oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberTõsiselt räägid v?Eks see asi hakkab ikka kodust jah, mina arvan ka. Aga viimane “klõps” peab ikka peas ise endal käima. Kuskilt peab jõudma arusaamale, et joomine EI OLE tegelikult lahe.
Tee see minule ja mu sõpradele selgeks. Probleem ongi selles, et noorte arvates on joomine lahe.
oss
MemberMa ei kujutaks enda ja teiste alaealiste elu ettegi ilma narko ja alkota. Väga igav oleks.
oss
Memberselja taga surumine kangiga, alasejale pidi kõige kahjulikum olemaAga seljatoega pingil tehes?
oss
MemberMuidugi võib. Kätekõverdused on põhimõtteliselt sama, mis rinnalt surumine. Kuid kahjuks on seda võimalik teha ainult oma keharaskusega.
oss
MemberSiin öeldud normid on vajalikud lihase kasvatamiseks, mitte säilitamiseks.
oss
MemberOleksin privaatsõnumi siis pidanud saatma või? Ega ma paha pärast…
oss
MemberNädalas on sul kaks rinna päeva. Soovitatavalt esmaspäev ja reede. Esimene päev on esmaspäev ja teine kerge päev reede.
oss
MemberJuuste pikkus ei määra stiili alati. Metalcore’i kuulajad on kas emo soengutega või siis just mingid siilikad. No osad on veits pikematega ka.Ma arvan, et see on igatahes kõvasti parem ennast välja elada, kui klubisse minna ja komme süüa seal ning “muusikat nautida”.
Edit: Inimesed ongi loomad.
Need kes kommi panevad naudivadki muusikat. Need kes alkot joovad käivad tüli norimas. Mis sul muusikanautijate vastu on?
Ja inimesed (peale karvaste) on loomadest kõrgema IQ-ga.
oss
Memberise oled ka karvaneMees, vaata oma sõnadega ette! Mul on juuksed ainult 0.5 cm pikad!
oss
MemberMingi karvaste muusika.
oss
MemberMingi vahelihas on selline, mida saab treenida pealthaardega. Võtad kangist kinni pealthaardes ja siis teed nagu biitsa. Just lugesin mingi nädal tagasi. Ise ka juba kavasse selle toppinud.Õlavarrelihas sa mõtled?
Õlavarrelihast saab treenida natuke ka lõuatõmbeid tehes. Seda raskemat moodi, et peopesad väljaspool.
oss
MemberOn olemas selline kava nagu Air Alert III.Selle läbi teed peaksid jõudma hüpata kyll.Loe parem VJB läbi. Seal on palju kavasid.
oss
MemberVähese rasvasisaldusega kohupiim.
oss
MemberAhjaa… Siis on mul veel 4 paari nike sokke ja 3 paari puma sokke.
oss
MemberMul on adidas climacool kossutossud. Igati mugavad, õhulised, head… Maksid ka kõvasti…
Siis on mul veel Nike kossutossud õues käimiseks, adidas püksid, adidas särk, nike pusa, new balance pusa, puma seljakott…
Varsti ostan BMW (318i)…
-
AutorPostitused