Skip to main content

olenp2ttpoiss

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: raskuste lisamine #194752

Muidugi ei loe, kuid kordusvahemik määrab raskuse suuruse.

olgu aga kuidas ma tean millal on kerge nädal ja millal mitte kas umbes nii et 2 nädalat teen õigete raskustega ja näiteks 3 nädal on kerge nädal,kasutan siit fitness.ee-st võetud kava jaotatud 5-eks,olen ka teinud nii et,teen kahe päeva lihasgrupid ära ühel päeval näiteks täna tegin õlg,triitseps ja jalad ega selline tegemine kahjulik pole,ega vist väga vahet pole kui teen ühel päeval mitu lihasgruppi kui lihased saavad puhkust ikka õieti,teen seda lihtsalt sellepärast nii et ei saa koguaeg kava täpselt nii teha nagu ette näeb ja ei taha ka midagi vahele jätta….loodan et saate mu jutust aru

in reply to: raskuste lisamine #194715

Raskust lisa siis juurde, selline on sobiv millega sa jõuad selle 8nda korduse vaevaliselt ära tehtud…

olgu lisan siis raskust juurde,tahaks veel ka seda teada et äkki mul oleks mõtekam teha vähem kordusi ja rohkem seerijaid et lihas paremini kasvaks näiteks teeksin nii et lisan raskust natuke juurde ja teen 5 korda 5,või pole sellel tähtsust kas teen 5 korda 5 või 4 korda 8

in reply to: rinnalihased #193787

olgu tänud,uurin ka artiklitest

in reply to: trenni jaotamine kahe päeva vahel! #192468

selge selge

olgu võtan jaotan kava ülakeha päevaks ja alakeha päevak,ja teen kava 4 korda nädalas,kas nii oleks sobilik kui esmaspäev on ülakeha teisipäev alakeha kolmapäev puhkan ja neljapäev reede sama teen trenni,ja ülejäänud aja kuni esmaspäevani ka puhkan?

in reply to: Bitsepsi trenn kodus #153571

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)