Oleg109
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Oleg109
MemberVõid nii enne trenni kui ka peale trenni võtta aga kui valid ühe korra siis ise võtaksin ma peale trenni!
Oleg109
MemberKui suur on kogus ültse kui palju sa päevas võtad seda kreatiini(grammides)?
Oleg109
MemberAeroobne trenn aitab ka siin väga palju..aga ikka tuleks jälgida jah seda rasvaprotsenti ka mida sa päevas sööd.Ma täpselt ei mäletagi kui palju see 1kg kehakaalu kohta võis olla..äkki keegi tuletab meelde!?
jaanuar 23, 2005 at 9:40 e.l. in reply to: Kui palju on Eestis arvestatavaid naiskulturiste?? #46096Oleg109
MemberTeaks vastaks..ära paanikasse satu nüüd, küll keegi vastab..!!!
Oleg109
MemberJp makavelil on õigus, tee ennem natuke trenni ja siis mine kreatiini peale üle aga proteiini võid kasutada küll sest see toidulisand ja saad ühe oma toitumise proteiini näol ära teha. Aga mina ise soovitaks kreatiin monohüdraati proovida, sest see annab nii massi kui ka jõudu.!
Oleg109
MemberNo üks siin amazonis tuntuimat ja ka kindlasti ott lemmik on proteiin No1, millest võiksid alustada..ja keegi ei keela ka kreatiini sul proovida mis on ka päris hea asi!
Oleg109
MemberKreatiini tuleks võtta just vähem treeningvabadel päevadel ja treeningupäeval rohkem!
Oleg109
MemberMinu teada kreatiini võetakse tennipäevadel 2*5g ja trennivabal päeval ainult 5g.
Oleg109
Member186cm 88kg 18a
Oleg109
MemberMa olen näinud neid inimesi kes sihukesi aineid nagu Nitro-Techi ka pärast ühe kuu treenimist panevad juba ühe purgi nahka!Nii et sinu 1a staa? ei ole vist mingi piirang!!!Peas et õigeid koguseid võtad ja õiget treeningukava kasutad ja muidugi ka toitumine oleks korras!!!
Nii et võta see Nitro-Tech ära ja ära pabista!!Tulemused peaksid super olema selle ainega!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleg109
MemberJust olen barbelliga täitsa nõus!Ei ole mõtet veel nii vara mõelda sellele et kui palju nyyd rinnalt tuleb!Põhiline on see et tuleb ültse midagi ja et teed kõvasti trenni ja arened!Küll see rinnalt surumine tuleb sul alles!!!
Oleg109
Member2 kuuga 10kg on täitsa norm..ma mäletan kui ise hakkasin jõukas käima siis 2 kuud käidud ja rinnalt 95kg tuli nagu viuhti alguses aga läks 70kg nyyd muidugi arvud ületavad juba 100kg!aga jah 4 korda on liig mis liig alguses on hoogu küll ja küll aga varsti tunned et noh ei ole lihtsalt jõudu ja kõik!!siis küsid et milles viga!parem tee korralikult 1-2 korda nädalas ja tulemused on super!!ei ole ka mingit ületreenimis!!
Oleg109
MemberSee sul ainult alguses arenes natuke…aga kui sa nii jätkad ei jaksa sa enam 90 üles tõsta mees!!!See ju julm ületreenimine rinnale!1-2 korda korralikult teha nädalas rinda saad veel parema tulemuse kui 4 korda nädalas!!Olen selle 100% kindel!!!!!!!!!!
Oleg109
MemberMina isiklukult söön banaani ja glütamiini.!Soovitan sullegi!!
Oleg109
MemberAnna andeks hr rebane aga kas sa tahad öelda et ott on ainult tegia ve???
Aga lähme vaatame kes on juuniorite kategoorias nr1..kas ott hetkel ve??miks ei võiks nendest kirjutada???ott on selle pärast kuulus et on esimest kohta saanud aga miks ei võiks kirjutada sellest kes teise koha saab????aaaaaa muidugi mr rebane tema ju pole enam tegja..ainult esimese koha omanik on tegija aga teised mitte sittagi väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui sa oskad laulda mine laula, laula või hääl ära!!!mind see ei kõiguta karva võrtki!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui sa ütled et olen liigne prääksutaja siis sa mees eksid!!!!!!vaata parem ennast!!!!!!!!!!! -
AutorPostitused