Oleg109
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Oleg109
MemberNjah..seda minagi..ise kasutan ka seda kreatiini ja 6kg ple näind veel..kuid juurde on tulnud küll!!
Oleg109
Member?to tam budet???
Oleg109
MemberJärgmine kord räägi siis nii, et oleks arusaadav ja selge!!!Ära siis seleta nii, et ainult sina saad aru mis räägid!..räägi nii et ma ka aru saaks su mõttest..see kord sain ma aru nii et igal juhul võtad juurde 6kg..nagu ytlesid: kõik keda sa tead kes on kreatiini võtnud on kohe võtnud kaalust julmalt juurde..udu vend oled seekord sina meeees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oleg109
MemberBiolabi toodet olen ise ka kasutanud..täis jama on see.Kui hakkasin kasutama no1 oli kohe tulemusi näha! Tõesti osta parem siit mingi toode ja sa ei kahetse.!!
Oleg109
MemberToode on müügil amazon.ee-s.Massilisajate alt leiad seda toodet.!
Oleg109
MemberSeda fastum geli tuleb võtta rohkem kui üks purk ära siis alles hakkab aitama, üks purk ei hakka veel õieti mõjuma.!!
Oleg109
MemberKui asi on liigestes siis tasuks proovida fastum geli, aitab kindlasti.! Viga võib olla ka selles et koormad oma õlgu liig palju.Lase puhata neil!!
minu arvamus siis sellest asjast,aga las targemad annavad paremat nõu..
Oleg109
Memberto hugo boss: Glükoosi segan koos proteiiniga peale trenni, see sisaldab kiiresti imenduvaid süsivesikuid.
Oleg109
MemberMul läheb isiklikult kuus proteiini peale ligikaudu 800.- eeku + veel kreatiin aga seda ei ole vaja iga kuu osta kuid see kaa veel 400.- + veel glükoos, fruktoos kuus u. 100.-
Oleg109
MemberIse teen ka püramiidi süs. järgi.Mulle meeldibm, areng on olnud ka päris rahuldav.
Oleg109
MemberOk tänud sulle hugo boss..katsetan järgi paar kuud seda N-Large 2 te. vaatan mis siis juhtub
Oleg109
MemberLisab ta massi ikke lihastesse mitte muusse kohta..?
Oleg109
MemberNii et siis tasub ära see kraam mis seal müüakse osta..
Oleg109
MemberVõetakse iga päev isegi nendel päevadel kui ei käi trennis, kuid mitte trenni päevadel võetakse väiksemad kogused. Seda tulekski võtta umbes 1h enne trenni ja umbes 15 min peale trenni.
Oleg109
MemberMis kasu sa saad sellest kui sulle öeldakse mis ajaga sa saad mingi kilo juurde või mitte!?Ma arvan et see on igal inimesel erinev. Tee trenni ja siis saad enda kogemuste järgi teada kui kiiresti sa said oma soovitud saavutust saavutada.Ise võtan proteiin no1, see peaks olema sobivam sullegi!
Jõudu tööle…
AutorPostitused