OldMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
OldMan
MemberJõu suurendamiseks on ta üks parimaid programme
Kas teda saab rakendada ka teiste harjutustega ?
OldMan
MemberTere, oleks soovi kaalu langetada 8 kg. Leidsin FitShopist toote nagu Dietmix (pulber) ja seega küsin, kas kellelgi on kogemusi? Kuidas meeldis? Lisaksin, et olen algaja, mitte sportlane.
Kui toitumine pole korras siis pole sellega midagi teha.
Seega ma küsin, kas sul on toitumine korras ?
OldMan
MemberAga ma pm küsisin, et mida ma üldiselt peaksin ära jätma ja mida juurde panema.. Sain ainult hommikusöögi kohta vastuse.
Ja 32 euri ma toitumiskava eest kindlasti maksma ei hakka, kuna õpilasena on suht keeruline see summa kokku ajada.
Ma soovitan kindlalt artikleid toitumise kohta lugeda ja eelnevaid teemasi, äkki saad neist abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberJuurde lisama kindlasti vlku ja häid rasvu !
OldMan
MemberLähenemisi on mitmeid ja inimesed on erinevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberMis arvate sellisest toitumisest?
Hommikul 100g putru+2 muna
Lõunaooteks üks magus kohupiim
Lõuna koolis või 100g riisi, ~100 g liha, salat
Enne trenni 1 magus kohupiim
Pärast trenni sheik või banaan
Tund pärast sheiki 100g makaorne, putru vms+100g liha
Enne magamaminekut 200g kodujuustu+ puuvili nt
Magusa kohupiima asemel võiks olla tavaline lahja kohupiim.
Eelviimane toidukord võiks olla rohkem valgurikkam.
htilga võib mina parandada võis siis midagi juurde lisada, kui ma ütlesin midagi valesti.
OldMan
MemberSelge, mida siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt, et Süsivesikuid peaks olema vähem kui 50% ja valku natuke rohkem kui 25%, või on ikka nii nagu enne nimetatud ?

OldMan
MemberMõtled vist Atkinsi dieeti, lähenemisi on mitmeid. Nt. see dieet on näidustatud vaid mingi kindla ajaperioodi lõikes(st. et ei jäädaks kogu elu selliselt toituma). http://et.wikipedia….i/Atkinsi_dieet
Ei mõtle seda !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberNo see mis üle jääb: 25% valk, 25% rasvu ja 50% süsivesikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mitte kaalulangetades ei peaks süsivesikuid vähem olema ja valke rohkem ?
OldMan
MemberLeia oma päevane energiakulu:
http://www.fitness.ee/bav-arvuti – baasainevahetus(BAV)
((1/3)* BAV ) + BAV = tavalise päeva energiakulu(ilma trennita), ühe treeningtunni eest pane ~500 kcal juurde.
Kaalu kaotamiseks ole ~10%’lises defitsiidis, vastasel korral piisab kergest positiivsest kaloraažist.
Toitumise juures pea silmas, et tarbid ((2g / 1kg)* oma kehakaal) valku ja ((1g / 1kg)* oma kehakaal) rasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tekkis küsimus, kui palju peaks tarbima sv 1kg kohta ?
OldMan
Memberilmselgelt see paigast ära kui polegi paika pannud seda kui ei oska. See toitumiskava tundub suht kallis olevat :S
http://www.fitness.ee/artiklid/toitumine
Soovitan soojalt midagi ikka ennem läbi lugeda.
OldMan
MemberHetkeline toitumine on selline et hommikul herkulaputru ja 2muna, 11 ajal koolis on enamjasti tavaline praad, liha kartul. Koju jõudes 3-4 ajal söön sepikuga võileiba kus kurt tomat ja salat peal, või siis mingi praad, kartul kanafilee kaste või siis hakkliha kaste kartuliga vms, ja õhtul söön 2-3 praemuna. Ja peale kooli teen jõusaali aga nüüd tekkis küsimus et 11 ajal oli viimane söömine ja jõusaal on umbes 3st 4st et kas peaks enne jõusaali midagi veel sööma?
Ma pole küll mingi spetsialist või mingi ütleja, kuid see toitumine on küll paigast ära.
OldMan
MemberTuunikala(koos rohelise teega), kana(rinna)filee, kalkunifilee, oad, juust, muna.
Äitäh !
OldMan
MemberEnne veel..
Mida võiks valkudest juurde lisada?
OldMan
MemberTänan kõiki abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused