Oleg109
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Oleg109
Memberoioioi 6 korda tuleb kohe kindlalt ära
??:”> neist 3 toidukorda väääga rammused
“>neist veel 2 40g-sed valgu shaked ja sis veel viimane toidukord mis on väga süsivesikute ja rasva vaene..
Oleg109
Memberpoksi; tõsta ja hüppa
“>Oleg109
Memberirw päris head naljad vara hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleg109
Membertee sis uus konto
Oleg109
Membersoovitatav oleks kyll teha ühe nädalane laadimis faas!
Oleg109
MemberJa kust sina katsa kõike iilgemalt hästi tead??..varbavahelt võtsid selle tarkuse v?
Kõik me küsime loeme õppime ja saame targemaks!!..midagi ei saa tula lihtsalt niisama!!..kunagi ma ka ei teadnud mitte kui midagi sellest millest siin räägitakse!..samamoodi kysisin ja lugesin õppisin ja nyyd tean palju rohkem sellest asjast!!
Imelik suhtumine sul siis nende inimeste suhtes kes ei tea sellest midagi!!..selleks see foorum ongi siin et inimesed saaksid aidata teinetest ja et me kõik saaksime targemaks!!
Oleg109
Membernjah nyyd see uuem pood ikka palju mugavam ja parem!!hea vaadata kohe:)
Olen makaveliga nõus et võiks suurem firmade valik olla ja et kaup oleks natukenegi värvikam selles suhtes!!!..aga eks seda otsustagu amazon ikse;)
Oleg109
Memberei tea pole õlle sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga milleks seda uurid ültse??
Oleg109
MemberMõlemad on kana osad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahe selles aint et kummas on rohkem luid 100g kohta 
vähemalöt mina arvan nii..
Oleg109
Memberaga äkki teed rinna päeval biica ja selja päeval triica:) ise teen igatahes nii!
Oleg109
Memberarvuta oma päevane valgu vajadus ära ja siis tead palju valku võtta 1 korra kohta!!
Oleg109
Memberäkki räägiksid täpsemalt kuda sa trenni teed!!mitu korda nädalas jne jne
Oleg109
Memberolen vanaga täitsa nõus!!!õige jutt!
Oleg109
Memberamazonis tööriistade alt leiad mitu erinevat treeningukava!
Oleg109
Membersuusatamine kuulub ikka aeroopse trenni hulka!
Aga ega see kõht nyyd 1-st treeningust ka ilusaks ei lähe!see ikka aastatega läheb ilusaks ja on pingul lihased.!
AutorPostitused