Onkel Roy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Onkel Roy
MemberNu tere! Ma tegelesin kunagi mõnda aega shukokai’ga, aga siis ei olnud enam võimalust seal käia ja hakkasin tegelema jõusaaliga! Ausalt öeldes käiks kah vahest aga ei taha jõusaali pooleli jätta!!!
Onkel Roy
Membernu minul on näitex nii et kui teha puhkus mingi nädal või 2 siis tekivad sellised energia ülejäägid et lihtsalt ilma jõusaalita ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Onkel Roy
MemberVanus 15, pikkus 183 ise kaalun 83 ja surusin viimati 75, kuid alles algaja ja pole veel korralikult trenni teinud!
Onkel Roy
Membernu kui see 42 km/h on väljumiskiirus siis ma loodan et ta ei kiirenda väga palju!!!
detsember 2, 2006 at 2:37 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96982Onkel Roy
MemberMa olin ise ka noorelt väga lühike ja peenike(oma klassis kõige lühem vist isegi), 17 aastaselt kasvasin väga palju pikemaks, nüüd olen klassi pikemate hulgas, tõsi- peenike olen siiski veel, kuid tegelen ka massi kasvatamisega lihaste arvelt.Lihaste arvelt pole küll mõtet massi kasvatada.
Aga mina soovitaks mõnes trennis käima hakata või siis kui võimalust pole alusta jooksmisega ja kergemate koduste treeningutega.
Onkel Roy
MemberTänud kava eest!
Onkel Roy
MemberOlex ka sellest kavast huvitatud…
Email: renno4@hot.ee ja 3 korda nädalas
november 23, 2006 at 7:30 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96130Onkel Roy
MemberTere! Jutt siis selline, et kaalun 44 kg ainult ja pikkust on 163cm ainult. Olen 15-aastane noormees. Kõigepealt kas keegi oskaks öelda miks ma pikemaks pole kasvanud? Aga teema kallale asudes, siis selline jutt:Teatavasti ma kasvan veel ning mul on väikesed kondid ning indeksi järgi ka alakaaluline. Kas võib hakata korralikke treeninguid tegema enne, kui pole kasvamine lõppenud. Sest ma arvan, et kondid peaksid muutuma veel suuremaks ning kasvu tuleb juurde ja koos sellega ka massi. Siiski sooviksin juba praegu hakata treenima ennast. Tahaksin korralikke lihaseid, massi juurde, ning mingil moel võiks pikkus ka kiiremini tulla. Kes oskaks mulle soovitada mingit treeningkava ja hea oleks ka toitumiskava, siis andke tulla! Ootan huviga teie vastuseid ning kas proteiini võib kasutada praegu, kui jah siis millist soovitate? Kasvuspurti pole veel olnud ning häälemurret ka mitte, ning eeldan siis seda et kasvan raudselt veel küllalt palju.
Kas sa järeldad sellest et sul pole olnud kasvuspurti ja häälemurret, et sa kasvad veel palju???
Nu proteiin jääb kindlasti ära ja kasv ei ole inimese enda teha
Onkel Roy
MemberTänan… ex üritan ja vaatan kas toimib…
-
AutorPostitused