olll111
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
olll111
MemberMiks poe oma? Kas poe munad munevad poemüüjad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes teab, ma pole kunagi nende selverite tagaruumides käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga see mu enda väike kiiks.. Linnuvabrikutes ikka mingid kontrollid ka aegajalt(ma loodan) aga kui kuskilt külavahelt osta, siis ei tea kunagi kuidas seal laudas selle hügieeni ja muu värgiga on. Eks seal tegelt mingit vahet pole aga nagu ma ütlesin see mu enda kiiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olll111
MemberKunagi kui väike olin(täpselt ei tea aga umbes 5aastane) jäin salmonelloosi just koogel-moogli söömisest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mäletan ise kui pikk ja vaevaline perjood see oli ja äärepealt oleks mu väiksel eluksel lõpp olnud, kuna sel ajal(ca 15a tagasi) polnud see arstiteadus ka nii kiita aga kuskilt Soomest toodi meile rohtu ja siis hakkasime vaikselt ellu tagasi tulema. Õel läks natuke kergemini aga mina olin omadega ikka täiesti läbi. Niiet ega see salmonella pisik nalja asi ei ole! Aga ise söön ka toorest muna vahel(aga ainult poe oma)“Mis ei tapa teeb tugevamaks” ja “Loll ei õpi oma vigadest kaa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>”olll111
MemberKui tihedasti ma trenni peaks tegema?Oleneb kui suur põhi sul all on… oled algaja või edasijõudnud? Vaata: Tööriistad—>Treeningkavad seal kõik olemas. Tuula siin lehel ringi ja kasuta otsingut ka ning pea kõik su küsimused peaks saama vastuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
olll111
MemberProovisin ka eile selle HIIT’i ära… enesetunne oli pärast seda küll väga 5, peale tavalist aeroobset on selline tunne et poleks nagu suurt midagi teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tekkisid kohe paar küsimust juurde… Kui ma tavaliselt teen aeroobset(jooksen või sõidan rattaga) pulsiga 130-140 ja 40 min. Eile aga HIIT’iga(rattaga siis) tegin 5 min sooja 15min intervalle (ca 30s rabelesin ja 1min puhkust) ja 10 min cool down. Kokku tuli siis 30min. max pulss oli 179 ja keskmine 159. Siit siis küsimus et on see normaalne.. või peaksin midsagi muutma(rohkem pingutama/puhkama vms)
Ja teine küsimus: millal oleks õige aeg süüa pärast HIIT’i? Või peaks hoopis kohe sheigi jooma? Mismoodi see rasv peale trenni edasipõleb? Peale aeroobset ootasin tavaliselt ca 45min enne kui sõin…
Ja viimane küsimus: Peale jõusaali peaks samuti umbes 30min see HIIT kestma või siis peab lühemalt tegema?
Oll
olll111
Memberbohemianrhapsody-i EKFL-i logoga särk oleks üli kõva ja näiteks fitness.ee võiks seljapeal olla(mulle meeldiks lihtsalt kiri, mitte see punane fitness.ee logo) ja kuskil eelpool mainiti et ILU seal hüüdlauses veits imelik… minu arust ka! Muidugi teen trenni, et olla terve, tugev ja hea välja näha. Aga see kiri jätab umbes sellise mulje nagu “Vaadake mind, ma olen nii ilus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” Paneks rohkem rõhku tervisele ja jõule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ainult minu arvamus…
Oll
olll111
Membersaku kuld ja tume puls!Need kaks on ka minu lemmikud praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oll
olll111
MemberSöön vaheldumisi fazeri ja leiburi täisteraleiba ja täna sõin hästi maitsvat leiburi terakuklit(see oli tõsiselt maitsev) ja vahel söön porgandi pillet kaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head isu!
Oll
olll111
Memberkuidas te küll viitsite vaaritada igast asju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd täitsa aus olla siis oli see mu esimene küpsetis:$ Aga kuna see nii hästi välja kukkus, siis ei jää see kindlasti viimaseks. Lubasin juba sõpradele kaa viia, kui uue vormitäie valmis teen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oll
olll111
MemberMõtlesin ka ükspäev midagi vaaritada ja siis leidsingi siit sellise huvitava retsepti. Improviseerisin veidi, sest polnud kõike vajalikku kodus. Minu tervislik maius tuli selline:
2x250g rosinatega kohupiima(lahja)
1 terve muna
2 munavalget
natuke petti(et segada mõnusaks massiks)
ca 50g kaerahelbeid(tavalised ja kiirkaerahelbed)
1 sl kama
vaarka toormoosi(selle määrisin pärast peale)
Valmistasin nagu eespool õpetati… nii hea tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud idee eest!
Oll
olll111
MemberKui ma ei eksi siis normaalne oleks nädalas 0,5-1kg juurde võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda on minimaalse rasvumise juures natuke palju loota… aga väga palju oleneb geenidest.
Oll
olll111
MemberValgupulber pole reeglina imerohi mis lihased mühinal kasvama paneb, see ikka toidulisand mis aitab päevast valgunormi täis saada. Kui korralikult trenni teha ja muidu toitumine ka paigas, kus need tulemused siis pääsevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult et ühe koti sa paned umbes kuuajaga(no oleneb kui palju seda sisse ajad päevas) pintsli ja selle ajaga eriti suureks veel ei kasva
Ja ega see niisama mööda külge ka maha jookse… Peaasi et trenni teed. Edu!Oll
olll111
MemberKas te kõik valmistute võistlusteks või miks normaalne liha teile ei sobi? Kahju teist , kes te peate kohupiima mugima , siis kui teised liha söövad, sööge tõesti siis parem kala.Liha sobib vägagi… ootangi siia retsepte kuidas valmistada erinevat sorti liha, alternatiiviks poelettidel olevatele grillvorstidele, mida tavatarbija reeglina väga armastab, kuid millest tavaliselt 1/3 on rasv ja ülejäänud 2/3 mingi sodi(kondipuru, nahk ja karvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
). Mina pean oma ainevahetuse juures sellist einet(eriti veel õhtul) ilmselgeks liialdamiseks.olll111
Memberküsiks siukse asja, et millal oleks kõige mõistlikum see lõunauinak maha pidada? kas enne või pärast sööki ja kui kaua see peaks idee poolest kestma(võib ju juhtuda et viskan ca kella 15.00ist pikali ja ärkan alles hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Sellisel juhul põed raskekujulist unehaigust!!!! Mine kindlasti arsti juurde, vaata kui ühel õhtul äkki heidad magama ja ärkad alles 50 aasta pärast.!!!! Terve elu maha magatud. Pole midagi näinud ega teinud. Siis ka hilja juba, vaevalt et peale sellist und enam üldse tõusta suudadki. Rääkimata millegi muu tõusmisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda küll
… ei see oli lihtsalt näide ega tavaliselt üle 1.5 tunni küll kudagi ei tule. Aaga kuda ikkagi selle ajastamisega on, kas enne või pärast sööki?olll111
Memberküsiks siukse asja, et millal oleks kõige mõistlikum see lõunauinak maha pidada? kas enne või pärast sööki ja kui kaua see peaks idee poolest kestma(võib ju juhtuda et viskan ca kella 15.00ist pikali ja ärkan alles hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )olll111
MemberEnne magama minekut tavaliselt segan piimaga, kui piima pole, siis veega pole ka viga. sutsu kakaod(Meie Mark) ja tsipake vedelat suhkruasendajat
??:”> -
AutorPostitused