Skip to main content

OltsPoiss

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Järjekordne hädaline #201355
    OltsPoiss
    Member

200 eeku kuus on ilmselgelt vähe, et toitumine ideaalseks muuta. Soovitan aga selle raha, mis läheb Leutsiinile lükata hoopis valgulistele toodetele. Eks see toitumine sul jube nadi ole, aga 200 eeku eest on tõesti raske rohkemat tahta.

Sinu jutust jääb mulje, et kodus on sul toitumine korras. Kaugel sellest. Pudingud, jogurtid, pelmeenid pole mingi korralik toit. Proovi vähemalt kodusest toitumisest maksimum võtta.

Ma polegi rääkinud, et tahaksin midagi ideaalseks muuta. Lihtsalt parandada, sättida, et tulemused ning areng jätkuks. Ideaalseks muutmisel peab olema ikka paks rahakott:). Ma ei investeeri seda raha sinna pidevalt ( L-Leutsiini ), vastupidiselt, nagu sa arvata võid. Ma lihtsalt korra ostsin, et proovida. Vähemalt lihasväsimus kadus ära.

Ma arvan, et ega sinagi tavapärase toidukõrvalt muid asju ei söö. Kui sa just lause irooniast aru said. Ausaltöeldes on maru tülikas, kui pead koguaeg sööma makarone, riisi ja kartulit. Ega ma ei söö neid pudinguid, jogurteid ja pelmeene prae asemele… Need on lihtsalt nn vahepalad. Ma ei usu, et see peaks midagi halba tegema minu toiduvalikus. Kas mulle tundub valesti, me ei saanud nüüd üksteisest lihtsalt piisavalt selgesti aru või ma väljendasin end kehvasti.

Vastus Leinekasele: Plaan oleks ikka lihasmassi saada, mis on siiamaani õnnestunud kuid toppama jäänud. Ehk treeningplaan oli ka liialt kaua sama. Sain nüüd uue, õnneks ei pidanud midagi maksma ning eks näis, kas annab paremaid tulemusi.

Viewing 1 post (of 1 total)