OldMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
OldMan
MemberFitshopis on ka neid müüa .
OldMan
MemberEi ma lihtsalt küsisingi, eks mõned teatud kavad ikka koosnevad sellistest asjadest mis on kallimad ja muidu ei söö neid.Tuttav rääkis lihtsalt et oli tellinud toitumis kava ja suhteliselt kulukas oli.
Eks ma ikka söön selliseid asju, sellepärast ma lihtsalt küsisingi mida enamasti pannakse sinna toitumis kavasse..
Mõned näited, mis võivad kavas olla.
Kaerahelbepuder, kohupiim, kodujuust, liha, kana, kala, valge/pruun riis, spatgetid, tatar, kartul ja salatid(kurk, tomat,kapsas) Ei ole see asi midagi nii kulukas. Mina ise nt teen sellised portsjonid kodused ette, mida saab süüa ka järgmine päev. Kõik on varieeruv
OldMan
MemberNatuke head lugemist : http://www.fitness.ee/artikkel/1377/shock-absorber-saadaval-nuud-fitshopi-veebipoes
Parem on ikka endale toitumiskava lasta teha.
OldMan
MemberOldMan
MemberLaon ka ühe trumpidest letti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“PUPM KAASAS?
Kindel nagu pudel limonaadi Vähi käekotis!”
OldMan
MemberTõesti Andyle vist vastast ei ole, kuid tasub üritada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Purk Pumpii on vägevam, kui kaks matsi”
OldMan
MemberParas Достопримечательност.
Annet sul jagub !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberTekkis väike küsimus, inimestel on saates toitumiskava, kuid, kas nad ka kaaluvad oma toidukoguseid ?
OldMan
MemberMa ei julge. Siis hakkab tulema selliseid vastuseid, et mul hakkavad silmad verd jooksma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahsoh. Aga kuidas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsiteerin htilgat :lihtsalt ei teata tehete järjekorra reegleid.
Kõigepalt korrutad jagad, siis liidad ja lahutad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
Member5 peaks ikka olema ?
OldMan
MemberTekkis küsimus: Nimelt toitumiskava jaoks raha ei jätku aga lisandite jaoks jätkub ?
OldMan
MemberÕigus !
Ei taha küll, tolle tüdruku kohta midagi halba öelda, kuid minu arvates olid tal ainult vabandused ja vabandused.
Kuid jah loodan ka, et saab edasipidi hakkama.
Samas ka motivatsiooniks teistele, et tuleb rohkem püüelda ja see oli ehtne näide, mis võib juhtuda.
OldMan
MemberKindlasti on kellegil olnud ja kaasa arvatud minul. Aga sellest saab paari korraga üle, lihtsalt tee oma asja sest, enamus tegelevad ikka oma assjadega. Vaata siit mingi algajate kava endale, vaata harjutused läbi ja siis toimi sama moodi ka jõukas.
Kui ise täiesti algaja olin siis tegin samamoodi ja saalis silmanurgast piilusin ka teiste tehnikat ja sooritust.
Edu !
OldMan
MemberKükkida jõuan, aga pole kerge kehakaaluga. Pikk olen ja kaal on ka korralik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mitte ülekaalus.Olen Kuulnud küll sellest progammist. aga ple viitsimist olnud katsetada.
Kui kaua tegid seda siis ?
OldMan
MemberSarnaseid disskusioone küll palju, kuid siiani pole seda ÕIGET vastust saanud.
-
AutorPostitused