Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2014 at 11:23 p.l. in reply to: EOK andis Alex Edward Rausile “Märka järgnevat põlvkonda” kätte 2000-eurose toetuse #364393
Okk
MemberMis ajast taek won do enam olümpiaala ei ole?
Okk
MemberKas poleks kergem kummide peale kolida? Mees pole nõus?Endale ei meeldi?
Okk
MemberTere
Plaanis hakkata siis kasutama proteiini.Enne kasutasin kreatiini.
Küsimus selles kas proteiini on võimalik võtta koos kaalu alandavate kapslitega.
Ei ole v6imalik , see on sama kui üritada võtta karbohüdraate koos kaalu tõstvate kapslitega.
Pole võimalik, tee mis tahad…Ja üldiselt ma soovitaks ikka sellest keemiast eemale hoida. Need proteiinid ja asjad ei ole mängimiseks.
Okk
MemberAnna andeks, aga eestlane ei olegi naljast aru saama loodud. Pretensioonid oma vanemate suunas, palun.
Ma teen igal juhul kätekõverdusi rohkem kui 40 kg surun. Ja usun, et nii on enamusega.
Kui natuke kaasa mõtled ja ei ürita igal pool vaielda vaid vaidlemise pärast siis saad aru, et tehnilised nüansid tekitavad alati võrdlemisi lõdva tolerantsi sellistel puhkudel. Lamades surumisel kang puudutab rinda enamasti, kätekõverdusi tehes on amplituut üldiselt väiksem ja tempo kõrgem. Proovi sama tempo ja amplituudiga.
Aga noh , igaüks polegi loodud kaasa mõtlema. Pretensioonid oma vanemate suunas palun…
Okk
MemberKas ma saan õigesti aru, kui mina kaalun 80, siis peaksin tegema 40se kangiga sama palju surumisi kui toenglamangus kätekõverdusi? Hahah
Ma küll midagi naljakat ei näe siin….tundub laias laastus täitsa mõistlik
Okk
MemberMis seal imelikku on? 5+ tundi linnas ringi liikuda, mööda treppe üles alla ja palju kõndimist(pulsikellaga mõõdetud). Jah, kui ühes poes 2 tundi olla ja teises 3 tundi passida ning poest-poodi autoga sõita, ei kuluta eriti kaloreid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
quote]
Niisama vedeledes põletad umbes poole sellest mis “aktiivselt shopates”. Ma ei tea miks see kalorikulu eraldi välja on toodud, aga kui tahad seda kasutada päevase kalori bilanssi arvutamisel siis pead arvestama , et poole sellest hulgast põletaksid ka lihtsalt normaalse päevase chillimise puhul…
aprill 6, 2014 at 1:33 p.l. in reply to: Ülikond ostetud aga olen kavade peal ja teen trenni.. #363425Okk
MemberNo ma ei tea, 15aastaselt 3 kuud enne ülikond osta on ilma trennitagi riski bisness
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui hoolega trenni teed siis üsna tõenäoline, et see “slim fit” ülikond istub sul seljas nagu sukkpüksid:-. Aga see polegi oluline. Trenni tegemine igal juhul tähtsam kui mingi põhikooli lõpetamine (kedagi ei koti see ülikond
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Okk
MemberKas Cutler on loobunud võistlusspordist?
Okk
MemberKui te ei tunne mind, siis pole vaja arvata, et ma sellega trenni ei tee ja et see hakkab nurgas mul tolmu korjama.
Aasta pärast samal päeval ma lisan pildid sinu jaoks siia enne-pärast.
Ja siis vaatame, kas riidenagist on kasu või mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DEAL
Okk
MemberÕnnitlused moodsa ja kalli riidenagi soetamise puhul
Okk
MemberKrt ei saa ilma googlita üldse enam aru millest jutt käib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberOleneb kuhu lähed, aga nädala normi batoonidega ei tohiks probleeme tulla ükskõik kuhu minek
Okk
MemberSa ei pidand ju siia enam tulema…
Okk
Member1kuu??? Kas kasvas üleöö see kõht ette ve? 1 kuu pole mingi näitaja. Ja rasvapõletus ei sõltu toiduainete nimetustest. Jaada jaada jaada..ime , et keegi viitsib reageerida enam…….
Okk
Memberpiisas sellest vastusest?
jõle vaikseks jäid kuidagi…
Sa v6iks seal bonsunas pysida. Seal sind ju igatseti taga lausa vahepeal
“> . Fännklubi ka tekkind sul sinna……. -
AutorPostitused