OldMan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 20, 2013 at 12:29 p.l. in reply to: 3D Treening: UUED püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursused! #347991
OldMan
MemberTeretulemast klubisse!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiski kavas Pärnus tegelema hakata, see oli siin lihtsalt küsimus, kui tänan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2013 at 12:06 p.l. in reply to: 3D Treening: UUED püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursused! #347989OldMan
MemberVäike põige ja küsimus.
Kas MMA-s on pikkusest sõltub midagi v mitte ?
200cm noormees sooviks tegelema hakata.
OldMan
MemberLihaskasv ongi aeglane protsess.
OldMan
MemberNaiste poolt vaadatuna, nemad aavad oma vajadused trennis kätte.
http://www.naine24.ee/779942/naised-voivad-treeningu-ajal-orgasmi-saada/
OldMan
MemberMida teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberVõib-olla on see siit läbi jooksnud aga..
OldMan
MemberVõtab ennastki naerma, kuidas paika pannakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Novot , siinkohal tuleb mängu lugemisoskus, algul vaatasin, et teeb 3 aeroobset trenni ja nädalas 4 jõusaali trenni, siis puhkamiseks aega poleks jäänud. Siinkohal oli minu viga.Hea artikkel. http://forum.bonsuna.com/uudisedartiklid-uudised-ja-artiklid-nii-meilt-kui-mujalt/kehaehitaja-toitumine/
OldMan
MemberLihasmassi kasvatamiseks pead sööma kindlasti rohkem ja aeroobse vast ikka ära jätma.
OldMan
MemberHea on ka lisada puddingut.
MemberSuured tänud vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kas keegi toitumis teemal oskab ka nõu anda? Põhiliselt ma olen endale sisseseadnud 3-4 toidukorda päevas ja portsjonid ei ole suured (muidu sõin 2-3 korda päevas ja suured portsjonid nii,et ägisesin pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ka õhtul näksimine oli mu lemmik).Kui pikk su päev on ?
Mina ise nt panen paika plaani millal tõusan, millal lähen magama ja siis jaotan toidukorrad päeva peale laiali ehk siis iga 3 tunni tagant.
OldMan
Member-
Olen teemaalgataja Liis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtisn vastada,et trenni ei tee, kuigi hularõngas mind ootab. Mida ültse võiks teha,et saaks oma kõhu väiksemaks?Mis trenn?Milline peaks olema toitumine? Kaalust alla ei soovi võtta kuna olen niigi peenike, ainult punn kõhust tahan lahti saada!
Archangeli postitusest võib ju lugeda, et järelikult on kõhulihased nõrgad, tuleb neid treenida.
OldMan
Memberhttp://www.fitness.ee/artikkel/1289/kolm-esimest-sammu/3
Väga hea artikkel minu meelest, loe läbi.
OldMan
MemberIse veedan enamus ajast maal ja põhline tee ongi nõgesetee, niiet joo, kui palju kulub
MemberPäris vihane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OldMan
MemberAitäh, leidsin koduleheküljelt üles. Samas 24€ sellise asja eest küsida on üsna krõbe. Jään ka teisi soovitusi ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kvaliteet ongi kallis, kuid mitte alati.
-
-
AutorPostitused