Okk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Okk
MemberHiljuti juhtusin lugema ühe Turu linna surnukuuri lahkaja jutukest. Mees kes oli töötanud lahkajana üle 20 aasta väitis , et mittesuitsetaja kes veetis oma elunatukese Turu kesklinnas ja suitsetaja kuskilt maakohast olid oma kopsud suutnud ühtemoodi per.e keerata (põhimõtteliselt mitte mingit vahet) .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest lähtudes oleks loogiline , et linnas elamine pärsib samamoodi lihaskasvu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kolige maale kõik!Okk
Member1-2 kartulit potitäie peale küll paha ei tee ma arvan, kõike peab ju sööma… või siis on ka 1 kartul palju??? Kas “viimaste uuringute järgi“neid ei tohiks siis ültse süüa… ma ei usu…Ikka tohib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . ma niisama. Aga ise eelistaks naerist ja kaalikat
. Ikka vanade eestlaste moodi. Kaalikas muide (väidetavalt , ise pole teste teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) rohkem C-vitamiini kui sidrunis või apelsinis.Okk
Membereee…aga kus on suht süütud köögiviljad? Porgand, kartul, kaalikas, uba jne ??? Annaksid need supile jumet ja toegust ilma rasvata ja kõhu ka täis….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kartuli süütus vist on ammu läind juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberLihtsalt huvi pärast küsin , et kas “põietee” on pm leesikatee või?
Okk
MemberMõlemad on head
MemberKäisin täna trennis . Nägin palju higiseid inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ühel mehel olid plätud jalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Heh … on ikka tolad 
Okk
MemberLihtsalt huvi pärast küsin . et kui pühapäeval toidu valmis teed kas siis reedene kanafilee(ahjus küpsetatud) veel süüa ka kõlbab
. Ja miks sa hommikuti 3 grammi valku prügikasti viskad (või annad koerale?) ma sööks ikka selle kolmanda munakollase ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberSu praeguses kavas surumist rohkem kui küll ju
Okk
Memberja mitu seeriat ?3-4 tööseeriat peaks küll ja rohkem olema

ühe harjutuse jaoks siis , aga ikka mitu erinevat harjutust suurele lihasele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
MemberJõusaalis teen selle kavajärgi: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24Surun rinnalt max 75kg, tahaksin rohkem suruga. Aga kavas on ainult ühel päeval harlikku surumist, kuidas peaksin kava muutma, et sinna rohkem rinnalt surumist sisse panna.
Ja kas jõudu arendab rohkem see kui ma teen nt 4×3(Peaaegu max) seeriad või 4×8-12(raskus selline, et jõuan ka viimase seeria ära teha) ?
Vanus: 17a
Kaal: 70kg
1-5 kordust ikka jõu arendamiseks
Okk
MemberTere! selline küsimus et mis oleks kõige parem harjutus õlatagaosa treenimisel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettekaldes lendamine on hea vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okk
Memberja olen hakanud ka meeletutes kogustes alkoholi tarbima (jah, olen naissoost)- see suurendab ka söögikoguseid (öösiti ja varahommikuti rämpstoit näiteks).
Ma küll ei tea mis on sinu jaoks “meeletu” kogus , aga hea algus oleks alkoholi tarbimine lõpetada ja korralikult koolis käima hakata (õppimine vist siiski põhjus miks kooli minnakse).Ühesõnaga mis ma öelda tahan on see , et enne kui sa ei suuda “tsiviilelus” korda hoida siis trenni ja toitumise kohapealt ei ole selleks lootustki. Ma ei taha öelda , et pidu ei tohi panna (jumala eest noorus selleks ongi) , aga mõõdukalt seltsimees -mõõdukalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Üldiselt pole patt ülikooli ajal praekartulile jne. tuld anda . Ülikoolis olles sea ikka õppimine esikohale ja trenn teisele ,
pidu ja poisid võid rahulikult esikuue lõppu lükata . See oleks minu soovitus , aga eks ma olen ka noor olnud ….
MemberSa oled valesti aru saanud, naisi saab ainult nähtava kuuspakiga
Okk
MemberTahaks õnnelikku riisi, millele jaapanlased oleksid laulnud iga õhtu!OT aga kusjuures juhtusin nägema saadet jaapani lihaveiste farmist kus oli iga päev loomadele ette nähtud vannitamine , massaaš jne. Jõid ainult puhast allikavett ja lauldi ja tantsiti ka vist neile iga päev. Lihakilo oli vist mingi 1000 krooni kandis kui õigesti mäletan.
jaanuar 31, 2010 at 1:58 p.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253050