Skip to main content

oss

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 258 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Midagi lõbusat #226862
    oss
    Member

Tahan näha inimest kes 10. aastasena pole midagi lolli kirjutand. See veel ei tähenda et IQ on madal. Leitsin paar kuud tagasi ühe bioloogia töö kus oli küsimus”Kuhu lähevad angerjad kudema?” Vastus oli Kõrbesse. Kuid ma arvan et see vasrus oli sellepärast kirjutatud et ma ei teadnud õiget vastust ning panin midagi naljapärast.

Keenius oled.

in reply to: Parteiline kuuluvus #222676
    oss
    Member

Tolerastia ja multikulti eestkõnelejaid sotse ei vali mingil juhul, kesikute aeg on ka Tallinnas otsa saanud, Reforminoored on homod ning IRL valelike endid rahvuslasteks kutsuvate populistide bande. Rohelistest ning Rasvaliidust ei hakka rääkimagi.

in reply to: Hmm..kas vähe või palju, 500 kcal päevas? #213625
    oss
    Member

Energiavajadus oleneb kehakaalust ja kehalisest aktiivsusest!

in reply to: jõu arendamine #207663
    oss
    Member

Kui sul 15-20 kordusega tuleb jõudu rohkem kui 5-6-ga, siis oled alles algaja.

in reply to: organism nõuab transrasvu #206724
    oss
    Member

Mul keha nõuab nikotiini, järelikult on suits kasulik!

in reply to: Mida see mees teeb?! #203390
    oss
    Member

Ta ei teinud kordusi lõpunigi. Niisama põrgatas seal.

in reply to: võta sa kinni mis on hea #197789
    oss
    Member

…häid rasvu, aeglaseid süsivesikuid ikka mõnuga ja valku ikka ka. Muidugi ei tohi unustada vitamiine, mineraale ja muud…

in reply to: Kättemaksu Kontor #197547
    oss
    Member

Asi oli vaatamist väärt!

in reply to: Obama ja majanduslangus. #196980
    oss
    Member

Kuna tehnoloogia ja teadus on nii palju viimasel ajal arenenud, siis peaks igale inimesele külluslik elu võimalik olema. Kuhu siiski kõik see raha, mis inimesi teenima peaks, kaob? Ühiskonnakorraldus ei ole just parim! Kui ühiskond korraldatakse vastavalt ümber, oleks meil kõigil palju muretum elu. Praegu muidugi ühtegi selliste ideedega liikumist maailmas ei ole. Zeitgeistmovement ehk uuskommunistid ajavad palju jama. Näiteks tehakse ettepanek mitte kellelgi sõjalise organisatsiooniga liituda. Inimesed ei ole küllalt head selleks. Näiteks, kui Iisraeli armee saaks zeitgeisti ideedest valgustatud ja paneks relvad maha, poleks enam Iisraeli kuigi kauaks. Paljud äärmusmoslemid hävitaks selle riigi. See on vaid üks näide zeitgeistmovementi vasti.

Igatahes vajame me uut ühiskonna korraldust. Muidugi ei tohi midagi ülepeakaela revolutsiooniliselt ette võtta vaid kainelt kaalutledes ja ettevaatlikult tegutsedes.

in reply to: Obama ja majanduslangus. #196979
    oss
    Member

Kliima soojenemise kohta ütleks seda, et süsihappegaasi tase atmosfääris pole väga pikka aega (kogu maismaaimetajate ajastu) nii kõrge olnud, kui praegu. Sellepärast arvan ikka, et globaalne soojenemine (õigemini: globaalne kliimamuutus) vastab tõele. Muidugi on ka see ülepromotud ja vaevalt see polaarjää nüüd nii kiiresti sulab, kui enamik väidab.

in reply to: Obama ja majanduslangus. #196969
    oss
    Member

Aitäh, sa tõestasid just seda mida 99% inimestest mõtleb – mina üksi ei muuda midagi ja kui keegi teine ei tee siis ei tee mina ka
    in reply to: Obama ja majanduslangus. #196964
    oss
    Member

Mis sellel proportsioonil viga on?

Väike viga läks läbi. 1% kontrollib 90% maailma rikkusest. Kuigi tuleks arvestada ka seda, et 10 000 dollarit USAs ja 10 000 dollarit Indias ei ole sama. Indias saad sa selle eest endale lubada ikka kordades rohkem. Seetõttu ei saa ka võrrelda riikide sõjalisi kulutusi ainult dollarites, vaid peaks ka arvestama seda, et miljardi dollariga USAs eriti midagi valmis ei tooda, Indias seevastu saab juba väikese armee relvastada sellise summaga! See, et USA kulutab oma sõjaväele peaaegu pool kõigi maailma riikide sõjalistest kulutustest, ei tähenda, et tal sellepärast näiteks Hiinast 10 korda tugevam sõjavägi on.

in reply to: Obama ja majanduslangus. #196953
    oss
    Member

Globaalse soojenemise vastu ei saa võidelda edukalt üks inimene ainult oma tarbimis- ja eluharjumusi muutes, sellega peavad tegelema kõik riigid kasutades selleks oma seadusandlust! Üks inimene ise näiteks ühistransporti sõiduauto asemel kasutades ei suuda peaaegu midagi muuta. Riik peab ka selleks võimalused looma inimestele, et nad saaksid loodust hoida.

Ka ummikutega võitlemine on riigi teha, seal põletatakse palju fossiilseid kütuseid.

Kyoto protokoll aegub varsti minu teada ja seetõttu tuleks sõlmida uus leping. Ka see on riikide teha.

MUUTUS PEAB TOIMUMA RIIGI JA RIIKIDE TASANDIL, MITTE AINULT ÜKSIKISIKUTE HARJUMUSI MUUTES

, nagu meile sisendatakse populistlike roheliste poolt. Need tolvanid on ka tuumajaama vastu, mis on täielik lollus. Näiteks tuulegeneraatorite püsti panemiseks kulub nii palju metalli, et see ei tooda peaaegu üldse kasumit, aga rohelised ajavad ikka oma rohelist demagoogiat neid promodes.

Tuumaelektrijaam oleks meile kasulik. Me saame ise uraani diktüoneemaargilliidist toota ja seda kütusena kasutada. Ka saame seda maha müüa välismaale. Paljud inimesed kardavad tuumaelektrijaama, sest sellega seostub neile Tšernobõl. Veel paanitsevad nad ka tuumajäätmete pärast, aga nendest vabanemine lihtne: vanasse kaevandusse sadade meetrite sügavusele. Peal on juba looduslikult mitu vettpidavat savikihti ja alla ladudaka mõni ning seetõttu põhjavette jäätmed ei satu ega hakka ka sattuma.

oss
    Member

Kas auhinna kättesaamiseks tulen lihtsalt kohale ja ütlen, et minu foorumi kasutaja on oss, ma vastasin ennustusvõistluse küsimusele õigesti ja ma tahan auhinda kätte saada?

in reply to: Obama ja majanduslangus. #196944
    oss
    Member

Ka see meie euro kasutuselevõtt ja iseseisvuse loovutamine Brüsselile on üks samm rahvusriikide hävitamise suunas. Luuakse üks rahvus: eurooplane, ja üks riik: Euroopa Ühendriigid, mis hakkab olema tugeva keskvõimuga, st liikmesriikidel pole enam varsti üldse sõnaõigust, ainult kord viie aasta taga saavad elanikud europarlamendisaadikuid valida. Lissaboni leping on sellega seoses suur samm edasi. Näiteks liikmesriikidelt võetakse vetoõigus väga paljudes valdkondades.

Teistes riikides toimus Lissaboni lepinguga seoses suur debatt, aga meil hääletati selja taga 91 poolthäälega ja 1 vastuhäälega selle poolt. Ei tea, kas mõni teise riigi valitsev klikk ka Brüsselile nii palju poeb?

Ma väidan, et EL on ebademokraatlik moodustis. Seletada võin hiljem, nüüd lähen jõusaali.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 258 total)