Ott Kiivikas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ott Kiivikas
MemberMul on praksunud juba aastaid, vahelduva eduga ka valutanud, oluline on see kui leiad enesele sobivad harjutused kus valu ei tohiks tunda, ära tee kukla tagant surumisi see murrab õlga, kasuta hantleid ja eest kangi surumisi, samuti tarbi Protein N0 1, minul on aidanud hädadest üle saada.
Ott Kiivikas
MemberSama teema jah, sest paljudel ei klapi lihtsalt kuupäevad ja kellaajad.
Ott Kiivikas
MemberSama lugu on minul, olen paremakäeline kuid vasak käsi on ümbermõõdult suurem ja tugevam, mis teha? Tuleb sellega leppida ja pöörata lihtsalt rohkem sooritamise ajal tähelepanu paremale käele.
Ott Kiivikas
MemberMiks? Eks teinekord võid mõnele sellisele saalis ligi astuda ja küsida miks ta ei võistle? Arvata võib vaid, et selleks võivad olla sellised põhjused nagu dopingukontroll ( kui panite tähele, siis rida võistlejaid olid huvitaval kombel haigusest tervenenud nädal peale Eesti meistrivõistlusi toimunud fitnessi võistluseks), laiskus – võistlemine eeldab väga suurt distsipliini, vähestel seda jagub. Tõsiasi on ka see, et oskamatust teha võistlusvormi – paljudel juhtudel on needsamad jõmmid mu oma silme all, võistlusteks ära kokku kuivanud nagu kevadine lumi.
Ott Kiivikas
MemberTüüpiline USA rasvapõletaja, sisaldab tugevalt erguteid ( Ma Huang Effedriini looduslik analoog ja kofeiin, seal peaks olema sees ka mingi pajukoore ekstrakt, mis on effektilt sama nagu aspiriin), mõte on selles, et tavainimene on peale tööd nii väsinud et ei suuda ennast sundida tugevale treeningule, sellise erguti effekt on selles, et ta tagab selle erksuse ja inimene teeb intensiivse ja pika treeningu, kulutades rohkem energiat. Kui kulutus ületab tagasi antava energia koguse, siis tekkib defitsiit ja kaal hakkab langema. Sellised rasvapõletajad on vastu näidustatud inimestele, kes võistlevad kulturismis ja fitnessis( sisaldab dopinguainet Ma Huang), inimestele kelle närvisüsteem pole kõige paremini korras – mõjutab kesknärvisüsteemi ja inimestele kellel on kõrge vererõhk – sisaldab piisavalt suurel hulgal kofeiini.
Ott Kiivikas
MemberIse segan ka tavaliselt nii, et võtan kindlas vahekorras pulbri ( süsivesikute valkude suhe 2:1 kaasa) enne du??i alla minekut lasen vee peale, segan ära, tagasi tulles joon, selleks ajaks on kavaht kadunud.
Ott Kiivikas
MemberIga võistlus istub saalis hulga turjakaid vendi paksud riided seljas, et nad veel suuremad välja paistaksid ja mõnitavad isekeskis inimesi, kes kõigele vaatamata on tulnud võistlema. Ma olen ka oma varasemates kommentaarides öelnud, et tulgu ja näidaku õiget taset, jutt ei maksa midagi teod maksavad. Kui kasvõi pooledki neist arvustajatest lavale tuleksid oleks meil võistlejaid kolm korda rohkem kui praegu. Taseme kohta ütlen niipalju, et jah noorte ja juuniorite tase on meil varasematel aastatel kõvem olnud, kuid küll ta tõuseb igal alal on olnud tõuse ja mõõnasid, küll algab varsti uust tõus. Edu kõigile ja valmistuge kevadisteks võistlusteks. Eriti käis see noorte kohta, kes külastavad ka seda lehte õige usinalt.
Ott Kiivikas
MemberOn mõeldud eelkõige inimestele kelle eesmärk ei ole kaalu lisamine, sobilik kasutada ka naistel ( aitab tõst töövõimet). Kes tahavad lisada kehakaalu need võivad teha laadimise. Soovituslik annus on päevas sõltuvalt kapslis sisalduvast kreatiinikogusest ( 2 – 6 kapslit või tabletti – eri maitsetega mugavama inimese variant koos süsivesikutega, mis aitavad imenduda kreatiinil).
Ott Kiivikas
MemberMäletan aega , kümme aastat tegasi kus surusin 100kg, samal ajal kükkisin 150 ja tõmbasin 162,5. Ma ei osaka öelda, kas see on mingi ideaalnäitaja, kuid selline vahekord on normaalne kus tõmme on kõige rohkem ( maailma tipus üldjuhul küll kükitakse rohkem kui tõmmatakse), siis kükk ja surumine
Ott Kiivikas
MemberKasutan treeningul soojedussokke( tõmmatakse põlve peale), samuti elastiksidemeid, kuid ei seo nii tugevalt, et vahepeal maha peaks võtma. Liigesetoidu ja lisavalgu tarbimiseks olen aastaid kasutanud Protein No 1 ( tuli müügile kolm aastat tagasi just kui mul oli põlvedega tõsised probleemid, praeguseks hetkeks on need lahendatud). Alustan jalatrenni ka korraliku soojendusega.
Ott Kiivikas
MemberTere, Glen , üldjuhul peaks igal toidulisa pakendil olema peal kirjas kuidas ja millal peaks antud toodet võtma, raske on ka öelda ilma sisaldust nägemata, et söö nii või nii palju, seniks edu.
Ott Kiivikas
MemberEks seal natuke vigurdada annab kehaga hoogu anda, kuid kui teha seda külili kaldpinnal ühe käega on tegemist väga isoleeritud harjutusega.
Ott Kiivikas
MemberSelle jaotuse järgi võib oletada, et oled jalutu mees. Ülakeha saab suure koormuse, alakeha kase ei ole või on selle kohapeal hernekepp. Geneetilisi defekte esineb peaaegu kõigil ja ega nende vastu midagi teha üldjuhul ei saa, tuleb sellega leppida. Esimene soovitus on hakka ka alakeha treenima.
Ott Kiivikas
MemberLoomulikult tuleb enamus päevasest kaloraazist tavatoidust, see kas sa võtad juurde sõltub üldjuhul sellest, kas tekkib ülejääk ( energia). Toidulisadelt vaata kõigepealt pakendilt mida toode sisaldab, üldjuhul on nii, et gainerid sisaldavad liiga vähe valku, sinna peaks alati lisama juurde mõnda valgubaasil toodet. Ise olen seganud ( Heavy Amino dr. Whey Lemon Superiga või Mõnda täiesti süsivesikubaasil toodet Powerbar Hydropluss või energy geli seganud Protein No 1, Whey Lemon Superiga)
Ott Kiivikas
MemberPõhialusena võetakse loomulikult lõppeesmärki, vastavalt sellele, määratakse treeningkordade arv nädalas, koormus ( sõltub ka varasemast treenitusest), seeriate ja korduste arvud. See milliseid harjutusi kombineerida on samuti üldjuhul kinni selles, kuidas on varasem kokkupuude jõusaaliga ( algajaid kohe päris esimene trenn jõutõmmet tegema ei pane).
-
AutorPostitused