Olari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Olari
Memberomal oli samuti nii et rinnalt surumine edasi ei läinud enam ja hakkasin püramiidi kasutama. vaatasin nii siit kui ka konsulteerisin teiste inimestega ja lõpuks rääkisin ühele tuttavale kes surus eelmine aasta võistlustel mitteametlikult üle 200 natuke ja tema soovitas umbes sellist varianti
10 x 80
8 x 90
6 x 100
6 x 100
8 x 90
ütles et pole mõtet raskust uuesti nii madalaks enam lasta kui esimeses seerias. Las lihas harjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olari
Memberega see kreatiin mingi imerohi pole et paned ühe kuu ja oled lihastes …
Olari
Memberkui ma sheiki ei viitsi teha siis kühveldan mõne peotäie rosinaid omale sisse.
Olari
Membersain aru ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole hullu
Olari
Membertänud. leidsin üles
Olari
Memberüleval on selline kiri nagu tööriistad ja sealt valid treeningkavad. ja nii lihtne see ongi !
Olari
Membermul oleks selle rasvaprotsendi kohta küsimus,mõõtsime sõbraga prismas seda ja näit oli 180 cm pikkuse ja 75kg kehakaalu juures 7,6 on seda palju või vähe ????
Olari
Membernäed ikka peab mõni midagi kommentterima ….
Olari
Memberteema kisub jah juba mölaks ära .igal ühel oma arvamus.Pole mõtet ju vaidlema hakata nagu mingid 16 aastased.
jaanuar 24, 2004 at 4:53 e.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35804Olari
MemberPalju-õnne.
Olari
Memberselle aeroobika kohapealt arvan samuti et kui sinna läheb siis varsti on kaal 45kg ja siis vajub talje sisse:)
Aga milliseid harjutusi soovitaksite ? millele tuleb naiste treeningu juures rõhku panna?Raskuste kohta sain juba infi natuke et näiteks hantlid ei tohiks olla raskemad kui 5 kg .
@hele-riin õnneks ta ei suitseta:)
Olari
MemberTänud kõigile selle eest.Üritan teda siis mõjutada nende kõikida soovitatud vahensitega.Loodan et minu pingutused kannavad ka vilja.
Aga tuleb siiski välja et naistele sobib see aeroobne treening siiski rohkem kui jõusaalis kükitamine.
Aga selle söömisega on küll probleemid, ta sööb kaks võileiba ära ja siis ütleb et kõht on täis.
Olari
Membereks ma ürita tagant siis kiita. Tal veel see probleem ka et ta häbeneb peris tugevalt.Nii et v-b see käega löömine on küll päris tõenäoline.
Olari
Memberpanin ise natuke puusse ,ta ise ütles mingipäev et võiks aeroobikasse minna ga see oleks vist surm talle ma arvan.Ega ma ei sunnigi teda sinna jõusaali aga kui tal ikka jõuraasugi pole ega siis see aeroobika on temajaoks natuke liiga raske kaldun arvama .
Olari
Memberheh…kui ma talle hakkan ajama juttu et söö rohkem siis tead küll mis sealt vastu tuleb:) “varsti olen siis paks nagu põrsas”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sada kardan isegi et kui ta aeroobikasse saata siis ta lihtsalt tapab ennast ära kuna seal on trenni pikkus mingi tund vähemalt ju .
-
AutorPostitused