Oleg109
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Oleg109
MemberPiim on üle kõige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise sega piimaga, vahes teen pool piima pool vett, ja läheb alla..Oleg109
MemberBaracus seletaksid äkki lahti miks nõrgemad ja algajad peaksid pool muna kuni 1 alguses sööma!? Äkki räägid mis moodi neid annuseid tõsta ka tuleks´, äkk läheb valesti siis vist on asi täitsa p****
Oleg109
MemberOled siis elus asitõend kes võttis 7g kreatiiniga juurde!
Ise võtsin ka ainult kuskil 3kg.Ja olen rahul.
Oleg109
MemberOn 2 sorti tsitraat ja monohydraat.Tsitraat ei seo vett lihastesse aga monohydraat seob.Mõlemad annavad aga jõudu ja vastupidavust.
Tarbimine on õpetuses kirjas mine neti poodi ja loe, sest erinevatel toodetel on erinevad kasutusjuhendid.
Kuid tavaliselt on nii et 5g+5g trennipäeval ja trenni vabal päeval 5g.Laadimis nädalal on päevane kogus 5g*4.
Oleg109
MemberEi oskagi sõnadesse maitset panna..peab ise ära proovima noh!Siis saad kindlasti teada!
Oleg109
Member70-80 eegu ringis.!Mõned kollased söön ikke ära ka!
Aga kes siin rääkis et see kulturism on odav???
Oleg109
MemberMuna võib syya küll iga päev!see sisaldab kasulikke valke!
Ma ise söön 10-12 munavalget!
Oleg109
MemberKeegi polegi väitnudki et pannkook pole kasulik!
Oleg109
MemberOi oi nyyd sured selle pattu pärast!!!
Oleg109
MemberUued andmed:186-94-18
Oleg109
MemberIkka võib muuta oma toitumis kava aga mõte peab samaks jääma. Ise muudan oma toitumiskava natukene iga 2 nädala tagant.Muidu muutub liig rutiinseks.
Oleg109
Memberjp Kame loomulikult on seal ka teisi aineid!!!Ma arvan et see mis on alguses küsitud on vist hulga tähtsam kui see meie vaidlus. Võiks ikke ära vastata 1 küsimusele
??:”>Oleg109
MemberAitähh!!!Olen ise rahul oma tulemustega!!!!Võttan nii kuidas õpetuses targemate poolt on soovitatud!!!
Oleg109
MemberEi saa lihtsalt ilma vastuseta jääda
??:”>Loe palun tähelepanelikumalt toote tutvustust ja õppetust:
Tarbida 2 annust päevas, toidukordade vahel ja enne magamaminekut.
Antud toode on kõrge konsentratsiooniga, seetõttu võib kaaluda poole annuse(2 mõõdulusikatäit) kasutamist 2-3 korda päevas.
Üks annus toodet (152g – 4 mõõdulusikat).
See tähendab et 4 mõõdulusikat (mõõdulusikas on pakendiga kaasas)on 152g
kuid on öeldud et 2 mõõdulusika täit oleks normaalne 1 annus ehk siis 76g peaks olema ja 2 sihukest annust päevas teeb kokku 152g.
Ühe annuse u75g võtan siis enne trenni ja teise annuse u75g võttan enne magama minekut.
4 mõõdulusikat on 152g 2 mõõdulusikat on 76g.Nii et tarbin õieti!!!
Oleg109
MemberSee jutt siin kisub mõtetuks juba!!!!Viimane postitus vist siia!!!!
Mina ja degaan oleme samal lainel sest meil on tõsi!Ja kes lugeda ei oska siis oled see sina!!!!!!
Ikkagist võib õhtuni irrrrrwwwwwwwwwwwwwwida@banana
??:”>

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused