õlalihas
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
õlalihas
Memberma teen ühe katse vaatan kas sirge kangiga seistes on sama valu käesm, mis ez-kangiga scottil. See valu oli mul suvel ka, aga läks üle.
Marek sa siis ei soovita teha hantlitega harjutust kus pöörad hantlit käes kui kõverdad kätt?
õlalihas
Memberei jää
õlalihas
MemberEi mäleta täpset nime aga see kõhr selle sidemete hõrenemine.
õlalihas
Membersuvel oli ka aga mitte nii hull ja suvel läx yle. See võib olla tingitud mingist vitamiini puudusest or smth ka.
Ma lähen audentesesse seal tasemel arstid, põlvedega käisin yhe juures see on olümpia koondise arst ja sain põlved korda
??:”>õlalihas
Memberasi muutub kahtlaseks teen soojenduse ka. Kuid see tuleb ka kossu mängimise ajal.
õlalihas
Member4×8 on rinnale palju head teinud soovitan
õlalihas
Membermis vanus on liiga noor
õlalihas
Memberwaata pealehelt tööriistad->harjutuste pank->rinna osa ja otsi yles sealt lamades surumine
õlalihas
Memberdeadlift on jõutõmme sirgete jalgadega seda ära tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rinda muidu hakka horisontaal pingil suruma ja siis ntx hantlitega 30 kraadisel kaldpingil suruma. Kõhtu tee 3×25 jalatõsted, külgedele mõlemale 3×25 keha tõsted. kui algul ei jõua tee 25 yhele küljele puhka 25 teisele, kui jõuad tee 25 yhele ja kohe teisele 25. Me noored veel peamine asi, et sööd korralikult 3x päevas vähemalt ja piima joo ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õhtul hoidu magusast, sest see nn saku(kommi lihas) tekib kõhule päris kähku.õlalihas
Membermul massiga probleemi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõudu vaja aintõlalihas
Memberkala on tõesti hea eriti lõhe ja hõbeheik
õlalihas
Memberma olen 16 suve lõpus olin 185 nyyd olen 3-4 kasvanud kui jõudu tegema hakkasin. Mul isa sõnul pidi deadlift ja kükk selgroole pinget andma mis paneb kasvama lülide vahel olevad diskid. Ise tahaksin 190 täis kasvada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õlalihas
Memberlihasmass-i arendad siis areneb jõud ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma proovisin ka püramiidi teha ei mõjunud hsäti vahetasin 4×8 vastu ja yhe raskusega, mõjub kõvasti paremini. Katseta kyll leiad sobiva. Jõu kahanemise poole pealt ei oska öelda, see poel nagu õige pigem tuleb väsimus peale. Ma ise teen nii, et viimasel kordusel on ikka vaja punnitada.proovi kyll õige leiad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õlalihas
Membertoitumine peab korras olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rind see on yks paras pähkel. Praegu lihtsalt liiguta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õlalihas
Memberhoia oma ajurakud tulevase töökoha jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus kandis sa üldse elad siis saab soovitada jõusaali, kus saaksid enne ntx ujuda 30-45min või peale jõusaali. Kava sellist täpset vast pole vajagi peaasi, et kõik lihased teed läbi. -
AutorPostitused