Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
Member. Edu!
Tänud, edu sullegi…
Okk
Membermida kauem jooksed, seda rohkem kaloreid kulub ….
Ongi nii või? Ma poleks nii kindel….
Okk
MemberTõlgendan Gm öeldut sedasi: mis eriline eesmärk see jalad laiali maas lösutada ikka on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See ei ole märk mitte mingist arengust, ülemäärane painduvus ei tohiks kellelegi elus teab mis kasulik olla.Voodikaaslasena – mida painduvam seda parem.Lihtsam asendeid muuta jne. Mujal nagu erilist kasu ei näe. Aga seegi juba piisav p6hjus minuarust…..
Okk
Memberjulgeks soovitada saksa massikava, kaitseväes uutele ajateenijatele ka seda soovitanud – lihast ning jõudu tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina kyll ei julgeks! Kui saksa mahutreeningut silmas pidasid…
Algajal tuleb lihast ja j6udu yksk6ik mida tehes. Saksa mahutreening pole kyll see millest alustama peaks.
Algajatel ei tule see tegelikult väljagi nii nagu peaks ja m6te on!
Okk
MemberMul jooksulint akna all ja ka aken ei värise! Kust siuksed ideed? Või oled top shopist kunagi 99€ jooksulindi ostnud?
PS kaal üle 90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mees ytles ju , et paneb naabritel aknad klirisema , mitte sul
“>Okk
MemberSee kava on räme ! Ma ei tea , kõva mees kes selle jalapäeva läbi teeb näiteks.
Teiseks, samal päeval 5×5 nii tavalist kui kitsalt surumist???
Aga laia selja annavad sulle lõuatõmbed , paksust row
Okk
MemberEga geenid ja pärilikkus ei tähenda seda , et teatavaid omadusi ainult oma emalt ja isalt saad. Mõned pärilikud tunnused “rändavad” läbi mitme põlvkonna enne kui jälle välja löövad.
Ma arvan kyll, et geenidel on ikka üsna suur osa mängida. Mõnel rikub üks vanem teise hea “kauba” ära lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või oled nii õnnelik et saad mõlema liini kehvemad palad . Umbes nagu kaksikutes öeldi DeVito tegelaskujule:”Arnoldi tegelaskujus on esindatud kõik hea ja parem mis vanematelt kaasa saada oli, ülejäänud sitt on see mida sina peeglist näed”….Aga kõige paremini võtab selle teema kokku lause “Hard work beats good genetics, if good genetics refuse to work hard”
Okk
MemberOkk
MemberOlen pikalt püüdnud mõista, kuid ühest loogilist vastust ei ole veel saanud.
Nimelt olen kogu aeg sporti teinud, mõni periood vähem st nädalas paar korda, mõniaeg aga ca 6 päeva nädalas. Üldiselt on trenn aeroobne ( shaping, jooksmine- vast nimetan seda nüüd õigesti ). Söön ikka nii nagu alati, AGA alates sellest ajast, kui lisasin paarile korrale nädalas ka jooksmise, pole mu kaalunr mitte alanenud (mida eeldaks ), vaid tõusnud nii 2-3 kg.
Tundub nagu loogiline, et kui sööd nii nagu ikka, kuid hakkad ennast oluliselt rohkem liigutama, siis alaneb ka kaal?!
Ei usu mina, et mul nüüd rasvast lihas on saanud ja see kaalu tõstnud või mis?
palju sa jooksed siis? Ma ei ütleks , et inimesele kes teeb 6 trenni nädalas paar lisatud jooksutiiru nüüd tähendaks “oluliselt rohkem liigutamist”. Mis imet sa sellest paarisajast põletatud lisakalorist nädala lõikes ikka ootad?Värskes õhus jooksed, siis söögiisu võib tiba tõsta küll:)
Okk
MemberLiigud rohkem, sööd rohkem. Lihtne!
Okk
MemberMa oleks üsna üllatunud, kui see pole järjekordne amööbi üllitis…
Okk
Member50 kätekõverdust 1 lõuatõmme. Kümme lõuatõmmet oleks rohkem proportsioonis:D
Kui sa ei pea silmas põlvede peal kätekõverdusi loomulikult…
Okk
MemberEks igasugust kava võib teha, ja treenida on enamasti alati mõistlik.
Aga mõned mõtted minu poolt:
1. Kolm kuud on piisav aeg, et kava muuta. Ma isiklikult pole ühtegi kava viitsinud nii pikalt teha.
2. Teineteist kopeerivad harjutused (kangiga/hantlitega surumine , kangiga/plokiga küünarvarte kõverdamine jne)oleks nagu ajaraiskamine
3. Miski ei arenda jõudu ja kasvata üldist lihasmassi paremini , kui baasharjutused.
Okk
MemberVeel on 50 halli varjundit, aga enamusele käib sellest arusaamine ilmselgelt üle võimete.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberSöödud toit viibib maos 3-5 tundi ja 2-3 tunni pärast on enamik toidust seeditud ja maost edasi peensoolde toimetatud.
Seega on ainult kaks võimalust- magama saab minna ainult täiesti tühja kõhuga või siis nii täis topitud maoga, et hakkab lukku lõhkuma?
-
AutorPostitused