Skip to main content

Onkel Roy

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Tüngakõne #104231
    Onkel Roy
    Member

Huvitav, et see mees ei saanud aru, need erinevad hääled! aga iseenesest päris hästi tehtud.

Aga kui ise töötaks kusagil söögikohas ja keegi selline helistaks, siis ajaks kopa ette küll ma arvan! :ph34r:

in reply to: Hea film #104229
    Onkel Roy
    Member

Suht kõva film.

in reply to: Kätetu! #104228
    Onkel Roy
    Member

Üksi veel eriti raske.

Alustamine võis tal ka üsna raske olla, aga sellised vennad teavad mida tahavad ja jätkaku samas vaimus!

in reply to: Eeskuju noortele!!! #104227
    Onkel Roy
    Member

Kahju sellistest!

Aga lihtsalt hea, et ise selline pole ja loodaks, et neid maailmas ka juurde ei tuleks!

in reply to: video #104226
    Onkel Roy
    Member

Hea, et Eestis sellist õppetööd ei toimu! Aga nagu öeldakse, et naer on terviseks ja mis ei tapa teeb tugevaks!

in reply to: kava #104184
    Onkel Roy
    Member

kas sa teed siis rinda 2 korda nädalas? palju ei ole?

ja üldiselt ei ole eriti kasulik teha jalgu ja rinda ühel päeval kuna mõlemad suured lihased ja siis ei jagu piisavalt energiat, et trennist maksimumi võtta!

Ma olen ka umbes 4-5 kuud teinud ja ma teen Ott Kiivikase kava järgi. See hästi jaotatud(3-ks päevaks) ja kõik lihased saavad mida vaja. Ei ole mõtet endale liiga teha.

in reply to: Söögiisu&rasvumine #103535
    Onkel Roy
    Member

See oleneb täiesti toidust mida süüa!

Endal ka suur söögiisu aga ei ole midagi nii rasvas!

in reply to: Kulturismi maine #103528
    Onkel Roy
    Member

Minu puhul ei ole siiani veel ühtki halvustavat vihjet trenni kohta visatud, selle asemel on hoopis mind nt. mingite raskemate asjade tassimisel jne. appi kutsutud!

in reply to: Battle on the Baltic: arvamus ja tagasiside! #103386
    Onkel Roy
    Member

nu tänan!

in reply to: Mis nendest arvate? #103382
    Onkel Roy
    Member

Neil puudub kõik, mida mees ühes kenas naises näeb!

in reply to: Kangide varastamine jõusaalist #103381
    Onkel Roy
    Member

Ma arvan, et eks mõnedest keldrisaalidest ja sellistest väikestest kohtadest vb varastatakse jah üht-teist. Isiklikult pole sellist asja näinud, sest käin ikka normaalses kohas.

Aga nendes väikestes kohtades käivad tavaliselt kõik tuttavad ja ega seal palju kange ja hantleid ka pole mida varastada!

Muidu probleem iseenesest on olemas, aga ma tahaks näha seda kuju, kes suudab registreerimislauast nii mööda minna, et keegi ei märka, et tal nt. kang kusagil oleks.

in reply to: Nalja.. #103242
    Onkel Roy
    Member

Algajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )

Huvitaks väga mis siis selle noormehe eesmärgiks on ja kui tõesti muud toidulisanditest ei tea siis seda ikka võiks ju teada et valk ongi proteiin!

in reply to: Kõhulihaste tegemise sagedus #103238
    Onkel Roy
    Member

See oleneb juba sellest kuidas teha kõhulihaseid. Seljale mõjub kindlasti aga kui teha õigetes kogustes ja õigesti siis peax see seljale kasulik olema!

Onkel Roy
    Member

mul on jõusaal 3x nädalas ja ige kord mingi 1-1,5 h!

in reply to: Rate.ee #102907
    Onkel Roy
    Member

Rate on hea suhtlus sait, aga “Rate ei ole elu!!!”

See top 100 tabel on esiteks väga vana ja teiseks sealt puudub fitness.ee!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 39 total)