Oleg109
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Oleg109
MemberJah et siis 8-15 kordust olekski vist kõige mõistlikum

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>To bacardi: Sa soovisid mulle juba ilutulestiku ajal head uut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ega ma ära ei ütle kui sa mulle praegu veel soovisid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleg109
MemberOleg109
MemberÜks raamat on ju ikkagist mõeldud kaalujälgijatele ja teine kulturistidele!Need on kaks erinevat assja.Kui nyyd dieeti pidavad inimesed ei tohi näiteks liha süüa ei ole ju õige et kulturistid ei tohi liha süüa

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleg109
MemberTo:M.M:Kulturistide raamatu all ma mõtlesin eelkõige seda et seal on kirjas kulturistidele vajalikud asjad nii toitumine kui ka treening jms…
Oleg109
MemberHugo boss äkki saaksid kirjutada siia seda veebi adret kust sa neid raamatuid tellid. Eelkõige ronnie oma!?
Oleg109
MemberMa arvan et ta küsis seda üldises mõtes, et kas on ka kulturistide jaoks sellised taolised raamatud olemas nagu see kaalujälgiatel on. Ma saan aru et siin amazonis on olemas kalkulaatorid jms. aga ega kõik ei istu netis, paljud loevad raamatud ka ja küsimus ongi selles et kas on sihukest raamatut olemas.
Oleg109
MemberKeegi võiks pec-tec kohta ka siin sõna võtta!oleks endalgi huvitav teada saada.
Oleg109
MemberPäris rasvavabat piima ei joo võibolla seepärast et rakveres peab otsima seda, päris igast poest ei leia aga joon 1,5% piima.Umbes 1l päevas.
Oleg109
MemberOleneb sellest milline on su eesmärk!Pead saama päevas teatud hulga valke kätte.! Pane amazoni otsingusse otsima toitumine, leiad varasematsest teemadest kuidas teised toituvad ja leiad ka ott kiivika toitumist.Aga jah ikkagist sõltub see sinu eesmärgist!!
Oleg109
Member!aineid söövad paljud ikke selleks et lihast arendada paremini kui tavatoitumisega!!!
Mis sa arvad et kui neid aineid sisse sööd et siis homme oled kohe suurem kui keegi teine..vaevalt..see ikke aastatega
Oleg109
Memberacer mis udu sa ajad…igaüks teeb mida tahab..sina ei taha neid aineid süüa ära sega siis teisteil neid süüa!
Mida sa solgiks nimetad seal POINT1-es??Muidugist et jõud ei tule ainetest ikke ise tuleb seda teha aga kui sa tahad paremat tulemust siis tuleks neid sisse juua!!!
Keegi ei käsigi neid aineid kellelgi sisse süüa..igaüks teab mis teeb!!!
POINT2-s:Sa käid emme käe kõrval jõusaalis?palun väga..keegi ei keela
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõusaalis käiakse ikke enda jaoks mitte selle jaoks et kõva mees olla!!!Sa vist arvad jah nii et jõukas käidud nyyd linnavahele lainama..edu sulle…!Kes rääkis et mõtlemata ajame me siin aineid sisse..igaüks ikke omal vastutusel ja teadlikult..siin amazonis leiad palju tarka kasutamise kohta, loe ka äkki nõustud et need ained ei olegi nii mõtetud!!!
Mis kirjandusest sa veel räägid???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Häid jõule kõigile…!!!!

Oleg109
Membernjah jõulud ilusad ajad..muidugist et soovin kõigile ilusaid ja rõõmurohkeid jõule!!!
Oleg109
MemberMinu meelest mõtetud asjad need mõnuaine, ilma nendeta saab ka nalja…
Varem kyll kasutasin ja päris julmalt aga viskas kopa ette ja sain targemaks kaa muidugi..rikuvad tervist sajaga!!!
Kui kasutad jäta maha, kui ple kasutanud ära hakka kaalumagi
Oleg109
MemberKakoi brazdnik budet??Na kakuiu temy??
Oleg109
MemberVõibolla õhtul seletas ta sulle paremini ja selgemini seda juttu lahti..!!!!aga mulle rääkis ta hommikul selgelt seda et ta ei taha kick-boxingu ajal võtta kreatiini kuna võtab kaalust kohe 6kg juurde…!!!!!!!!!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtetu vaidlus…tean mida kuulsin!
AutorPostitused