oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberTsiteerin Fred Antsonit: “Beeta-alaniini pidevatele tarbijatele võib tauriini manustamine ainult kasuks tulla, sest loomkatsetes on täheldatud tauriinisisalduse olulist vähenemist kudedes – põhjuseks on beeta-alaniini pärssiv toime tauriini omastamisel. Kes vaatamata headele tulemustele treeningutel tunneb end muul ajal mitte nii hästi kui tavaliselt, võib ehk tauriinist abi saada. Kui palju vaja, seda ei tea täpselt keegi. Võib-olla alustada ülemisest soovitatud 6 grammist ja enesetunde paranemisel vähendada see alumise soovitatud 1 grammini ööpäevas.”
oss
MemberMillal seda tarvitada tuleks? Purgi peal on midagi rootsi ja soome keeles kirjas, aga ma neid keeli ei oska.
oss
MemberSa mingeid klubiga liitumise lepinguid allkirjastanud pole või? Äkki seal oli kirjas midagi selle kohta.
oss
MemberMul küll töötab. Kaalu lahtritesse pane 100, siis näed palju 100 grammis valitud toiduaines on.
oss
Membersteroidide kasutamisel suurim viga on see,et seda tehakse üksinda,salaja,ilma igasuguse meditsiinilise kontrollita ja arvamusega ,et mida suurem doos seda suuremad lihased.Õieti kasutades annavad steroidid tohutu eelise ja pidevaid vereanalüüse andes võib ka riskid miinimumini viia.Ära tsiteeri pilte ja õieti tähendab õigupoolest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oss
MemberPead harjutama odaviske tehnikat ja treenima plahvatuslikku jõudu (kiiruslik jõud + absoluutne jõud).
oss
MemberToetan Eesti Iseseisvusparteid.
oss
MemberNegatiive faas 5 sekundit ja positiivne nii kiiresti kui võimalik.
oss
Memberõige peovendPealejooki ma ka ei võta.
oss
MemberEi ole. See on K.J. Konsap, foorumikasutaja kirp2.
oss
MemberMa viinast lahjemat ei joo. Viin on ikka puhas värk! Poolese lauaka joon ühe korraga ära ja kümme tundi olen härga täis!
oss
MemberKas säärelihase välimine pea jaoks peaks siis tõepoolest päkkade nurka harjutuses varieerima, üsna ebamugav oleks kui hoida päkki nurga alla.Kuidas teil sääre välisosa lihasega on, saate selle valusaks treenida? Mis kogemused, soovitused, mõtted teil sellega seoses on?
Varbad lähestikku ja kannad eemal treenib rohkem välimist pead. Varbad eemal ja kannad lähestikku treenib rohkem sisemist.
oss
MemberRoid rage
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oss
Member6. Ei tarbi, sest ei jätku raha.
oss
MemberKust ma tean mitu grammi on keedu muna ? Mitu g ma söön praekartuleid jne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suht raske on nii võtta ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osta köögikaal ja/või kasuta google otsingut. Keskmine muna kaalub 60 grammi.
Söö parem keedukartuleid, sest keetes säilivad vitamiinid paremini.
-
AutorPostitused