oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberAlkohol – suurim vaenlane.
oss
MemberKui odavalt umbes. Kas oleksid muidu valmis ka Tallinna teise otsa odava hinna pärast minema?
oss
MemberEks pean siis midagi muud juurviljana kasutama hakkama.Siiani sõin 3-4 porgandit päevas,sest see on maitsev ja ka odav.See raamat on välja antud aastal 1993. Võibolla on nüüd tehtud mingid uued uuringud mis väidavad vastupidist.
oss
MemberMilline on eriline inimene?Kas treeniv inimene?Ei tea, aga ma lugesin raamatust “Kulturism kõigile”, et rohkem kui kaks porgandit päevas ei tohiks süüa.
oss
MemberÜle kahe porgandi päevas süües saab tavaline inimene nii palju A-vitamiini, et see kahjustab maksa.
oss
MemberHaah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
5 kuuga 7 kilo lihasmassi naissoost isikul vesiaeroobikast ja bodypumpingust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui enne kõva suitsetaja oli siis miks mitte?
oss
MemberÄkki tulid need kilogrammid lihasmassi arvelt?
oss
MemberOsta mingid hantlid ka. Saad palju rohkem erinevaid harjutusi teha erinevatele lihastele. Mingi lõuatõmbamispulga võiksid ka muretseda.
oss
Memberaga ma ei saa aru et mis vahe on burnoutsil ja thrust upsil.see on siis AA3 programmist.
Ma sain sellest niimoodi aru, et thrust uppe tehes ei kasuta varvaste abi, aga burn outse tehes aitad varvastega kaasa. Ma kindel ei ole, et see täiesti õige on, sest thrust upside kordused ja seeriad tundusid mulle ülilihtsad.
Ma tegin ise ka AA3 kunagi, aga sain kaks kergemat sorti vigastust järjest ja siis enam ei viitsinud teha. Ma muid harjutusi jaksasin teha, aga calf raises läks raskeks kuskil 6. nädalal.
oss
Membertuleb küll jah, aga mitte nii palju kui mõne treening programmiga .Mis te arvate ?
On mõtet AA3 läbi teha ?
kahju see ju ikka ei tee, või mis
Kahju see ei tee kui teed ennem korralikult keha soojaks. Põlvedega ole eriti hoolas.
oss
MemberHüppevõimet tuleb siis ka, kui kangiga kükke ja mõnda sääre harjutust teed.
oss
MemberVJB (vertical jump bible) on paljukiidetud. Air Alert on teleturu jamps.
oss
MemberMa tegin kunagi neljandas klassis isaga koos puust nukid endale. Mul oli oma äri ka. Müüsin nukke jne.
oss
MemberHoia käed näo ees ja proovi vastu anda. Peale lööki tõmba käsi kohe näo ette tagasi. võta bemmist labidas ja viruta sellega.
oss
Memberdieet + reljeefikava
-
AutorPostitused