest tootest?? #34596
    Ott Kiivikas
    Member

On üldjuhul enamaltjaolt süsivesikutel baseeruv toode, inimesed ostavad teda tavalislt soodsa hinna pärast ( madal hind on tingitud sellest, et valgu protsent on madal). Siis jagatakse see üks purk suhteliselt pika aja peale ja tulemuseks on see, et ei tule oodatud tulemust. Soovitan alati enne kui valite enesele toidulisndi, lisaks jutule, et see on nn. maailma parim massilisaja vaadata ka koostist, eelkõige süsivesikute ja valkude suhet. Suur tarbimiskogus on märgitud sellepärast, kui soovid kätte saada sellest tootest näit 30 – 40 gr. valku pead sa ära sööma 200 gr. pulbrit ühe sheigiga, tulemuseks on see, et saad ka hulga lihtsüsivesikuid, millest võid lihtsalt paksuks minna.

in reply to: Uus foorum Küsi Kalmuselt #34634
    Ott Kiivikas
    Member

Marek Kalmust saab täna näha treenimas Planet Spordis, olen ka ise kohal orienteeruvalt 15.00 – 17.30. Annan Marekule ka info edasi, et ta hakkaks regulaarselt foorumis vastama, võime teha ka nii, et kõik küsimused M. Kalmusele võite postitada, selle teema alla.

in reply to: whey lemoni tarbimine #34637
    Ott Kiivikas
    Member

Ise olen kasutanud ikka nii, et vesi alla ja pulber peale , lasen seista ja joon. Peale trenni lisan süsivesikuid.

in reply to: kreatiini toime #32904
    Ott Kiivikas
    Member

Olen ise loobunud tegemast kreatiini kuure, kuna täpselt effekt on selline nagu eelpool öeldi, et üks kuu läheb asi ülesmäge, teine kuu alla mäge. Proovisin terve viimase ettevalmistus perioodi kasutada kreatiini väikse koguse 5 gr. poole aasta vältel, effekt oli see, et pidevalt jaksasid treenida ja taastusin hästi.

in reply to: Alustamine proteiiniga?… #34624
    Ott Kiivikas
    Member

Väide, et ei toimu mingit arengut ( peaksite enne sellise väite ütlemist mõtlema ), alati toimuvad organismis mingid muutused, küsimus on selles kas nad on Teile enesele silmaga märgatavad. Ma võin väita, et mu lihaste ümbermõõt ei ole suurenenud viimased neli aastat, kas see tähendab seda et ma arenenud ei oleks. Üldjuhul on ka minu lõppeesmärk sama lihaste kasv, kuid kui see tuleb ebakvaliteetse massi arvelt, siis pole sellel suurt mõtet. Alati ei pruugi olla lihaste kasv ainsaks teguriks millega arengut mõõta, mõelge tagasi kas jõunäitajad on täpselt samad kui pool aastat tagasi,? Kas kehakaal on täpselt sama, mis pool aastat tagasi? Kas rasvaprotsent on sama mis pool aastat tagasi? jne. Kui natuke analüüsida, siis ma arvan et leiate siiski mingi edasimineku. Kas olete oma toiduratsiooni jälginud? Inimesed tihitipeale jäävad liigselt lootma toidulisadele, unustades toiumise, ma olen alati rõhutanud, et toidulisandid on abivahendid täustamaks tavatoidust tekkivat puudujääki. Kui soovite massi lisada, peab tekkima kalorite ülejääk st. peate sööma rohkem kui kulutate, kui suhe on 0 st. sööte sama palju kui kulutate , ei saagi te lisa lihaseid hankida.

in reply to: Alustamine proteiiniga?… #34622
    Ott Kiivikas
    Member

Valgu tarbimisega pole mõtet oodata, vastasel juhul ootate tulemuste viibimisega. Valk on lihase ehituse mateial kui Te seda tavatoidust piisavalt ei saa, siis on vajalik tarbida toidulisa soovituslikult just valgubaasil toodet ( mitte süsivesikurikkaid gainereid ). Ootama peaks kreatiini tarbimisega.

in reply to: MR Universe 2003 küsimused: Ott ja Marek #34608
    Ott Kiivikas
    Member

Plussid on kindlasti see, et jõudsime maailmatasemele päris lähedale, India korraldus oli üks paremaid, millel ma viibinud olen, see oli mu 8 suurvõistlus 4,5 aasta jooksul. Nii toit kui elamine 5 tärni hotellis, võistluspaik eelvõistlusel oli samas hotellis ( 33 korruseline hoone, meie elasime 26 korrusel vaatega merele ). Pikem jutt peaks tulema Asepresident Ergo Metsla sulest. Miinuseks oli maa ise, meeletu vaesus ja räpasus, turismireisile ei soovita sinna minna.

in reply to: Whey Lemon Super ja Proteiin no1 #34590
    Ott Kiivikas
    Member

Ise kasutan suures osas No 1, kuna tomib nii lisavalgu kompenseerimiseks kui liigesetoiduna kui liigestega probleeme pole, siis lisavalgu saamiseks piisab täiesti Lemonist.

in reply to: Mees pildil #34491
    Ott Kiivikas
    Member

Tegemist on firma Riab omaniku ja juhiga, kes on andnud lubaduse järgmise aasta kulturismivõistlusi toetada, mees oli esimest korda kulturismi võistlustel ja hilisemas vestluses ütles, et sai meeldiva kultuurilise shoki ja on nõus võistlusi toetama. Igal juhul positiivne kui leidub firmasid ja isikuid kes aitavad kulturismi ja fitnessi arendada, lihtsalt fanatismist ei tee midagi ära, selleks on vaja vahendeid.

Viewing 15 posts - 15,436 through 15,450 (of 15,774 total)