oss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oss
MemberDj Tiesto – lethal industry (hardstyle remix)
oss
Memberselg ja biits ei sobi ühele päevaleVäga hästi sobivad! Kas sinu arust ei sobi peale rinnalt surumist teha triitsepsit ja õlga ka?
oss
Memberlausa viga… ma saan novembris 19, olen habet(valgeid udemeid) vist 2x elus ajand, vuntse ka vist 2x, ükskord eelmine aasta ja selle aasta alguses vist ka korra
oss
MemberKui kataboolsete protsesside hulka suurendada negatiivse kaloraažiga siis jah. Tähendab, saa toidust vähem kaloreid kui sa kulutad elutegevuseks.
oss
MemberKas ma sain õigesti aru , et viinamarja suhkur siis pole kahjulik ?Viinamarjasuhkur ehk fruktoos ei ole kahjulik (kui just seda kilode kaupa päevas ei sööda vms).
oss
Member(cynecomastia)Gynecomastia ja gynaecomastia on inglisekeelsed nimetused ja günekomastia eestikeelne. Pole vaja luua hübriidnimetusi.
oss
Member
Arvatavasti on see long plantar ligament (ei tea mis see eesti keeles on). Mul on selles kõõluses ebameeldiv tunnne kui ma tõusen päka asemel varvastele, mis pole sääremarja treeninguks vajalik. Nii, et ära tõuse varvastele vaid tõuse päkale.
oss
MemberLaiusesse kasvad sa kindlasti veel.
Aga see siin pole steroidifoorum.
oss
MemberKas ma olen ainus kes sinna lehele minna ei saa?
oss
MemberVõta arstiga ühendust ja uuri välja.
oss
MemberMulle ei meeldi Oksmaa sest ta on PEDE.
oss
MemberVale jutt mees!Vaidlen vastu.
Teemaalgatajale: Jooksmine, ujumine ja muud kauakestvad tegevused aitavad rasva põletada. Sa ei saa ainult ühest kohast rasva kaotada. See kaob kogu kehalt ühtlaselt.
oss
MemberÄkki on song?
oss
MemberNormaal kaal arvestatakse nii.175cm ( Pikkus ) – 100 = Normaal kaal.
175-100=75, 75 on sinu normaal kaal.
Neid viise on kümneid, kuidas oma normaalkaalu arvutada. Paraku kehtivad neist enamik ainult täiskasvanutele.
AutorPostitused