olli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
olli
Member“SELJA LAILHAS
Ploki tõmbed kuklale. Tavaliselt kasutab Leanika selle harjutuse asemel tavalist lõuatõmbamist lisaraskusega. “
Ma ei ole veel oma silmaga näinud, et keegi naisterahvas lõuga tõmbaks trennis, rääkimata lisaraskuse kasutamisest.
olli
MemberJa täpselt vastupidi on, võrdle tõstjat ja staierit , näiteks.Nooh… mõtlen tõstjate reielihaste peale… ei näe su pointi.
olli
MemberKäte ja õlgade suurus sõltub suuresti keha massist. Kuna käe ja õla lihased koosnevad enamuses aeglastest kiududest on just need lihased raskesti arendatavad.…
Mis ma tahtsin öelda on et saada suuri käsi tuleb treenida tervet keha et suurendada üldist lihasmassi. Teisalt rind näiteks koosneb enamuses kiiretest lihaskiududest ja on seega hästi arendatav ja ei sõltu niipalju üldisest lihasmassist.
Ma hästi ei usu sind. Ma arvan, et see on ikka väga individuaalne, millised lihaste grupid on kergemini ja raskemini arendatavad. Ja jalgade treenimine ei muuda ikka su piitsu 36cm pealt 52le…
Ja mis ajast on kiirete lihaskiudude ülekaal tähendanud suurt lihasmassi? Ikka aeglased peaksid olema need, mis suureks ja massiivseks kasvavad.
olli
Member* biitsa treenides ei saa suuri käsi* kui sa tahad suuri käsi siis tuleb treenida rinda
* kui sa tahad suurt rinda tuleb treenida ka jalgu
* ka kui sa tahad suuri jalgu siis tuleb teha KÜKKE!!
Selgita, kuidas rinda tehes biits kasvab?
olli
MemberAga ylakeha, tundub, ei midagi erilist.Äää… Mr. O ülakeha tundub ei midagi erilist?
olli
MemberBlogi lõpust saad ehk omale sptsialisti vastuse
??:”>olli
MemberHärra Marek Kalmus on 192 cm pikk. Tahad pilti ka?Nagu just originaalallikast kuulsid, ei mahtunud Marek “pikkus – 100” valemisse, isegi mitte noorelt ja heas võistlusvormis (offseasonist rääkimata)
??:”>olli
MemberKui 180 cm mees kaalub 80 kg ja sellest enamus on lihasmass (rasva % 6-
, siis paistab ta ikka väga hästi silma. Vaata isegi nt kulturismis -80 võistlevaid või kalssikalise kulturismi võistlejaid.Vaatasin… pole nende hulgas kohanud seni eriti 180cm pikkusi (klassis kuni 80kg)… enamus on ikka lühikesed.
Kui sa oled 170 ja kaalud 80 ja see on võistluskaal (rasva% 5 kandis), siis hakkab juba looma…
Kui sul on käepärast võtta mõni link amazoni galeriist +180cm pikast ja pikkus miinus 100 valemile vastavat kulturisti, siis postita see julgelt. Ma panen omalt poolt siis pikkus miinus 75 vennad vastu
??:”>Argo Ader on vist 187cm ja kaalub 105+ kandis… (mingist intervjuust võetud numbrid). Vat see on juba OK, ei ütleks, et räme bõkk on, lihtsalt nii nagu normaalne _sportlik_ mees peaks olema
olli
Member3 aastat teinud ja kaalun endiselt 75-76 kilo.Mul on ka olnud perioode, kus kaal ei muutunud üldse… aga minu puhul oli see raudselt söömise viga – tuli lihtsalt palju, palju rohkem süüa (valku).
olli
MemberPeale jõusaali treeningut veelk 40 min. aeroobset???
??:”> Ma soovitan ikka su organismist lähtuvalt need asjad eraldi päevadel teha!Ma olen samamoodi teinud, ühe soojaga ei ole probleemi. Näiteks väiksemate lihaste päeval on küll konkreetsed lihased jõusaalist läbi, aga aeroobseks jääb jäksu üle küll (eriti kui rohelise fat burneri oled enne trenni sisse võtnud).
olli
Memberkuradi raskeks ajate end ikka
??:”> aga nojah .. kellel see otseselt eesmärgiks .. mina näiteks üle 75 ei taha lasta…Tahad elu lõpuni koolipoisiks jääda?
olli
MemberMeeste puhul tundub paika pidavat, et normaalne kehakaal on pikkus sentimeetrites miinus 100 (ehk 180cm pikkuse juures nt 80kg). Siis ei peaks ei kilu ega pehme olema.Seda sai kunagi ühes teises teemas ka arutatud… minu arvates kui sa oled pikkus miinus 100, siis oled silmatorkamatu (harju keskmine). Jõusaalis rassijad võiks vähemalt sportlikud välja näha
??:”> Ehk pikkus miinus 75
olli
MemberTõsisemalt alustasin (jälle
??:”> ) 27 aastaselt (1a11k tagasi). Selle aja jooksul on kokku olnud umbes 2,5kuud pausi. Alustades 74kg, praegu 90kg. Rasva % on kõlkunud kevadel 13-16 vahel (võiks olla vähem).Eesmärk on kahe järgmise aastaga veel 10-15kg massi lisada sama (või väiksema) rasva%’ga
olli
MemberMajandusest on sul ikka naljakas arusaam… kui inimesed hirmust hakkaksid hullult vähe neid asju tarbima, siis hinnad läheksid pigem ikka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina saan ka nii aru nagu Andreaz, et kui pakkumine ületab tublisti nõudlust, siis hinnad peaks alla tulema (ideaalsel turul.. kus on palju ostjaid ja müüjaid).
olli
MemberOmast kogemusest tunudb, et on mingi roidenärv/lihaskiud haiget saanud. Mul on umbes 3 korda seda valu olnud. Viimati läks kolmanda päeva õhtuks nii hulluks, et mõtlesin juba kiirabi kutsuda – ainult hinge kinni hoides ei olnud rämedalt valus, aga kaua sa nii jõuad olla.
Kui valu läks suuremaks, siis visuaalselt oli näha kuidas rinnalihase all üks lihaskiud tõmbus pingesse/krampi ja varsti pärast seda järgneski valu. Valuvaigisti aitab!
Nüüd tean ka seda, milline harjutus selle häda põhjustas – piistu harjutus preacher’s bench’i peal. Ise olin loll kah, istumise kõrgus ja pingi nurk olid sellised, mis surus liiga rinnakorvi peale. Nüüd sätin alati pingi korralikult paika ja pole enam jama kordunud.
AutorPostitused