oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberRasv annabki naise kehale ilusa kuju (kui just seda liiga palju pole).
märts 20, 2008 at 7:33 p.l. in reply to: Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine #146504oss
MemberMa kusagilt lugesin, et näiteks plahvatusliku jõu treenimisel tehakse harjutusi kuidagi plahvatuslikult vms. Et järsult lükatakse raskus üles. Plahvatsuega.
Soorituse all mõtlesin tehnikat. Kui reljeefi, massi ja jõudu tehes tehnika sama on, siis on hästi.
oss
MemberAinuke halb asi selle juures on sõna keskerakond.
EDIT: Oi-oi. Lugesin nüüd kõik kommentaarid läbi ja tuleb välja, et on ka palju muud halba.
oss
MemberMinu tutvusringkonnas pole kedagi, kellele meeldiksid reljeefsete kõhulihastega naised.
märts 20, 2008 at 5:16 p.l. in reply to: Erinevate asjade (reljeef, mass, jõud jne) treenimine #146465oss
MemberEi aidanud otsing enne selle teema tegemist ja ei aidanud ka praegu.
oss
MemberRange dieet + aeroobne trenn. Kui saad toidust vähem energiat kui keha tarbib, hakkab keha lihast ja rasva lagundama.
Siis kaotad ka muidugi muid ümbermõõte.
oss
Memberei ole noorte liigas on kõige väiksem -32kg,52kg on kõige suurim justNoorte arvestuses ei kaalu keegi üle 52 kg? Kahtlen.
oss
Member*
oss
MemberSelle kaalulangusega kaasneb veel suurem jõu kaotus. Ja võistlustel on jõudu vaja. Ma oletan, et sul on mingi füüsiline ala ikka millega sa tegeled.
oss
MemberOsta jalgratas. Saad värsket õhku ka hingata…
oss
MemberJookse kauem ja tee toitumine korda. Rasva põletab madala pulsiga kauakestev tegevus. Ja rasva saad sa toidust.
oss
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ma küll ei olnud kuulnud, et süsivesikud juba suus imenduvad. Ma tean, et sv lagundamine algab suus amülaasi nimelise ensüümi toimel, aga imendub ikka maos. Igastahes polüsahhariidide ahelate lagundamiseks ja imendumiseks läheb rohkem aega. Ja sõltub ju sellest, millega ta sheiki teeb, kui teha piimaga, läheb seedimiseks kindlasti kauem !Süsivesikud imenduvad ikka peensooles.
oss
MemberSoovitus sulle enne, kui siin sedasi sõna võtad: hari ennast väheke, näiteks loe foorumit ja artikleid, enne kui mingit lampi ajama hakkad, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole vaja ajada inimest(teema algatajat ja teisi algajaid) segadusse veelgi oma postitustega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Suitsetamine on paha.
oss
MemberKui ma nüüd õigesti mäletan koolitusest, siis peaks haarde laius mõjutama kuba pead rohkem mõjutab. Ma ei tea, kas see sul just kuju aitaks muuta, aga oletame, et sul on biitsepsi pikk pea on seni rohkem koormust saanud ja rohkem arenenud, siis võiks lühema pea tugevam pigistamine laiust lisama ja kui laiust tuleb juurde siis ei jää kõrgus nii teravalt silma.Minu teada arendab kitsa haardega välimist pead rohkem ja laiema haardega sisemist.
oss
MemberKusjuures mul taolised tuttavad, kes käivadki ainult pidudel kaklemas ja laamendamas.minul ka.
-
AutorPostitused