olli
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
olli
MemberSeda nö. küünarnuki juures olevat osa saab stimuleerida hästi käte kõverdamisega scotti pingil!Absoluutselt nõus!
Biitsu alumine osa paistab tavaliselt Tsärgi alt välja, ülemine osa ei paista.
Õla juures võib sul kaalikasuurune lihas olla, aga kui küünarnuki juurest peenike on, siis rikub kogu üldmulje ära.
Samas mul küsimus, et kuidas triitsepsit küünarliigese juurest jämedamaks saab?
Kasvab teine (erinevalt biitsepsist) põhiliselt õla juurest. Seni on peamised harjutused olnud kangi surumine rinnalt kitsa haardega, ploki allasurumine kitsamalt ja laiemalt hoides ja rööbaspuudel surumine.
jaanuar 9, 2007 at 11:15 e.l. in reply to: Selleks on võimelised vist ainult mustad mehed…super kava!!! #101114olli
MemberVõrreldes Arnoldiga on praegused tipud ikka hoopis teiselt planeedilt.
IMHO üsna paljud praegused pro kulturistid võivad ennast Arnoldist paremaks pidada.
Aga teemasse kah üks kommentaar: ega nad jah ilma asjata Melvinit “ilmeliseks” ei kutsu
olli
Memberma arvan et kasulikum on mitte universaalne olla vaid olla pigem yhes asjas maksimaalselt hea- põhiliselt oma eriala ja huviga aind tegeleda-muu aind puhkusexNõus Andreazega, ühel ala võiks täiega särada, teistes valdkondades oleks lihtsalt normaalselt arenenud.
Kui kõike on keskpärasusega sarnasel tasemel, siis on tõesti vist igav.
olli
MemberT6esti oli eksitud…Klikka juhendi peal. Nii lihasmass, kui ka kaal on 100 g t2psusega.BS on see kaal, miks ma pean ütlema kaalule ette, et kas ma olen atleet või paks pereisa? Kui ta mõõdaks rasva% siis ta arvutaks selle ise välja, mitte ma ei pea ütlema talle, millisest statistilisest tabelist ta mulle mingi numbri leiab (mis 100 hiinlase puhul võis anda enam-vähem täpse tulemuse).
olli
Member14 puhtalt, kaal 90kg, 30a (nõksutada ei oska)
olli
MemberHakkasin massi “viskama” alles 26 aastaselt, sest alles siis õppisin korralikult treenima ja korrektsemalt toituma. Ja seda paljuski tänu tolleagsele amazon.ee’le!
then: 73kg
now: 91kg
186cm
olli
MemberMEELETU ümbermõõtude erinevus keskmisel pildil… julm!
olli
MemberJumala sokkis olen, kaalusin 94 kg Olen 1 nädal seda kalmuse kava täitnud ja täna vahtis kaalult 90 vastu
Söönud pole ma mingi 4 h hetkel (kohe hakkan sööma) aga jõin 0,5 l vett ära just.
Olenemata olukorrast (kõht täis/tühi rasked/kerged riided) Pole ma VÄGA pikka aega näinud kaalult nr 90 vastu vahtimast.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edasine progress on paneb su tahtejõu proovile… iga nädal läheb muutus järjest väiksemaks ja samas on vaja järjest suuremat tahtejõudu. Ära alla anna!
Kui alustasin siis ei suutnud ühtegi mõned päevad edasi siis oli 1-2 siis edasi oli 5,8,12,20,25,35,50 aga siis tuli 1 nädal vahet ja langes uuesti 20 peale, Easy come easy go.See esmane jõu kasv tuleb ilmselt suuresti aju kohanemisest pingutusega. Tuleb tõesti kiiresti ja kaob ka kiiresti. Järjepidevus on jällegi võtmesõna. Kuskil oli hea artikkel sellest, kuidas aju “igaks juhuks” pidrudab maksimaalset sooritust ning mõnda aega harjumise tulemusena alles näitab, milleks su lihased suutelised on.
Olli
pikka aega 89 ja 91kg vahel kõlkunud, tahaks lõpuks 100ni jõuda

olli
MemberMa mäletan, et kunagi Alex Lepajõe saates oli mingi teema Ott Kiivikaga ning seal ütles Kiivikas, et keskmine eesti mees surub (või peaks suruma) 110kg. Endal veel natukene pingutada ja olengi eesti mehe nime väärt
Siis sa oled alles hall keskpärane mass!
200kg surudes oled tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olli, kah hall keskpärasus
olli
MemberKalmus!
olli
Memberkas kreatiin annab mulle nii palju jõudu juurde ,et kui ma preagu tõmban lõuga mingi 10 korda ,aga siis kreatiiniga lihasmassist ja üldse kaalust juurde võtan ,et kas ma siin jõuan ikka sama palju tõmmata või isegi rohkem?Saad juurde jõudu 10-15% umbes 2 nädalaga. Ehk siis praeguse 10 asemel jõuad tõmmata 11 (ja pool)… pole erilist vahet.
olli
MemberLugesin ühest teemast, kus keegi tegi 15 seeriat biitsepsit :S See haiglane asi tekitas sellise küsimuse, et palju üldse keegi ligikaudu nädalas erinevatele lihastele seeriaid teeb?Kõhtu ei treeni? Vaata Vähi seeriate hulka ja tulemusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: ma tegin kunagi kava, kus samal päeval tuli teha biitsu ja triitsu 5 harjutust, 5 seeriat per harjutus. Nii palju reaalselt ei jaksand, aga kava mõjus.
olli
Membertahaksin teada, et kui minu söömise ajad on kell 12.00 hom; 16.00 lõun ja 20.00 õhtu söök ,siis mis kell oleks kõige õigem trenni üldse teha(kas päevasel ajal või hoopis õhtu poole)?või peaksin üldse oma söömise aegu muutma??Jäi meelde Ott Kiivikase sõnumist naisterahvastele, et ärge vaadake stopperilt mis kell te sööte, vaadake, et sööksite vähem kaloreid kui ööpäevas kulutate (eeldusel, et tahetakse rasva vähendada).
olli
MemberPole kunagi eriti 15kg kehakaalust rohkem surunud. Seda nii siis kui olin 70kg kui praegu üle 90… aga ma alles peenike ka veel, küll jõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olli
Memberkuule mõtle ka nüüd mis räägid eks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on matemaatikaga probleeme?
noo ta mõõtis enne kasutama hakkamist oma rasva protsendi lasi maoloputuse teha põie tühjendada ja ka soole puhastada ….. siis kaalus ennast…… oli kasutanud 1 kuu ja tegi kogu protseduuri uuesti … kui magu sool ja põis tühi siis mõõtis rasvaprotsendi ja kui see oli sama mis varem siis kaalus ja leidis et hõissa pulmad 2 kilo lihast juures … kui kogu see protseduur tegemata jäi siis on 2 kilo kuus vale … see võis olla täis magu või siis 1 külastamata wc või mingi muu selline muutja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sorry et nokkisin kuid 2 kilo kuus on ikka palju küll …. 6 kilo aastas pidi olema hea tulemus …..
Põis ja “sool”tühi jah, hommikuti kaalun pärast WC külastamist.
Rasva% mõõtsin ka jah. Ja magu on igal hommikul enam-vähem sama täis, hommikune kaal küll üle 0,5kg ei kõigu (päevane küll).
6kg aastas on tõesti hea tulemus ilma lisakeemiata.
AutorPostitused