Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,376 through 15,390 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaalu hoidmine haiguse ajal Ott #35211
    Ott Kiivikas
    Member

Ega päris söömata pole olnud, kuid arvestada tuleb ka sellega, et kulutus on kaks korda väiksem, nii et kindlasti peabki oluliselt vähem sööma samuti vähenda tunduvalt valgukogust, et mitte neere koormata, joo palju vett, teed. Kaal tuleb tagasi väga kähku sinna kus ta oli kui hakkad korralikult sööma. Kas oled haige? Kui nii siis head paranemist.

in reply to: Kas pole mitte üks parimaid kavasid? #35209
    Ott Kiivikas
    Member

Ega jah algul võid treenida suvalise kava järgi ja kasvad ja arened ikka, keeruliseks läheb asi siis kui oled juba mõnda aega harjutanud. Selle kava tulevane probleem on selles, et mina ei suuda näiteks peale jõutõmmet ka järgmine päev kükkida kuna alaselg on nii kurnatud, kuid sina suudad seda vahetult peale jõutõmmet. Harjutuste järjekorra tõstaksin ka natuke ümber, sest trenni alguses on rohkem energiat teha kükke või tõmmet samuti esimesel päeval rinna tõstaksin ettepoole, loomulikult sõltub harjutuste valiku järjekord ka eelisarendatavatest piirkondadest, millele harjutaja tahab rohkem tähelepanu pöörata. Edu ega ei ole kuskil seda kuldset tõde, mis on õige mis vale kui kava toimib lase käia.

in reply to: küsimus asjatundjatele nädalase kava kohta #35208
    Ott Kiivikas
    Member

Ma ei tea kus kohast see kava pärineb ja kes on selle autor, kuid igasugune loogika siin puudub. Kui sa räägid eelisarendamisest jalgadel ja treenid neid neljandal päeval, siis ei ole tegemist eelisarendamisega, mille jaoks on kõhul eraldi päev? Minu arust on see kõhu eelisarendamine. Ma ei näe kavas ühtegi vaba päeva, tekkib küsimus kunas sa kasvad? Selle kõhupäeva asemele tõsta jalad, kõhtu võid seal jalapäeva lõpus teha, neljas päev tee vabaks. Edsimesel päeval vii käsivarre treening kõige lõppu, ära tee seda enne triitsepsit. Ühesõnaga see kava oleks ideaalis vaja korralikult ümber teha. Ühe kuueseerialise harjutuse asemel tee kaks kolmest seerialist harjutust, see on effektiivsem. Edu, kõike ei jõua lihtsalt lahti kirjutada, kuna vaja oleks uus kava teha.

in reply to: treeningkava #35183
    Ott Kiivikas
    Member

Kui võimalus on treenida nädalas kahel järjestikusel päeval, siis ei oska anda paremat soovitust kui jagada keha kaheks ja treenida üks päev ülakeha ja teine alakeha. Vaata ülevalt treeningkavade alt kava jaotatud kahe päeva peale.

in reply to: Millal käia trennis? #35180
    Ott Kiivikas
    Member

Jõusaali pluss ongi see, et saad ise enesele valida sobivad treeningpäevad ( enne kui lased endale kava koostada), mõtled enese jaoks selgeks, mis päevadel sul kõige rohkem aega ja tahtmist treenida on ja vastavalt sellele sead treeningpäevad.

in reply to: Pildimäng #35191
    Ott Kiivikas
    Member

Minule meenutab see mees pigem Meelis Tõnissoni, mitmekordset Eesti meistrit kulturismis.

in reply to: küsimus otile #35196
    Ott Kiivikas
    Member

Ega nad päris nulli lähedal ole, kahju et siin teiste meeste kavasid võrdluseks ei ole, siis näeksite, et ma söön suht palju veel mõne mehega võrreldes süsivesikuid. On olnud mul dieete, kus hommikusöök oli 10 munavalget + tass kohvi, see on palju hullem. Kes soovib saada lähemalt teada, kuidas, ´miks ja mismoodi kõige paremini dieeti teha või juurde võtta tulgu õhtul hotell Olümpia Sigma konverentsikekusesse loengut kuulama.

in reply to: jõutõstmine #35155
    Ott Kiivikas
    Member

Olin ka ise kohal ja tegin pilte, kahjuks võistlus vaenis ja olin arvestanud kella 17.00 – ni, kuid huvitavam osa algas alles peale seda, nii et absoluutsest võitjast Leesmannist pilte ei saanudki. Muidu teistest on mingi material olemas kui aega tuleb, siis töötleme ära ja paneme galerii alla välja.

in reply to: Mitu kalorit kulutad tunnis? #35137
    Ott Kiivikas
    Member

Kasuta baasainevahetuse arvutit, saad teada oma tavalise kulutuse ööpäevas ( mis kulub sul lihtsalt olemiseks, ilma mingi erilise liigutamiseta), kuid olen ka näinud tabeleid, kus on erinevad tegevused alates pesu triikimisest ja lõpetades tubade koristamisega ära toodud. Iseasi kas see aitab sind see pidev lugemine, oluline on ennast kaaluda ja vaadata peeglisse, et näha kas oled õigel teel.

in reply to: topingutest #35044
    Ott Kiivikas
    Member

Minu arvates näitas EJTL – president selgelt eeskuju, et ka ilma mingi sodita on võimalik 230! suruda, seda suudavad vähesed keemikudki ( ehk see räägib seda, et neil puudub vähimgi anne tegemaks seda spordiala). Inimestele soovitaks enesesse pigem usku süstida kui midagi muud.

in reply to: L-karnitiini kasutamine #35049
    Ott Kiivikas
    Member

On soovitav võtta nii enne trenni 500 – 1000mg ja peale treeningut võib olla taastusjoogi sees ( WDGP – on ta sees olemas, teen ühe shaigi enne trenni , teise vahetult peale trenni), annab idee poolest treeningu ajal rasvapõletava effekti ja peale trenni taastava.

in reply to: Hantlitega rinna treenimine #35162
    Ott Kiivikas
    Member

Kui on ainult ühe raskused hantlid, siis varsti tunned, et need on sulle kerged ja arengut naljalt edasi ei toimu. Teine asi on see, kui on reguleeritavad hantlid kuhu saad vajadusel raskust lisada, sellega tagad pideva arengu, hantlitega iseesnest annab teha vast kõige róhkem harjutusi üldse.

in reply to: kreatiini kuuril haigestumine #35154
    Ott Kiivikas
    Member

Kui jäid haigeks ei ole mõtet kreatiini kuuri jätkata kuna ka füüsilist koormust ei ole samuti hoia valguga tagasi, lastes maksal puhata. Uuesti alusta laadimisega kui oled saanud juba esimesed trennid peale haigust ära teha.

in reply to: toidulisandid #35153
    Ott Kiivikas
    Member

Ei oska küll öelda, mida enamus, kuid mina olen poksijatele soovitanud WDGP (sisaldab nii kreatiini, glutamiini, BCAA , jne), ega taastusained on eri aladel ikka samad, küsimus on kogustes ja erinevas treeningmetoodikas.

in reply to: möla nurk #35091
    Ott Kiivikas
    Member

Zad kas sa lugesid, mis võistlustest teema ülaosas jutt käis? Paraku kulturismi võistlustest, sa oleksid võinud kritiseerimiseks teha uue teema, praegu ajad inimesed segadusse, kes juhtuvad hiljem lugema.

Viewing 15 posts - 15,376 through 15,390 (of 15,774 total)