oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberIga isoleeritud harjutuse iga seeria iga korduse ajal pead sa tunnetama, et tõesti see lihas töötab, mida sa selle harjutusega treenida soovid. Kui tunnetus puudub vähenda raskusi.
oss
MemberVõibolla sa jooksed liiga palju ja tihti. Pole lihtne, kui mitte võimatu, olla korraga maratonijooksja ja kulturist. Pikk jooksmine viib organismi kataboolsesse seisundisse ja keha hakkab lihaseid lagundama. Ma arvan, et üle nelja korra nädalas üle 30 minuti ei maksaks joosta.
Õige toitumine on massi lisamisel tähtsam kui treening.
Siin on nõuandeid ektomorfidele (vähe kaaluvatele/kondistele): http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451 (toitumine ja treening)
Värskeid asju pead sa ka palju ja erinevaid sööma, sest trennivend vajab ka rohkem mineraalaineid ja vitamiine kui “lebo” vend.
oss
MemberSain oma e-mailile vastuse:
Tere!Rabarocki päevi planeerides neli aastat tagasi me tõesti ei märganud, et selline kokkusattumine on tulemas. Selle aasta esimesel töökoosolekul tuli see ilmsiks ja otsustasime, et leinapäeval korraldame kogu külastajaskonnaga leinaseisaku koos selle juurde kuuluva teemakohase sõnavõtuga.
Teades, et rockipublik on end eelmistel aastatel korralikult ülal pidanud ja eelnevate aastate jooksul ei ole tulnud kohalikelt elanikelt ühtegi kaebust lärmi või millegi muu kohta, siis julgesime sellise otsuse vastu võtta.
Lugupidamisega
Mart Järvik
Järvakandi vallavanem
Ei tea palju seal neid kohalikke elanikke üldse on?
oss
MemberKorraldajad ise süüdi, et üritus ära jääb. Keegi ei käskinud neil oma festivali just leinapäeval korraldada ja teha lepingud-asjad ära enne vallalt loa saamist.Nad mingisuguse loa vallalt said, aga vald tühistas selle hiljem. Teised üritused toimuvad küll leinapäeval. Rabarock ja mingi Tähtede Paraad näiteks. Mille poolest see Rabarock parem on kui Airport Jam 2008, et see leinapäeval toimuda võib?
oss
MemberIRLi liikmed on ka Järvakandi, kus toimib leinapäeval Rabarock 2008, vallavalitsuse koalitsioonis, aga sellel lubatakse toimuda. Saatsin info@irl.ee tõsise kirja selle kohta. Kas tõesti eelistavad EV riigitegelased teisi muusikastiile elektroonilisele muusikale?
oss
MemberKui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3×10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga.Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
Kui harjutusi sooritad siis tee õige tehnikaga neid ja iga kordus soorita treenitava lihase pingutust tunnetades.
oss
MemberAga algajad ei pruugi teada, milline on kvaliteetne ja milline on mittekvaliteetne massilisaja. Mulle näiteks rääkis üks vend, kui ma alles jõusaalis käima hakkasin, et need igasugused sportlandi(tuntute, usaldusväärsete firmade) massilisajad on jamad. Ütles veel mulle, et annab mulle mingi tüübi numbri, et see müüb õiget kraami, et temalt ostaksin. Nii loll ma muidugi ei olnud, et mingi suvalise venna käest oleksin ostnud. Aga ma arvan, et selliseid steroidimassilisajate müügimehi liigub palju ringi ja lihtsameelsetel on oht nende otsa komistada, kuna nende tooteid kiidetakse ja need on odavamad.
oss
MemberSee massilisaja pole mingi imejook. Sa võid sellega jõhkralt näkku ka saada. Sa ju ei tea mis seal sees võib kõik olla. Parema tulemuse saavutamiseks on äkki sinna sisse lisatud näiteks anaboolseid steroide.
Ütleme nii, et tavamenüü paika saamine on massilisajast vähemalt kolm (niipalju soovitatakse minimaalselt päevas süüa) korda olulisem.
oss
Member2 korda päevas sööd ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
proovi ise algul, pole vaja ilmtingimata seda toitumiskava tellida. päevas peaks olema kuskil 6 söögikorda enam-vähem 3 tunnise vahega. Tähtis on hommiku söök. valke tarbi 1.5-2g keha iga kg kohta. Peale jõusaali kasuta nt massilisajat ja söö söö söö. Kui sööd 2 korda päevas, siis kehal polegi millestki lihast ehitada. Mõningad põhilised soovitused mida ma tean… Aga sa uuri siit artiklitest juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pea 6 korda päevas sööma. Väga palju loeb ka mida sa sööd, mitte nii, et sööd ainult kartulikrõpse ja hamburgereid.
Massilisajat pole vaja. Proovi enne toitumine korda teha ja kui see osutub võimatuks, siis osta endale mingi valgupulber.
aprill 11, 2008 at 7:20 p.l. in reply to: tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast #149794oss
MemberMina kui tähenärija tahaks öelda, et kui juba targematelt nõu küsima hakata – eriti Oti käest, siis võiks niipalju vaeva näha, et ühes lauses ei oleks kaks viga.Tänu sellele võivad vastused ka kiiremini tulema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ei kujuta ette kuidas isegi aastaid treeninud mehed räägivad. Olen kuulnud ka sõna “triips”. Arvatavasti triitsepsi kohta.
Aga kõik ei ole bioloogid ja pole vaja uue kasutaja esimest postitust kohe maha teha. (Ära võta isiklikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ta parandas juba paar viga ära, kuigi lause algab tal nagu rate.ee kommentaariumis väikese algustähega.aprill 11, 2008 at 7:14 p.l. in reply to: tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast #149793oss
MemberKuna ootad Oti vastust, siis mina soovitama ei hakka. Küll aga parandan sind – trapets pole kaelalihas.Muide, trapets algab koljult ja on seega ka kaelalihas.
oss
MemberToidulisandeid hakka tarvitama siis, kui sa mitte mingil teel ei saa vajalikke toitaineid tavatoidust kätte või kui sa oled professionaalne staažikas kulturist.
Kõige kasulikum on kõik toitained tavatoidust saada. Tutvu enne toidulisandite teemaga kui sa neid tarvitama hakkad. Ühest foorumiteemast sa küll piisavalt teavet nende kohta ei saa. Laenuta raamatukogust mõni raamat või loe usaldusväärselt internetileheküljelt nende kohta.
oss
MemberMa sain kahele vastusevariandile korraga hääle anda. Kas mingi bug?
oss
Membertahtsin küsida et kuidas oleks parem suruda kui treenid lihasmassi jaoks ja jõudu ka ikka vähe, kas püramiidis(nt:55,60,65kg) või siis lihtsalt seeriaid ühe raskusega?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarnane küsimus ka minul: millistel juhtudel püsida rinnalt surumist tehes terve seeria ühe raskuse juures? Kas lihasmassi tehes ei tohiks muuta raskusi seeriate vahel?
oss
MemberÜldiselt on lugu suht jama, aga mida siis noored seltskondlikult peaks tegema kui mitte juua? Ma tean oma tutvusringkonnas 2 inimest kellega saaks ilma alkota lõbusalt aega veeta, aga see on ka kõik. Ülejäänud noortel on valida sotsiaalse elu puudumise ja joomise vahel.Täpselt sama probleem siin. Aga mul on ainult üks sõber kellega ilma joomata suhelda.
-
AutorPostitused