Skip to main content

Oleg109

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 152 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: toitumine??? #42344
    Oleg109
    Member

Vaata kindlasti eelmisi foorumi postitusi sealt leiad palju huvitavat ja erinevat!!!

in reply to: millist PROTEEIINI ? #42340
    Oleg109
    Member

Ise kasutan proteein no1 ja olen rahul..soovitan sullegi!!

Vene valgust on siin ennegi juba juttu olnud..vaata eelmistes postitustest, eks selle teema juures ole nii pooltajad kui ka teema ammeldajaid, nagu ikka.

Kui teed õieti trenni siis tuleb ka jõud..kuid kui ei piisa siis võid lisada omale kreatiini segu..see aitab kindlasti. <_<“>

in reply to: Pähkild #42302
    Oleg109
    Member

Minu meelest on ju kõik pähklid kasulikud..

in reply to: Õhtune toitumine #42220
    Oleg109
    Member

aga kas oleks sobilik õhtuti syya mingit vorsti???rasvast ma mõtlen!?

in reply to: Hy-Pro (750g) – All-Stars #42193
    Oleg109
    Member

Anna andeks Dev. et ma tahan liiga palju teada äkki hiljem ma enam neid kysimusi ei esita kuna olen neile juba targad vastused saanud tänu sellele foorumile, selle asemel et kritiseerida siin kedagi võiksid sa parem kirjutada midagi tarka ka kui pole siis ära kirjuta aga see et sa räägid siin et ma sind närvi ajan on kyll nyyd jama jutt. Kui sulle ei meeldi mu kysimused siis on on see ainult sinu syuy mitte minu. Mina näiteks ei tea äkki vägagist palju ja millest ma veel ei tea seda ma kysingi siin foorumis milleks see siis tehtud on!?Tahan teada piisavalt palju iga myydava aine kohta, toitumise ja treeningute kohta. Et siis midagi valesti ei teeks..

in reply to: proteiin no1 #42192
    Oleg109
    Member

Seda ma proovin jah kapten… <_<“>

in reply to: Hy-Pro (750g) – All-Stars #42187
    Oleg109
    Member

ja muideks ta ei ole öelnud et ta on seda ainet kasutanud ta ütles et see on mõttetu teema ja rääkis siin teistest ainetest aga ei mingit infot mida ta kasutanud on…….ole hoolsam DEV.!!!

in reply to: Hy-Pro (750g) – All-Stars #42186
    Oleg109
    Member

Kus ma siis pean kysima selliste asjade kohta??

Kui sa ytled et tahad teisi aidata ja ise ennast harida siis see ei vasta ju tõele!!!

Ma tahan näiteks et teised aitaksid mind(kasvõi sina!).

Ma küsin igasuguste proteiinide kohta seepärast et tahan teada mis on halb ja mis on hea mida kasutada ja mida mitte!!!

Keegi pole öelnud et tahan saada yleöö lihastesse pole unistanutki tean et ei tule yleöö aga kui ma tean palju sellest kuidas saada siis ehk saangi paari aastaga aga kui sinusugune ei aita ja lihtsalt paugub arvab et on tark ja ytleb et olen loll ja saamatu siis jah…

Kui tahad foorumit vahetada siis vaheta keegi ei keela kui ma sind sega siis ära vaata mu postitusi..lihtne..

ei taha olla sulle mingi vihavaenlane aga ehk võtaksid ise assja rahulikumalt ja loeksid veelkord mis siin kysitud oli ja mis inimene vastas!!!

in reply to: Hy-Pro (750g) – All-Stars #42184
    Oleg109
    Member

kas sa räägid hinnast või räägid selle kvaliteedist?? Minu meelest oleks ikkagist mõtekam rääkida siinkohal kvaliteedist mitte hinnast <_<“> veits mõttetu oleks ju osta midagi mis on odav aga sitt või siis osta seda mis on kvaliteetne ja kallis..muidugi kui sa mõtled seda ka siin et Hy-Pro (750g) – All-Stars on hea kuid et ta on kallis kuid on võimalik odavama hinna eest saada kas midagi paremat või siis midagi sarnast!?

in reply to: proteiin no1 #42183
    Oleg109
    Member

uu äkki vastaks ka!?

in reply to: proteiin no1 #42166
    Oleg109
    Member

rääkige omadest kogemustest..

veel üks küss teile neid juba siin suht palju aga proovige neile palun vastata kõigile et äkki kirjutaksite need kõik kes tahavad oma toitumis kavast´(kirjutage ka kella ajad et mis kell te jõusaali lähete ja kui palju enne ja pärast te sööte)???!!!

in reply to: rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel #42165
    Oleg109
    Member

ma lugesin et siin mõned teevad mingi 1 päeva seda organismi puhastamist nädalas.On see hea??

in reply to: rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel #42161
    Oleg109
    Member

arusaadav..aitähh!!

in reply to: Õhtune toitumine #42160
    Oleg109
    Member

mis see tähendab täpsemalt et – Loomsed valgud on aeglasti imenduvad ja küüslauk aitb sellele protsessile veel kaasa-valkde omastamisele siis – et noh aeglasemini omastab -???

in reply to: rasvapõletaja nimega HERC (1100g) – Koelbel #42142
    Oleg109
    Member

Kas tõesti pole kellelgi kogemusi selle aine võtmisega või on äkki neid inimesi kes on kasut midagi taolist??Äkki keegi räägiks midagi sellest, loomulikult kes teab midagi!?

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 152 total)