OlariNebokat
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
OlariNebokat
MemberNo mina võtaksin küll massilisaja enne, aga eelkõige ikka korralik toit ja trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OlariNebokat
MemberKIndlasti rööbaspuudel surumine ja prantsuse surumine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OlariNebokat
MemberNo kui neid liiga palju tehtud, siis võibolla proovi sama raskusega. Või siis leia siit sobiv: http://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=5〈=1 , siin väga palju efektiivseid harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OlariNebokat
MemberMina ka peaaegu samas vanuses, aga peale koolilõunat mingi 3h võtan ühe topsi kodujuustu näiteks 200g ja korras, siis trenn ära ja koju korralikku sööki sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen kuulnud ka, et kui energiat pole, siis näiteks beta-alanine enne trenni sisse võtta ja energiat tuleb, ei oska rohkem täpsustada, see vaid kuuldud jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OlariNebokat
MemberLisan siis Haapsalu jõusaalid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui juba lisan, siis hinnad ka internetist kopeerituna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise käin AC spordis, uus ja asjalik. Wiedemanni väiksem ning vanem.HAAPSALU SPORDIKESKUSE JÕUSAAL “AC Sport”
Haapsalu Spordikeskuses aadressil Lihula mnt 10 avatud uus jõusaal.
Hinnad:
Pääse 3,5 €
10-korra pilet 32 €
Kuupilet 35 €
Pääse õpilasele 2,5 €
10-korra pilet õpilasele 22 €
Kuupilet õpilasele 25 €
Sooduspileti ostmisel palume esitada õpilaspilet.
WIEDEMANNI SPORDIHOONE JÕUSAAL
Jõusaal on avatud spordihoone lahtioleku aegadel
Hinnad:
Pääse 3 €
10-korra pilet 27 €
Kuupilet 33 €
Pääse õpilasele 2 €
10-korra pilet õpilasele 18 €
Kuupilet õpilasele 33 €
Sooduspileti ostmisel palume esitada õpilaspilet
-
AutorPostitused