Onkel Roy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Onkel Roy
MemberHuvitav, et see mees ei saanud aru, need erinevad hääled! aga iseenesest päris hästi tehtud.
Aga kui ise töötaks kusagil söögikohas ja keegi selline helistaks, siis ajaks kopa ette küll ma arvan!

Onkel Roy
MemberSuht kõva film.
Onkel Roy
MemberÜksi veel eriti raske.
Alustamine võis tal ka üsna raske olla, aga sellised vennad teavad mida tahavad ja jätkaku samas vaimus!
Onkel Roy
MemberKahju sellistest!
Aga lihtsalt hea, et ise selline pole ja loodaks, et neid maailmas ka juurde ei tuleks!
Onkel Roy
MemberHea, et Eestis sellist õppetööd ei toimu! Aga nagu öeldakse, et naer on terviseks ja mis ei tapa teeb tugevaks!
Onkel Roy
Memberkas sa teed siis rinda 2 korda nädalas? palju ei ole?
ja üldiselt ei ole eriti kasulik teha jalgu ja rinda ühel päeval kuna mõlemad suured lihased ja siis ei jagu piisavalt energiat, et trennist maksimumi võtta!
Ma olen ka umbes 4-5 kuud teinud ja ma teen Ott Kiivikase kava järgi. See hästi jaotatud(3-ks päevaks) ja kõik lihased saavad mida vaja. Ei ole mõtet endale liiga teha.
Onkel Roy
MemberSee oleneb täiesti toidust mida süüa!
Endal ka suur söögiisu aga ei ole midagi nii rasvas!
Onkel Roy
MemberMinu puhul ei ole siiani veel ühtki halvustavat vihjet trenni kohta visatud, selle asemel on hoopis mind nt. mingite raskemate asjade tassimisel jne. appi kutsutud!
Onkel Roy
Membernu tänan!
Onkel Roy
MemberNeil puudub kõik, mida mees ühes kenas naises näeb!
Onkel Roy
MemberMa arvan, et eks mõnedest keldrisaalidest ja sellistest väikestest kohtadest vb varastatakse jah üht-teist. Isiklikult pole sellist asja näinud, sest käin ikka normaalses kohas.Aga nendes väikestes kohtades käivad tavaliselt kõik tuttavad ja ega seal palju kange ja hantleid ka pole mida varastada!
Muidu probleem iseenesest on olemas, aga ma tahaks näha seda kuju, kes suudab registreerimislauast nii mööda minna, et keegi ei märka, et tal nt. kang kusagil oleks.
Onkel Roy
MemberAlgajatest peab ka aru saama aga jah natuke peaks loogiliselt ka mõtlema ennem. Alles üks päev tuli üks 65 kilone noormees mul saalis ligi ja küsis, ole hea näita mulle neid harjutusi mis lihaseid väga suureks ei teeks : ) Või siis see on üsna tavaline kui küsitakse, mis sa soovitad võtta, kas valku või proteiini : )Huvitaks väga mis siis selle noormehe eesmärgiks on ja kui tõesti muud toidulisanditest ei tea siis seda ikka võiks ju teada et valk ongi proteiin!
Onkel Roy
MemberSee oleneb juba sellest kuidas teha kõhulihaseid. Seljale mõjub kindlasti aga kui teha õigetes kogustes ja õigesti siis peax see seljale kasulik olema!
jaanuar 21, 2007 at 8:20 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #103237Onkel Roy
Membermul on jõusaal 3x nädalas ja ige kord mingi 1-1,5 h!
Onkel Roy
MemberRate on hea suhtlus sait, aga “Rate ei ole elu!!!”
See top 100 tabel on esiteks väga vana ja teiseks sealt puudub fitness.ee!
AutorPostitused