Skip to main content

Ott Kiivikas

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 15,346 through 15,360 (of 15,774 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sooviks hinnangut trenni+toitumise kava osas! #35426
    Ott Kiivikas
    Member

Lihtsaim moodus on jah lahjad piimatooted kodujuust ja kohupiim. Võimalusel soovitan ka loomafileed ( turult ostes ei ole kallis).

in reply to: vererõhk ja trenn #35421
    Ott Kiivikas
    Member

Ega sa pregu ei tunnegi et midagi viga oleks, asi muutb kui saad vanemaks. Soovitan teha nagu mainisin aeroobset peale jõusaali ja vähendada soola hulka, küll normaliseerub

in reply to: veteranid kulturismis #35435
    Ott Kiivikas
    Member

40 eluaastast.

in reply to: millist valku? #35436
    Ott Kiivikas
    Member

Ise olen viimased aastad regulaarselt kasutanus Tai Kane tooteid Protein No1 ( aitab ka liigeseid taastada) ja Lemon Super ( kasutan öise valguna , Lemon on ka kõige taskukohasem). Spetsiaalettevalmitused olen teinud Whey Dr. Glutamine Peptidiga ( Universaalne segu kus on sees nii kreatiin, glutamiin, BCAA, L – Carnitine jne.)

in reply to: küsimus rasvapõletajast #35434
    Ott Kiivikas
    Member

rasvapõletaja üksinda kehakaalu ei alanda, see toimub eelkõige käsikäes toitumisega. Rasvapõletajad lihtsalt soodustavad füüsilise töö käigus seda, et organism kasutab tööks ära oma rasvavarusid, säästes süsivesikuid ja valke. Dehüdratsioonil ja rasvapõletamisel pole midagi ühist, st. me võime küll palju higistada kuid ei pruugi samal ajal oluliselt rasva põletada ja vastupidi, ilma higistamata kulutada olulisel määral rasva.

in reply to: palun vaadake mu kava üle #35430
    Ott Kiivikas
    Member

Kipub olema natuke palju harjutusi ja seeriaid vähemalt väikestele lihasrühmadele, tõenäoliselt koged tihti ületreeningut? Jalgu nagu mainiti kirjutanud ei ole, raske kommenteerida, käe mahu võiksid jagada 2 – ga. Õlaesiosale pole ka mõtet teha 12 seeriat, ühesõnaga vähenda väikeste lihasrühmade seeriate arvu oluliselt. Suurtele võib ka hea treenituse korral teha 15 seeriat, kuid kätele pole niipalju vaja.

in reply to: vererõhk ja trenn #35417
    Ott Kiivikas
    Member

biic 50 on jälle kohal, ma arvan et seda normaalseks küll pidada ei saa. Kas sa arvad, et ma treenin väikeste raskustega? Kuid vrr on normaalne. Kõrge kipub ta olema siis kui kasutatakse keelatud aineid.

in reply to: Sooviks hinnangut trenni+toitumise kava osas! #35424
    Ott Kiivikas
    Member

Treeningkava on lahti jagatud täiesti loogiliselt, kuid harjutuste arv peaks olema erinev suurtel ja väikestel lihastel ( näiteks suurtele 3, väikestele 2 või vastavalt 4 ja 3). Kahjuks ei ole sa oma pikkust ja kaalu märkinud, kuid kipun arvama, et valgu osa võiks natuke kõrgem olla, just hommikusöögi osas ja vahepala osas kui kohupiim jääb välja. Samuti oleks hea süüa 5 toidukorda päevas, seda viinamarja mahla ära enam hiljem joo, tee seda vahetult peale trenni.

in reply to: arnoldist #35402
    Ott Kiivikas
    Member

Ka tänapäeva tippkulturismis on kasutusel väga erinevad meetodid. Kui olete vaadanud Yatesi kavasid siis üle paari seeria naljalt mees ühtegi harjutust ei teinud ja harjutusi tuli ka mitte üle kolme ja seda ühel korral nädalas. Samas võib vaadata Ruhli kava kus seeriate arvud on kolmekümne lähedal. Ni et meetodeid on seinast seina, järelikult ei peitu saladus niivõrd treeningmetoodikas kui nii erinevate meetoditega ühel ja samal laval võisteldakse. Erinevalt arnoldist ei vaeva näiteks mina pead niivõrd säärte arenemise pärast vaid biitsepsite – igal ühel on oma tugevad ja nõrgad lihasrühmad.

in reply to: vererõhk ja trenn #35415
    Ott Kiivikas
    Member

Kindlasti ei peaks sa tegevusetult lamama. Reegel on see, et lisaks jõusaalile teed aeroobset tegevust lisaks ( ratas, stepper, jooksurada). Vähenda soola ja kohvi tarbimist ja näed et vererõhk mingi aja jooksul normaliseerub. Olen selle kõik läbi teinud praegu vrr 120/ 70.

in reply to: soovitage #35413
    Ott Kiivikas
    Member

Tõenäoliselt omaltpoolt julgeks välja pakkuda hüdrolüüsitud vadakuvalku ( Protein No 1, Tai Kane) segada kreatiinmonohüdraadiga ( Tai Kane), ideaalis on need tooted koos ühes tootes Whey dr. Glutaminepeptide.

in reply to: Kellegile kes on jargmiste asjadega kursis…! #35412
    Ott Kiivikas
    Member

See on üks võimalik variant. Ujujatele oleme edukalt soovitanud ka Original Amino drinki, sinna võib lisada kreatiini või Whey Dr. Glutaminepeptidi – seal on olemas kõik vajalik taastumiseks.

in reply to: Otile, Marekule ja ka kõigile teistele #35411
    Ott Kiivikas
    Member

Kui seda saaks kahe sõnaga öelda siis oleks tore, paraku ei saa. Loe natuke artikleid ja eelmisi teemasid selliseid küsimusi on siin üle ühe. Omaltpoolt soovitan tulla sinul ja kõikidel teistel toitumisseminaridele, mida ma selle kuu jooksul igal esmaspäeval erinevates Eestimaa paikades korraldan, jälgi uudiseid.

in reply to: Millega on kõige parm valku võtta. #35389
    Ott Kiivikas
    Member

Sõltub sellest kas tahetakse juurde või maha võtta ja ka ajaliselt kunas toidulisa tarbitakse. Peale trenni kindlasti lisatakse süsivesikuid, enne trenni võib olla mahl või piim, õhtune aeg võib olla veega segatud.

in reply to: Kuidas valku võtta. #35385
    Ott Kiivikas
    Member

Valku eelkõige peaks sisaldama iga toidukord päevasel ajal. Kui pidasid aga silmas toidulisandit siis kolme tavatoidukorra kohta võiks olla kaks valgushake päevas, ise kasutangi enne trenni ja peale trenni, võib olla segatud lihtsüsivesikutega.

Viewing 15 posts - 15,346 through 15,360 (of 15,774 total)