Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberMa ei saa aru , kas on 20 minutit aega , et k6ik harjutused labi teha v6i 20 min iga harjutuse jaoks. Soovituslike puhkepauside jargi v6iks muidugi arvata , et iga harjutuse jaoks 20 min. Biitsepsi asemel v6iks kykk keharaskusega (v6i 1,5-ga) olla…ise hetkel teeks vast 20-30 punkti peale

Okk
MemberMis siin arvata? Esiteks pole su eesmärk teada. Teiseks, on see kava yhele päevale ainult. Kui midagi arvata siis v6ib yhel päeval syya kyll niimodi.Isekysimus, mis selle teadmisega peale hakata.
Okk
MemberV6ibolla on elus millestki muust vajaka … armastusest ntx. Vaevalt su probleem nyyd toidulauast tingitud on, kui sa isegi ligilähedaselt oma “näidismenyyle” sööd iga päev. Kui stress, siis tuleb seda maandada…Suitsetamisest peaks ka loobuma.
jaanuar 5, 2013 at 8:56 e.l. in reply to: Kuidas kasutada seljaharjutuste korral biitsepsite asemel lailihaseid? #333777Okk
MemberVaks vahet kas lihas on peamine töö tegija v6i lihtsalt toetab liigutust…
Okk
MemberColin Firth v6i Clive Owen oleks päris huvitavad valikud olnud Craigi asemel….keegi mainis transporterit , mul tundus ka see ainuke Craigi film mida näinud olen sinna suunda tiba , aga noh , selles zanris pole Stathamile kyll vastast minu arust:-)
Okk
MemberMoore
Brosnan
Connery
Craig
…
Oleks minu valik
detsember 17, 2012 at 5:26 e.l. in reply to: Põhja-Tallinna lugu “Meil On Aega Veel” ja Ott Leplandi ”Kuula” on plagiaat? #332600Okk
MemberSest nad on surnud..
“>november 22, 2012 at 1:28 p.l. in reply to: Dieet, rasvast vabanemine, toidu kaalumine ja kalorite lugemine #330625Okk
MemberLasteaed.
Mina söön igal õhtul 2 tk saia meega ära ja kujuta ette, pole ülekaaluline. Mis nüüd küll saab? :huh:/>
Pics or didn’t happen …..
Okk
MemberPole midagi siin naerda. Meil siin on noorte seas väga popp omada peenikesi nn. skateboardersite jalgu. Skinny jeansid ka noormeestel väga popp.
Loobu lihast ja piimatoodetest. Söö puu–ja juurvilju, värskeid salateid, natuke lisaks tatart, riisi, kartulit vms. Hoidu eemale rasvast, magustatud toodetest, üldse loobu valmistoodetest ja jahutoodetest nagu pirukad ja võileivad. Kaloreid pead sisse vähem sööma kui kulutad.
Trennina tee palju cardiot ja lisaks joogat. Ja peened jalad tulevad.

Yhes6naga , hakka veganiks ja kyll see anorektilise pärdiku välimus tuleb . Näe , saad aru kyll asjadest , kui tahad
“>Okk
MemberKahju ka sust ikka natuke , teemaalgataja. Loodetavasti oled sa mingil alal andekas vähemalt…
S.tt on lugeda , kui ennast “personaaltreeneriks” tituleerivad isikud t6simeeli soovitavad puberteedil nälgida , et oma mingi “iidoli” muinasjutus elada yritades enda elu ja tervist ohustada.
Okk
MemberNyyd mulle juba tundub , et sa trollid

Okk
Member….. Beebi tunneb oma ema piimalõhna ka teise toa otsa. Neid eksperimente on palju tehtud.
Sama ka loomapoegadega, neil on piimavajadus ja nad tunnevad piimalõhna, sellepärast vastsündinud pimedad loomapojad leiavad alati ema rinna üles. See tugev piimalõhna tundmine aga kaob, täiskasvanud inimesed seda ei tunne (sest neil pole enam piima vaja), ka mitte täiskasvanud loomad. Ka kaob ära rinnaimemisinstinkt, enamus täiskasvanud inimestest hakkaksid oksele kui peaksid lehma udarast piima imema.
…..
Sa oled ikka osav nende järelduste tegemisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oletame ,et t6epoolest on see piima l6hn mida imik teise tuppa tunneb jne..las ta olla. Aga järeldada , et kuna inimese v6i loomapoeg muud toitu ka tarbima hakkab ja “piimainstinktist” v66rdub siis tähendab see , et ta enam piima ei vaja (mis on iseenesest tobe lause sest t6epoolest pole piim hädavajalik , nagu ka muud toidud) v6i koguni , et see talle lausa kahjulik oleks, on muidugi k6rgem pilotaaz. Ehk on p6hjus hoopis proosalisem ? Näiteks pägariku iseseisvaks eluks ette valmistamine , et ta poleks ainult emast s6ltuv?NB! Rinnaimemise instinkt pole vähemalt minu puhul kyll kuhugi kadunud. T6si kyll, objekt ja eesmärk on teised..
Okk
MemberSa oled kohe päris dr Nigul siis ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga seda, et diabeeti piimast loobumisega ravitakse kuulen kyll päris esimest korda.Okk
MemberEsimene päev tundub olema tiba overkill. Mitte , et nende harjutuste samal päeval tegemine mingi patt oleks, aga 5×5???
Teiseks, kui tahad lihasgruppe r6hutada siis v6iks neist ka alustada. V6i on see kykk iga trenni alguses soojenduseks? Sellisel juhul on jalatrenn puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberNtx
1. l6uat6mbed
2. Hantli t6mbed kyljele
3.ben johnson , good morning , sirgete jalgadega j6ut6mme
-
AutorPostitused