Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberMulle tiba arusaamatu mis lihasgrupi harjutuseks sa l6uat6mbeid pead?
Okk
Memberleidsin ka mingi totsiku kapist mille realiseerimisaeg ligidal. M6tlesin et kasutan naljaviluks. V6tsin ohtul 5grammi lihtsalt veega segatult. Hommikul oli kaelal r6ve “creatine rash”. Ei tea mis ei sobinud …….
Okk
MemberPalju sa kaalud praegu?
Okk
MemberKui inimene on 173 pikk ja kaalub 60 kg siis kaal ei peagi langema…..
Okk
MemberOkk
MemberNo ma ei tea, 5×5 kykki pluss 5x5rinnalev6ttu v6taks paljudelt une ma arvan. Minul isiklikult lykkaks selline asi totaalselt pildi tasku. Eeldusel et neid harjutusi tyhja kangiga ei tehta. Selline tapmine n6uab ikka pikemat harjumist. Kui oled algaja siis muidugi on raskused madalad ja ei oska ka endast maksimumi v6tta, siis v6ib igast pulli teha.Aga nagu ma aru saan on sull treeningstaazh ysna pikk ja eeldatavasti raskused soliidsed…
oktoober 28, 2013 at 2:32 p.l. in reply to: Otsime reklaamklippi näitlejat! Hr Kirp E-ainena Läti reklaamis #352532Okk
MemberEi kujuta kyll Kirpu veel kuulsamana ette…
Okk
MemberRööbaspuudel surumisel oleneb kallutusest- kui jalad tahapoole siis rakenduvad triitseps ja rind(rohkemal vähemal määral rind), lükates jällegi jalad ette poole siis rind enam ei ole vaid rohkem õlg ja triits.
Mis need jalad siia puutuvad?
Okk
Memberkui kysida tohib siis kui kaua sa old trenni teinud, kui kaua yritanud kaalu langetada, kui kaua nn “kava” kasutanud toitumisel?
Okk
MemberMina seda ei tea, aga siin üks mees kirjutas, et
“Kulturismi stiilis baastasemel jõutreening peaks olema hea füüsise ja tervise loomisel vundament. Muidugi võib tegeleda ka muude asjadega, aga enamik teisi spordi-alasid ja treeningu liike on kindla suunitlusega. Arendatakse kindlaid liigutusi, sooritusi, aetakse tagasi spetsiifilist funktsionaalsust.”
Ja peris heasti kirjutas.R6hk s6nal enamik.Maadlus selle “enamiku” alla ei kuulu…
Okk
MemberMa ei arva, et kulturistid on nõrgad. Palun mulle sõnu suhu mitte panna.
Lihtsakoeliste harjutuste tõttu on kulturisti neuroloogiline süsteem halvemini kohanenud jõu rakendamiseks keerukates olukordades kui muude raskejõustiku alade meestel. Välja jäävad arendamata jõuga haakuvad muud kvalitatiivsed omadused. See tähendab, et nad ei pruugi valitseda oma keha ja jõudu nii hästi kui nad võiksid.
Seetõttu oleks hea ka kulturismiga paraleelselt mingit muud sporti teha. Või siis integreerida keerukamaid harjutusi oma rutiinidesse. Paljud kulturistid kasutavadki regulaarselt baasharjutusi ja see on väga hea. Samas pole baasharjutused kulturismi puhul kohustuslikud. Klassikalise tõstmise harjutuste üle mõistuse keerukus on müüt, seda levitavad inimesed kes pole mitte ühtki korda tühja kangigagi proovinud.
See on küll väga imelik väide, et muude jõualade sportlaste lihased on arenevad kuidagi vähe, ebasümmetriliselt või liiga spetsiifiliselt. Kas sa Heiki Nabit tead? Viimasest medalist võib järeldada, et tal on nii maadluse-spetsiifilised lihased kui võimalik aga ma ei ütleks küll, et kuskilt midagi on oluliselt puudu.
Viitsid , viska siia kirja millised on maadlus-spetsiifilised lihased. Loeks huviga…
Okk
MemberTase tundub tugev see aasta, aga ei usu et erilisi yllatusi tuleb…
1. P. Heath
2. J. Cutler
3. K. Greene
4. S. Rhoden
5.M. Elssbiay
6.L. Beyeke
Okk
MemberOkk
MemberTeed trenni , kaal langeb. Toit ei maitse . Ma pigem siis tarbiks just sysivesikuid suuremas koguses. Rasv peab taisk6hu tunnet kauem yleval. Sysivesik maitseb ka paremini ehk laheb lihtsamalt alla….Valguvajadust hea lihtne ju koksiga katta
Okk
MemberNii väikses ringis ei saa see ju kellelegi mingi saladus olla? Kohati tundub t6esti , et harvendatakse vastavalt vajadusele. Varustuspunkte ei saa ju väikeses eestis nii palju erinevaid olla…..aga puusalt lastud jälle , ei tea , v6ibolla saab seda v6isilma posti teel ka tellida. V6i on t6esti igas saalis neli j6mmi kelle poole suurestustuhinas pöörduda?
-
AutorPostitused